Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 80 ulan o raki ne olmuş öyle, artık aşk hikayesinin önünde engel kalmadı yani. bebe mi peydahlamış gerçi dur bakalım. :/ sarhoş mod da iyiymiş bu arada heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Claymore / Berserk parodisi var bi tane. Guts'ı koymuşlar "geri geldim clare" diyor, clare de "wtf raki?" gibi bir tepki veriyor. Bakim bulabilecekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahahaha onu biliyorum, bulamadım şimdi ama bunu buldum: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Evet o haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Scene 80 ddl Starship Operators tekrardan izliyorum, 80. bölüm yorumları sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 80 vay be raki nolamuş öyle.yanındaki velet de yoma sens ediyo o kim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 80 Raki'nin priscilla dan peydahladığı çocuğuysa ne gülerim :D Yanlız sarhoş Helen > all diyorum başka birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 80 benim aklıma da o geldi acaba priscilla'dan mı falan bu çocuk diye öyleyse claire öğrenince ilginç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Soru: Bu anime 26-27 bölüm peki bitiyormu? mangası devammı ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bu konunun içinde sorulup cevaplanıyor o. Hatta aklına gelebilecek diğer sorular da cevaplanıyor. Bir kaç sayfa geriye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Çok fazla sayfa var spoiler okumayım diye bakmıyorum açıkcası merak ediyor insan. Bitmişse çekicem direkt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 anime bitti manga devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Claymore eroge visualnovel yapsalar ne oynarım beah C>Put it in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 lol süpermiş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 okuma firsatini yeni buldumda... 80 raki acaip tipsiz olmus git gide tipsizlesiyo :) edit: resmi unuttum, galateaya zaten serideki en guzel diyodum niye gozlerine oyle bi olay yapti aah ah bak ne guzel o resimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 81 lol bu yeni çevirmenin notları komikti, özellikle gurren lagann göndermesi. heh salaklar anime'i öyle salak bitirdiler ki o priscilla'yı buna nasıl bağlayacaklar cidden, pff. ilginç seyrediyor olaylar. numara 6'ya da yazık oldu be, bu yeni nesiller eskileri kadar iş yapamıyor nedense anlaşılan. yok mu şöyle kralından yeni bir numara filan gelsin şov yapsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 [spo=81]Biliyordum veledin Priscilla olduğunu be. İşler iyice karıştı şimdi. Clare Priscilla'yı görünce çılgına dönecek. Fakat ben çoook uçuk bir tahminde buluncam. Priscilla'da bir türlü Jean gibi Claymore haline geri dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 81 o ne öyle ya küçülmüş falan hiç beklemiyodum valla pricsilla olmasını olsa olsa raki'yle çocuğu falan olur diyodum(acaba awakened beingle bi insanın çocuğu olabilir mi?hmm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Aşkım Riful döndü ya yeter bana :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 wtf raki harbi ya ben devam animesini bekliyorum okumayim mangayi diyordum tutamıcam kendimi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 easley e noldu ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 82 vay be ilginç, gerçi o yeni doğacak tip riful'un aklını alabilir ama bakalım nasıl olacak. :S "you're more of a scandal" komikti heh, bu arada clare'in yanına star trek'in kırmızı taytlılarından verdiler gibi. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Çok tatlı bir twist oldu yanlız. Aşkım Riful da döktürdü gene :3 Çizer de ayrıntılara dikkat edip tutarlı ilerliyor ama şu sürekli verilen "the end is near" muhabbeti biraz can sıkıyor. Hiç yoktan aylığı, 2 haftada bire düşürseler de devam etse şöyle 1-2 sene çok güzel olucak >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nası güzel ilerliyor ya, dediğin gibi keşke 2 haftada bir felan çıksa en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yeni izlemeye başladım gerçekten güzel bir anime imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar