Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Claymore

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

80

ulan o raki ne olmuş öyle, artık aşk hikayesinin önünde engel kalmadı yani. bebe mi peydahlamış gerçi dur bakalım. :/

sarhoş mod da iyiymiş bu arada heh

Mesaj tarihi:
okuma firsatini yeni buldumda...

80

raki acaip tipsiz olmus git gide tipsizlesiyo :)

edit: resmi unuttum, galateaya zaten serideki en guzel diyodum niye gozlerine oyle bi olay yapti aah ah bak ne guzel o resimde :)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

81

lol bu yeni çevirmenin notları komikti, özellikle gurren lagann göndermesi.

heh salaklar anime'i öyle salak bitirdiler ki o priscilla'yı buna nasıl bağlayacaklar cidden, pff. ilginç seyrediyor olaylar. numara 6'ya da yazık oldu be, bu yeni nesiller eskileri kadar iş yapamıyor nedense anlaşılan. yok mu şöyle kralından yeni bir numara filan gelsin şov yapsın biraz

Mesaj tarihi:
[spo=81]Biliyordum veledin Priscilla olduğunu be. İşler iyice karıştı şimdi. Clare Priscilla'yı görünce çılgına dönecek. Fakat ben çoook uçuk bir tahminde buluncam. Priscilla'da bir türlü Jean gibi Claymore haline geri dönecek.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

82

vay be ilginç, gerçi o yeni doğacak tip riful'un aklını alabilir ama bakalım nasıl olacak. :S

"you're more of a scandal" komikti heh, bu arada clare'in yanına star trek'in kırmızı taytlılarından verdiler gibi. 8-)

Mesaj tarihi:
Çok tatlı bir twist oldu yanlız. Aşkım Riful da döktürdü gene :3
Çizer de ayrıntılara dikkat edip tutarlı ilerliyor ama şu sürekli verilen "the end is near" muhabbeti biraz can sıkıyor. Hiç yoktan aylığı, 2 haftada bire düşürseler de devam etse şöyle 1-2 sene çok güzel olucak >:
  • Yeni Oluştur...