Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bende 1-1.5 hafta once mangasini okudumda, Othranx ne demek istedigini anladim :) 1 ayda 1 chapter ne demek yahu O_o ama hikaye cok güzel devam ediyor, anime bittiginde mutlaka mangasini da takip edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 18 cıktı. bu savaş mükemmel kacırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 18 çıkalı baya oldu çarşamba çıkıyor 19 asıl kapışmalar 19'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yeni cektim ben cıkmıs demek. bu 19 20 vs süper olacak baya da uzun 23 e kadar yolu var [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:06 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 19 çıktı ve çok çetrefilli hale geldi iş, hiç olmadık tesadüfler girdi işin içine.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 [spo]evet bölümler ilerledikçe iyice heyecanlanıyor. Alphonse ile Priscilla hiç beklemiodum hatta raki'nin kuzeyde olacağını bile claire gitsin diye salladı sanmıştım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bence iki durum oluştu artık. İlk bölümlerde "Uyanmış Varlık" olayının bir ağırlığı vardı, yomi mi yoma mı ne keserlerdi normalde, ufak olanlarından. Baya zamandır "Uyanmış Varlık" konsepti ayağa düştü, her bölüm 1 tane kesiyorlar. Ayrıca tahminimce bu kesilme oranıyla 30. bölümede Claymore fln kalmayacak, sonuçta kırk küsürlerdi en başında, her bölüm çatır çatır gidiyorlar ikşer üçer... Ama hala iyi dizi mi? Evet. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 16:09 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 30. bölüm olmicak ki :) anime 26 bölümlük olcak. Awakened Being leri catir catir kesmeye devam edecekler ama Easley, Riful ve Luciela olucak o awakened being lerden sonra ama bi spoiler veriyim [spo]Hikaye nerelerden donucek awakened beingleri gec :) cok sasirtiyor[/spo] Ayrica sunu da soyliyim animede hikaye buyuk ihtimalle tamamlanamicak. Mangayi takip etmenizi tavsiye ederim :) [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 20:11 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 heh ayağa düşme durumu yok ki, 47 tane aktif claymore var koca kıtada işte 24 tanesi toplandı üst rütbelerden (en üst 5 tanesi hariç) ancak 3 tane kesebildi. ki zaten üst rütbelerin hemen hepsi birden fazla kere awakened avlarına katılmış. 24 taneden ölen olmadı işte, 8 numaranın takımı sanırım tek başlarına oldukları için öldü sadece. bayağı dengeli gidiyor şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 manga bi yere kadar okudum devamını bulamadım. bence bitirirler mangada en son güzel bi yerdeydi cunku, bitirmezlerse cok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Othranx hangi volumedesin(veya chapterda) yardimci olabilirim link konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hala çıkaramadı eclipse bu hafta, umarım bırakmamışlardır çeviriyi.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hala çıkmadı hakkaten. Dvd version için mi kasıyorlar bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çeviren kişinin donanımsal sorunu varmış mircdeki kanalında öyle diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sonunda :) Torrent/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 [spo]Her ne kadar bu bölümde action olmasada 21. Bölüm bomba olcak gibi gözüküyor :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Yahu bunun Mangasını nereden buluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 http://stoptazmo.com/manga-series/claymore/ buyur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 http://torrents.no-sekai.de/eclipse/%5bEclipse%5d%20Claymore%20-%2021%20(XviD)%20%5b355A4F0B%5d.avi.torrent [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:46 tarihinde, paparnoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Çok teşekkürler arkadaşlar, çok hora geçti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 [spo]rigardo abimiz sağlam temizlik yaptı[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 [spo]birinci, ikinci, üçüncü ne varsa göndersinler ya, kalmadı kimse adeta. neyle durduracaklar bunları bu kadar yüksek rankliyi aynı yerde kaybedince, flora da gitti üzüldüm :/ çok heyecanlı çok, jeane ayağa kalkıp gene transform olur beklentisindeyim gerçi ama yetmeyebilir bu aslan kral arkadaşa ehu[/spo] [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 03:27 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 22. bölümde muhtemelen, [spo]dediğin gibi kalan tayfadan birisi awaken olcak. O şekilde atraksiyona girecek. Ama aslan kral da harbi sağlam adam çıktı ne olcağı pek belli değil. Neyseki clare ölmeyecek onu biliyoruz, diğer hepsinin bi ayağı çukurda :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 rigardo nun claymore zamanindaki rank ini versem sorun olmaz sanirsam zaten animedede yakin zamanda verilir [spo]2.ydi abimiz farketmissinizdir zaten gucunden :)[/spo] ayrica mangayla anime bi tarafta ayrildilar gorucez bakalim napicaklar merak ettim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ayrılması bir yandan iyi olmuşta olabilir yoksa anime mangayı çok çabuk yakalıycaktı.Sonra naruto gibi 100 bölüm dandik fillerlar filan aman allah korusun.Yalnız animeyi indirirken bu kadar hoşuma gitceğini düşünmüyordum.Şuanki favori serim oldu desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar