Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Merhaba arkadaşlar öncelikle nereye açıcagımı şaşırdım ama konu hem internet hem mmorpg olduğu için buraya açmaya karar verdim. =) Konuya kısaca değinmek gerekirse. Warhammer Online adlı MMORPG'nin Türkiye Fan-Site tarafını çok profesyonel bir biçimde oluşturmak istiyoruz. Web Tasarım konusunda bir problemimiz yok Paticikten de bildiğimiz Ragnar o kısımlarla ilgilenicek. İşin tamamı profesyonel ve düzenli olucak arkadaşlar. Sizden gönüllü arkadaşlar olmanızı beklemiyorum. İlerleyen zamanlarda sitenin olası kazançlarına ortak olabiliceginizi belirtmek istiyorum. Banner,üyelik sistemi ve diğer birçok durumdan elde edilecek kazançlarda ortaklık sözkonusu olacaktır. Bu yüzden staff'a giricek olan kişi sayısı sınırlıdır. Staff Toplam 7 Kişi olucak arkadaşlar. 1 Kişi - Web Tasarım ( grafik,code vs vs ) : Ragnar 4 Kişi - Çeviri ( index,arşiv,içerik vs vs ) : Eternal , Chris_Metcalf , Dory , ? 2 Kişi - Forum Moderatör : Forum Moderatörü ilerleyen zamanlarda oluşturulan tamamen warhammer online içeriginden kopmayan bir forum portalı yapıldıktan sonra belirlenicek.. Yani Forumlarda Sinema,Tv,Muzik vb konular bulunmucak. Çeviri yapıcak arkadaşların ingilizcelerinin ileri seviyede olması gerekmektedir.Tamamen anlatılmak isteneni oyunu oynamakta olan arkadaşlara kendi dilimizde vermeliyiz.Bunun için orta seviye ve düşük seviye ingilizce bilen arkadaşlar lütfen başvuru yapmasın. Bana özel mesaj yoluyla veya bu başlık altına cevap yazarak ulaşabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için özel mesaj atarsanız msn adresimi size veririm. Çok teşekkür ederiz. war-tr.com [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 21:12 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Çeviri yapabilirim. Warhammer öykülerini falan çevirmek isterim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ceviri ve moderasyonda bulunmak isterim. grafik tasarimlarina da yardım edebilirim ama n00b oldugumu belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 iyide zaten pati altinda bole bi proje war yapilmasi dusunulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 e biz yapamazmıyız yasak mı oluyo öle olunca =P arkadaşlar 4. kişiden sonra illa bende olmak istiyorum diyen gönüllü arkadaşlar varsa onlarda gelebilir tabi.. ama üstte belirttigim gibi kadrolu eleman olmazlar ilk etapta =) [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 21:25 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 2-3 ay once basladigimiz ceviriler bizim sitede var gonlunuzce kullanabilirsiniz isinize yarayanlari. forumda warhammer kisminda duruyorlar. tiksindim warhammer yapimcilarindan 20 den fazla maile tek bir cevap dahi atmadilar olumlu olumsuz. http://forum.alaturqua.org/index.php?showforum=120 foruma uye olman gerekiyor ama. lol 2-3 ay demisimde aralikda yapmisiz. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 22:23 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Sagol Nextcat fakat copy/paste yapmayı düşünmüyoruz sitede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Forum moderatörü olmak isterim, Ragnarok Online Official Fansite'tan bilenler bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bilmez miyiz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Coder'e para ödeyecekmisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ingilizcem iyidir abi bilirsin =P.işim gücümde yok evde öle çeviriye yardım edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: Eternal üye § 11 Haziran 2007, Pazartesi - 21:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- e biz yapamazmıyız yasak mı oluyo öle olunca =P arkadaşlar 4. kişiden sonra illa bende olmak istiyorum diyen gönüllü arkadaşlar varsa onlarda gelebilir tabi.. ama üstte belirttigim gibi kadrolu eleman olmazlar ilk etapta =) yasak filan oldugu yok, orda bonepartin demek istedigi zaten hali hazirda patinin boyle bir projesi var hatta o alan adinin sahibi size yonlendiririm demisti, yani sizden beklenen madem boyle bir amaciniz vardi paticik.com da sticky sekilde 1 ay once topic acildi oraya yazip gonullu olmanizdi, ha ben anlamiyorum artik bazi seyleri o yuzdende kurcalamak istemiyorum. madem oyle ayni yerden uyelerin 2 tane farkli wo sitesi yapmasina gerek yok, paticik warhammer projesi icin gonullu olan arkadaslar, eternal a ulassinlar. bende dersimi aldim bu arada, paticik altinda bolumleri olan oyunlarin web siteleri vardi eskiden, warhammer icinde onlardan daha guzel olmasi icin plan yaptim, ha gene diyim dersimi iyi aldim bu sefer bundan sonra boyle seyler icin plan yapmamak lazimmiş. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 19:52 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 4. İçerik yazarı bulunmustur arkadaşlar. spawn77 gönüllü arkadaşlara kapımız açık. Şuan gönüllü bize yardım etmek isteyen arkadaş(lar) : CythraulAkhera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 @Zegna Burda ders alınıcak veya bozulucak,darılıcak bişey yok Ben 3yıldan fazla paticik için hiçbir karşılık beklemeden onlarca şey yaptım. wow editorlügü,wow,konsol,warcraft ve daha birçok yerde onlarca yazı yazdım,moderatorluk yaptım. Burda yapmaya çalıstıgımız şey burda daha önce yaptıgımız gönül işlerinden daha kapsamlı ve detaylı. Zaten özel mesajlada bunu belirttim sana. Bu siteyi açıyor olmamız paticik'e yardım etmicegimiz anlamına gelmez.Yine herhangi bir istek,rica da tabiki yardım ederim niye etmicem. He bu arada sen açıklamadan çok çok önce biz war-tr.com u alıp bu projenin planını yapmıstık. Paticik.com yapıyo olm bizde yapalım sunlar bi altta kalsın mantıgıyla yaklasmıyoruz ki.. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 05:27 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar