NoS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 http://www4.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=11.06.2007&Newsid=123203 Garip yazdım çünkü öyle bi yazmışlar ki bu haberi resmen gs ile dalga geçmişler.Ben gs taraftarı değilim ama okuyunca gs ile ilgili bi dalga geçme olduğunu düşündüm açıkcası siz ne düşünüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bence de bariz dalga geçmişler..mükemmel gazetecilik anlayışı ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 evet biraz dalga geçilmiş gibi ya da başlığı gören koşsun okusun diye de olabilir ama dalga kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 eğer figo potansiyeli varsa , roberto carlos transferinden daha büyük bi yaqrar getirir türk futboluna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 HEHEHEHEHEH:D:D::D:D::D:::D sana bişey derdim de public ortam ayıp olur şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 lol ne hallere düştü adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 FİGOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Diyarbakırlı genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ooouuuvvvvv başlıktan zaten anlasılıyo dalga geçildigi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Aman bi an korktum ben de gerçeğini mi aldık yoksa diye... Neyse değilmiş, rahatladım. 32-33 yaşını geçmiş adama sırf zamanında yıldızdı diye tonla para saçılır mı yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 İnter salak, saçıyor. 1 sene uzatmışlar sözleşmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Abi onlarda Özhan canaydın gibi pro bi başkan yok ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 şu yönetim yüzünden çoluk çocuğa maskara oldu güzelim takımım, yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ya ben de google.com/ig sayfamda gördüm bugün böyle bi haber. Dalga mı geçiyolar, ciddi ciddi mi yazmışlar anlayamadım önce. Sonra sayfayı kapattım. Akıl, fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 fenerbahçeye geliyo dese demicektim bişey bak robertoyada hehehehe dedik ama geldi adam.tabi iş cimboba gelince büyük harflerle HEHEHEHEHEHEHE.juninho filan bunun gibi taraftarınızı ümitlendirmek için ufak bi çaba adsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Önce bir konuyu haberi oku da ondan sonra yorum yap istersen :) Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 eheh ben formasını mı almıslar gene dıye dusundum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ezikkkk medya işteeeeeeeeee.... ben vatan alırmıyım birdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 düşene tekme atıolar işte.kötüyüz ya suaan yuklensinler ilerde yalakalık yapmayıda bilirler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 umarım gs ye faydalı olur : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 o nası bir haber ya sfdsdf. diyarbakırlı gench Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 figo nun diyarbakırlı bi genç olabilceği aklımın ucundan geçmezdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar