Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP PKK omuz omuza - Kahrolsun PKK, işbirlikçi AKP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarbay Melih Gülova Manisa'da son yolculuğuna uğurlanırken, TBMM Başkanı Arınç, hemşerilerinin yoğun protestosuyla karşılaştı. Bülent Arınç'ın şehidin ailesine taziyede bulunma isteği de reddedildi

MEHMED HAKKI ÖZBAYIR TURAÇ TOP, ERTAN KORKMAZ Manisa DHA

Gönüllü olarak gittiği Şırnak'ta mayınlı saldırıya uğrayarak şehit düşen bir çocuk babası Piyade Yarbay Melih Gülova (44), Manisa'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehit yarbay için Hatuniye Camii'nde askeri tören düzenlendi.
Gülova'nın cenazesinin alkışlar ve tekbirler eşliğinde getirildiği caminin avlusu ve çevresinde toplanan yaklaşık 20 bin kişi "Dişe diş kana kan intikam", "Bayrağa uzanan eller kırılsın", "Şehitim hakkını helal et bize", "Ne Mutlu Türküm diyene", "Öcalan'ı asın" sloganları attı. Kalabalığın ellerindeki "Şehit olun vatanımızı satmayın", "Çürük raporu almadı, yan gelip yatmadı", "Şehide kelle, teröriste sayın, komutana mayın" pankartları da dikkat çekti.

Hemşerileri protesto etti
Törenden önce "Manisa'nın bir evladının şehit düşmesi nedeniyle çok üzgün olduklarını" belirterek "Ama Manisalılar olarak aynı zamanda çok gururluyuz. Manisa'dan bir şehit çıkması, o şehidin Manisa'ya büyük şeref ve onur kazandırması bize aynı zamanda büyük bir gurur veriyor" diyen Arınç, saf tuttuğu sırada hemşerilerinin yoğun protestosuyla karşılaştı.
"Hainler dışarı", "Manisa seninle rezil oluyor", "Meclis Başkanı devlet düşmanı", "Tayyip oğlunu Şırnak'a gönder", "Büyükanıt izin ver, İmralı'yı basalım" sloganlarını atan kalabalık hükümeti protesto etti.
Şehidin eşi Yrd. Doç. Dr. Asena Gülova, kardeşleri yüzbaşı Selçuk Gülova ile Müfit Gülova'nın da yer aldığı törene 4 yaşındaki kızı Naz getirilmedi. Naz'ın psikolog gözetiminde tutulduğu bildirildi.
Şehidin ailesine taziyede bulunma isteği de reddedilen Arınç, tören yürüyüşünde de tepkiler üzerine zor anlar yaşadı.
Arınç, Çevik Kuvvet'in de yardımıyla belediye binası hizasına gelindiğinde kortejden ayrıldı. Gülova'nın cenazesi, tören yürüyüşünün ardından Alaybey Şehitliği'nde toprağa verildi.

ARINÇ'TAN PROTESTOLARA TEPKİ:

'Misliyle iade ediyorum'
Şehit Yarbay Melih Gülova'nın Manisa'daki cenaze töreninde yuhalanan ve vatandaşların yoğun tepkisiyle karşılaşan TBMM Başkanı Bülent Arınç, "Bu söylenen sözleri misliyle kendilerine iade ediyorum. Hiçbirine müstahak değilim. Yüzlerine misliyle iletiyorum. Başım dik, alnım açık" dedi.

Basın toplantısı yaptı
Törenin ardından basın toplantısı düzenleyen Arınç, "Olmamasını istediğimiz yakışıksız davranışlarla karşılaştık. Bu tip cenaze törenlerini, kendilerine kazanç kapısı haline getirmiş kişiler de var. Birtakım gözü dönmüş insanlar, hükümet ve beni hedef haline getirecek sözler söyledi. Bunları az çok tanıyoruz" diye konuştu. Cenaze törenlerini basit siyasi çekişmelere alet etmenin çok çirkin olduğunu vurgulayan Arınç, şunları söyledi:
"Hükümetle PKK'yı yan yana getirmek istiyor, benim için 'dışarı' diyorlar. Bu sözleri söyleyenler utanmalı. Öyle bir oyun oynandı ki, ben bugün buraya gelmeseydim, 'Şehit burada, Arınç nerede?' diye slogan atılacaktı. Bizim de istihbaratımız var. Biz uyumuyoruz. Sadece Manisa dışından gelenler değil, az da olsa kamu görevlileri de vardı. Hepsini isim isim biliyorum. Şehit, cami, ordu, Meclis bizim."

kaynak http://www.milliyet.com.tr/2007/06/12/index.html
Mesaj tarihi:
Yüzsüz herif.
Daha önce 1 tane şehit cenazesine gitse belki yüreği sızlar ağzından çıkana dikkat ederdi.

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 11:37 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ARINÇ'TAN PROTESTOLARA TEPKİ:

'Misliyle iade ediyorum'
Şehit Yarbay Melih Gülova'nın Manisa'daki cenaze töreninde yuhalanan ve vatandaşların yoğun tepkisiyle karşılaşan TBMM Başkanı Bülent Arınç, "Bu söylenen sözleri misliyle kendilerine iade ediyorum. Hiçbirine müstahak değilim. Yüzlerine misliyle iletiyorum. Başım dik, alnım açık" dedi.

bi de utanmadan konuşuyor yaaa. utanmadan konuşuyor yaaa.
Mesaj tarihi:
teror her zaman vardi filan diyorsunuz iyi guzel ama bir sey unutuluyor, akp enkaz devralmadi. ekonomik kriz sonrasi dip noktasini bulmus, atilima gecen bir Turkiye devraldi. dogu`dan askeri birliklerin trakya`ya ege`ye cekildigi bir ulke devraldi. cok sansliydilar, ustelik tek basina iktidar oldular. duzgun muhalefet bile yoktu. Cumhuriyet tarihinde hickimse de yoktu bu sans. Biraz ozal`in 80 darbesi sonrasi sansina benziyordu. Ancak farki o zamanlar Turkiye ekonomik acidan dibe vurmamisti, zaten diplerde geziyordu, yukari cikacak enerji yoktu yani. Ozal`dan cok daha sansli idiler.

Bu durumda kimse bana akp`nin basarili oldugunu soyleyemez. ha ekonmi konusunda cok buyuk bir hata yapar gibi gozukmediler ancak iyi bir seyde yapmadilar, zaten yolunda gitmeye calisan bir arabayi duzgun tutmaya calistilar o kadar, bunu da beceriksiz bir sekilde ve dis borc gazi ile yaptilar.

Teror konusunda bunu da beceremediler. dsp-mhp doneminin sonunda teror oldukca azalmisti. ay boyunca sehit haberi almadigimiz oluyordu. akp iktidarinin ilk iki-uc senesi de iyidi. ama hic bir sey yapilmadi. kuzey irak`ta adamlarin yeniden nasil orgutlendigini, nasil basamak basamak guclendiklerini ben burada oturdugum yerden sadece teroristlerin aciklamalarini okuyarak anlayabiliyordum. o donemde ne icte, ne kuzey irak`ta nede yurtdusunda hicbir sey yapilmadi, yapilsa haberimiz olmazdi buyuk bir ihtimal ama teror de bu seviyeye gelmemis olurdu.

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 14:08 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
talabani/barzani ikilisi
AKP yi secimelrde destekliyoruz

dediler
benim icin bu bile AKP nin ne kadar basiretsiz olduguna bir ispattir

teroristler destekliyor
AB destekliyor
ABD destekliyor

dunyada iyiligimizi istemeyen her topluluk AKP yi destekliyor

sufer
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar başbakan açıkladı içerde 5000 dışarda 500 terörist varmış işte bu adamın mantığı bu yani daha ileri gitmek istemiyorum ama ne dünü biliyor ne bugünü biliyor hayatında 1 2 kitap okumamış bi insan ya genelkurmayı dinlemio muhalefeti dinlemio anayasa mahkemesini dinlemio üniversiteleri dinlemio şehit analarını babalarını dinlemio allah gani gani belasını verecek
Mesaj tarihi:
yahu sorun ne anlamadım ki ?
ben hükümetken bunu yaptım bunu yaptım diyorsanız, birileri de çıkıp sen hükümetken bunu da yaptın der yani. milletin ağzını büzmeye olan bu gayret niyedir.

iyileri sen yaptın da kötüleri miki mi yaptı ?
Mesaj tarihi:
hepsini okuyamadım .. kaldıramadım ..
teoriler uretilmiş derin devlet besliyor pkk yı
özellikle bitirmiyorlar gibi
arkadaşlar ortada bir gerçek var AKP iktidarı geldiğinde Terör bitmiş gibiydi ..
daglarda hala varlardı belki ama eskisi gibi her bayram alışveriş merkezlerinde bomba patlıycak tedirginliği yoktu ..
bir de şimdi bakalım ANKARA nın Gobeğinde bomba patlıyor ..
AKP işbirlikçi değil belki oturup PKK yla masabaşı yapmıyor diyelim herhalde okadarını da yapmazlar zaten ..
Ama Turk bayragı yakılırken sessiz kalırsan .. adamlar cıkıp sana rest cektiğinde sen sessiz kalırsan . kalkıp BUYUK SEHİRLERDE bile yuruyus yapma(ben daha önce hiç gormemiştim belki unutmusumdur .hatırlatın baska hükümet zamanında varsa) cesaretini bu it soylarına verirsen olacak olan budur..
ayrıca RTE bugun önce içerdeki 5000 halledelim dısardaki 500 kalsın demiş ..
dısardan destek alıyor bunlar işte ..bataklıgı kurutmassan sivrisinek öldürmekle baş edemezsin .!
Mesaj tarihi:
Bu arada sen şiir okuyorsun,hapse giriyorsun, buna karşı çıkıp demokrasi diye ağlıyorsun.

Emekli paşalar televizyonlarda görüşlerini belli edince kızıyorsun.

Şeyini şey ettiğimin demokrasisi...

İşine geldiği gibi...
Mesaj tarihi:
ANKARA - Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde terörün tırmandığını, Erdoğan ın etnik bölücülüğe cesaret verdiğini belirterek Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini zaafa uğratan Başbakan Erdoğan, bugünkü kanlı ve karanlık tablonun baş mimarıdır görüşünü savundu.

Başbakan Erdoğan ın bu konudaki son beyanlarının tam anlamıyla bir hezeyan ve sorumsuzluk örneği olduğunu ileri süren Bahçeli, Terörle mücadele etmek konusunda niyeti, cesareti ve iradesi olmadığını itiraf eden Başbakan, çok ağır bir vebal altındadır dedi.

Bahçeli, Türkiye deki beş bin teröristle mücadele edilemediğini söyleyen Başbakan, sadece aczini ve korkaklığını ikrar etmekle kalmamış, aynı zamanda bu zaafını Kuzey Irak a askeri müdahalede bulunulmamasının gerekçesi olarak kullanmak küçüklüğüne düşmüştür. Başbakan Erdoğan, bu suretle Türkiye ye düşmanlığı varlık sebebi haline getiren peşmerge lideri Barzani ye ve onun himayesinde Kuzey Irak ta yuvalanan kanlı teröristlere ümit, cesaret ve güvence vermiştir dedi.

Kuzey Irak tan kaynaklanan terör saldırıları karşısında ilk planda Habur kapısının kapatılması gibi siyasi ve ekonomik yaptırımları dahi uygulamayacağını ilan eden Başbakan, bunu müteahhitlik hizmetleri gelirleri ile izah edebilecek kadar dengesini kaybetmiştir.

Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın başkanlığında dün yapılan terör zirvesi sonrası yapılan açıklamayı sudan açıklama olarak niteleyerek, açıklamanın, bu toplantının göz boyama amacına yönelik olduğunu ortaya koyduğunu savundu.

Bahçeli Bu kervana son olarak Başbakan ın yol arkadaşı Meclis Başkanı da katılmıştır dedi.

altına imzamı atarım.

sanırım hepimiz faşistiz

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 14:38 tarihinde, bukac4 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bahceli harbiden saygi duyulmasi gereken bir adam
MHP ye bi ceki duzen verdi ve su son yillarda ulkuculeri sokaktan topladi

ozellikle takip ediyorum eger bahceli yerine fasist yapili baska biri olsaydi su anda icsavasin esigindeydik
ozellikle PKK lilarin eylem yaptiklari zamanda harbiden kontrol etmesi baya zordu ulkuculeri disleriyle tirnaklariyla parcaliycak derecede dellenmislerdi
Mesaj tarihi:
Laikler CHP'ye, milliyetçiler MHP'ye veriyor yani oyunu? E bence tamam, ortada sorun kalmadığına göre... Gelecek seçimlerden sonra meclisin yetkilerini tartışmaya açmıyoruz yani.

Zaten anayasa mahkemesi kendini belli etti, ordu etti, meclis etti. Arada YÖK'e ne oluyor onu anlayamadım yalnız.

Her neyse seçimlere kadar bir kaç mevzu daha görürüz, seçimlerden sonra durulur ortalık.
Mesaj tarihi:
Hep şanlı diyorlar ya ordumuza ne şanlısı o 80 yıl onceydi.
Basımıza cuval gecirdiler,oldurduler,serefimizi 2 paralık ettiler...

Atamızın kemikleri sızlıyordur...
Ama su anda buyukanıt'a inanıyorum...
  • Yeni Oluştur...