Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vida

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

bileğimi 2 3 yıl önce balede bir burktum.ardı arkası kesilmedi.artık her burktuğumda yumuşak doku zedelenmesi diye gezmketn bıktım.geçen gün yine burktum.amann gitmicem dedim sonra fena oldu gittim.doktor bey amca küçük kız sana vida takıcazz,ameliyat edicezzz,şeker vericezz falan dedi.ben istemiyorum vida ya.sevmiyorum vida falan.össye giricem ben daha ya=(

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 15:33 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende sendeki sorun enaz 6-7 yıldır var..artık en sonunda ameliyat yapalım dediler çok rahatsız ediosa..ben de istemedim..
bence profesyonel olarak sporla veya benzeri şeyle uğraşmayacaksan ve sadece 3-4 ayda 1 burkuluosa hiç gerek yok.
tabi şöyle bir durum var.zamanla benimki gibi iyice yalama olabilir o zaman da daha ciddi bişi gerekir belki bilmeden konuşmiyim şimdi.

ama güçlendirmek istiyorsan büyük elastik bantlar satılıyor.doktor söylemiştir belki..bileğini güçlendiriyo onlar.ayrıca mesela voleybol mu oynıcan?ben direk bileğimi sarıyorum sıkıca öyle oynuyorum ne oynıcaksam..sararsam burkulmuyo kesinlikle.
tabii bir de nasıl bir ayakkabı giydiğine bakar.düz taban asics vb. gibi ayakkabılar bileği hiç tutmaz ve en ufak bir koşuda bileğini burkmana neden olabilir..gerçi benim bütün ayakkabılarım asics gibi ama onlarla spor yapmıyorum..en son bir kere yapayım dedim geçen sene..doğum günümde burktuk bileği seke seke kutladık.

yani kısaca kendine dikkat edersen ve bu durumdan çok rahatsız olmuyosan ameliyat,vida vb. gibi durumları daha ileri bir tarihe atabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç doktora daha görün benim defalarca burkuldu aynı ayak orta derecede lifim koptu kemiğim ezildi yan bağlarım koptu ama vida falan demedi kimse bi ekre daha lifim koparsa ameliyat olabilirim belki kaçma riski varmış herneyse demek istediğim bikaç doktora daha görün ama düzenli devam ediyorsan baleye sorun yaratabilir belki tabi çünkü aşırı yorgunlukta ağrı yapıyor

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 15:52 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok en azından 1 yıl sonra sonra tekrara devam edeceğim baleye o sorun değil.
ağrı falan da zorlamazsam olmuyor sarılı tutuyorum.2 kemik temas halinde değilmiş.biri 2 3 mm kaymış o araya vida yerleştiricez falan dedi.ben karşıyım ya istemiyorum.

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:20 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

iyide simdi olmazki ameliyat simdi olursa oss de daha kotu olur asil ameliyattan sonra agriyor

bende oss ye 2 ay kala bilegimi kirmistim icinde saglam tek bi kemik tek bi kikirdak parcasi kalmayana kadar =)
ameliyatla 2 yarafinada iste platin filan takildi ama ameliyat sonrasi gelen aci fena bisey ilk 1 hafta o yuzden

iyi bak bu hafta bilegine oss ne gir cik sonra ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...