IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bileğimi 2 3 yıl önce balede bir burktum.ardı arkası kesilmedi.artık her burktuğumda yumuşak doku zedelenmesi diye gezmketn bıktım.geçen gün yine burktum.amann gitmicem dedim sonra fena oldu gittim.doktor bey amca küçük kız sana vida takıcazz,ameliyat edicezzz,şeker vericezz falan dedi.ben istemiyorum vida ya.sevmiyorum vida falan.össye giricem ben daha ya=( [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 15:33 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 önce gir sonra tak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sınavda ağrı yapabilirmiş.sorun bu da değil zaten.ben sınavdan sonra da istemiyorum içimde metal hiçbir zımbırtı istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bi kac doktora daha gorun mesela paraa kiyarim diyosan azmi bey war turkiyenin en iyi ortepedisti korkunc paralar aliyo(muayene 300 milyon felan) ama adam lazim derse ameliyat azim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 testere yok mu testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 benim annemin bacaında çiviler war...şunu söyliyim direk bi romatizma sahibi olcaksın...bitti annemin onlarla işi (1992 erzincan depreminde enkaz altında kalmıştı) ama şmdide çıkarttırmaya korkuo alıştı onlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bende sendeki sorun enaz 6-7 yıldır var..artık en sonunda ameliyat yapalım dediler çok rahatsız ediosa..ben de istemedim.. bence profesyonel olarak sporla veya benzeri şeyle uğraşmayacaksan ve sadece 3-4 ayda 1 burkuluosa hiç gerek yok. tabi şöyle bir durum var.zamanla benimki gibi iyice yalama olabilir o zaman da daha ciddi bişi gerekir belki bilmeden konuşmiyim şimdi. ama güçlendirmek istiyorsan büyük elastik bantlar satılıyor.doktor söylemiştir belki..bileğini güçlendiriyo onlar.ayrıca mesela voleybol mu oynıcan?ben direk bileğimi sarıyorum sıkıca öyle oynuyorum ne oynıcaksam..sararsam burkulmuyo kesinlikle. tabii bir de nasıl bir ayakkabı giydiğine bakar.düz taban asics vb. gibi ayakkabılar bileği hiç tutmaz ve en ufak bir koşuda bileğini burkmana neden olabilir..gerçi benim bütün ayakkabılarım asics gibi ama onlarla spor yapmıyorum..en son bir kere yapayım dedim geçen sene..doğum günümde burktuk bileği seke seke kutladık. yani kısaca kendine dikkat edersen ve bu durumdan çok rahatsız olmuyosan ameliyat,vida vb. gibi durumları daha ileri bir tarihe atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bikaç doktora daha görün benim defalarca burkuldu aynı ayak orta derecede lifim koptu kemiğim ezildi yan bağlarım koptu ama vida falan demedi kimse bi ekre daha lifim koparsa ameliyat olabilirim belki kaçma riski varmış herneyse demek istediğim bikaç doktora daha görün ama düzenli devam ediyorsan baleye sorun yaratabilir belki tabi çünkü aşırı yorgunlukta ağrı yapıyor [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 15:52 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yok en azından 1 yıl sonra sonra tekrara devam edeceğim baleye o sorun değil. ağrı falan da zorlamazsam olmuyor sarılı tutuyorum.2 kemik temas halinde değilmiş.biri 2 3 mm kaymış o araya vida yerleştiricez falan dedi.ben karşıyım ya istemiyorum. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:20 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ben senin yerinde olsam baleyi falan bırakıp sağlığıma bakarım. Ayak bu,en önemli organlarından biri. Daha fazla zarar vermemelisin bence sürekli burkuyorsan. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:25 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 edit:ha ne nasıl :D [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:25 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Çaktırma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hıhı ayak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 peki ameliyatla vida değilde kemiği kırıp tekrar kaynama yapılabiliyor mu o açıklık ortadan kalksın diye [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:26 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kırık olmayan kemiği neden kırsın adam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tekrar kaynaması için diye olabilir yapılıyor öyle şeyler ya vida olayı kötü tabi iyice araştır ama düzenli baleye devam ediceksin sart gibi görünüyor istemiyorsan baleyi bırakıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kırılabilir tabi. mesela kırılmada yanlış kaynarsa tekrar kırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 iyide simdi olmazki ameliyat simdi olursa oss de daha kotu olur asil ameliyattan sonra agriyor bende oss ye 2 ay kala bilegimi kirmistim icinde saglam tek bi kemik tek bi kikirdak parcasi kalmayana kadar =) ameliyatla 2 yarafinada iste platin filan takildi ama ameliyat sonrasi gelen aci fena bisey ilk 1 hafta o yuzden iyi bak bu hafta bilegine oss ne gir cik sonra ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tabi önce evde dinlen yorma fazla kendini bu sekilde ağrı da yapmaz 6 gün sonra ossye gircez çıkıcaz sonra yazın düşün bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 çok ağrı yapmıyorsa bekle öss zamanına kadar,sonra taktır. takılacağı varsa taktır,yaası aası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben kırık kemiği tekrar kırmazlar demiyorum yanlış kaynaşmışsa kırarlar tabi de benimki kırık değil yerinden kaymış kırmazlar o yüzden.adam vida ama küçüğüm diyince ben livin la vida loka diye kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Geçmiş olsun valla, umarım başka bir tedavi mümkündür. Ben de istemem vücudumun içinde yabancı bi metal parçası olmasını. Bence de 1-2 doktor daha gez, belki başka yöntem bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Hahaha sana vida takıcaklar paso ötücen dükkanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tamire gelmişsin bir vidan bile yok la la bir vidan bile yok la cenk, erdem - la vidan yok la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hayırrrrrrrrrrrr.mıknatıs koycaklar çekilicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar