MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 öf atmayın şuraya mesaj her seferinde yeni fragman mı geldi diye ödüm kopuo lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 3 fragman yayınlandı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Özet iyiymiş. Jack calls Kate with his cool phone. Ehih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Geri Sayım başladı. 25 gün kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Lost'un 8 bölümü çekildi olayı blöf gibi geliyor bana. Daha fazlası olmalı. Yani oyuncular da açıklama yapmadığına göre... (biliyorlar açıklama yaparlarsa ceza yiyecekler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Angelotti said: Özet iyiymiş. Jack calls Kate with his cool phone. Ehih. Charlie dies. very sad. demesi bitirdi beni özettte dalga geçiyormuş gibi :) birde bence 8 bölümden sorna ara verirler ama bi bu kadar daha beklemeyiz heralde. Zaten heroes sezon 3 de grev di çekilmicekti diolardı fragmanı bile çıktı o yüzden 8 bölümün devamı gelir mutlaka kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 zaten sezon 16 bölüm olcaktı 8de bıraktılarsa ya sie cocugumu kesicem varya bekle bekle bekle diziden soguduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ehe 1.5 haftalık lost maceram az önce bitti, 3 sezonuda özledim,öyle hede hödö beklencek birşeyi yokmuş,ne kadar laf ettiysem azmış. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 http://www.dizidizi.net/avustralya-tvsinden-lost-4-sezon-traileri/ yeni trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=x8G-w-G8jGc dördüncü sezonun ilk bölümünden birde sneak peak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 of, action dorukta ya, prison break, lost.. az kaldi.. Valla heroes'u da oyle saçmalayip kesmeselerdi guzel olacakti. ama lost da bu sefer acayip beklentim yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 amanın... komplo teorileri çürümeye başladı. spoilerrrrr Jeremy Davies'in Jack'e "Are you Jack?" , "I'm here to resque you" demesi Kate ve Jack'in kurtulacağı ve diğerlerinin kalacağı gerçeğine yakınlaştırıyor. durum fena. bekleyemiyorum resmen:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 cok enteresan forumda hic www.find815.com un adi gecmiyo. yokmu kimsenin haberi burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benim var. çok ilginç gerçekten. adam ve eve'nin kim olduğu da ortaya çıktı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ilk bölüm 2 saat olucakmış yihuhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 o iki saatlik bölümün bi saati 3. sezon özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 2.01 ve 3.01 aç bak öle bi özet cekmiyorki lost :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bu find815 sitesinin olayı nedir arkadaşlar ben biraz bakınıyorum şu ana ama hiçbirşey anlamadım abinin hikayesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 valla bende anlamadım abı cozemedim find815 olayını..yabancı kalmısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 13 gün hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Digiturkte reklamını gören fln oldu mu hiç? bizim kanallara aynı zamanda gelmez sanırım :( beceremiyorum torrent neyin ulen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 şimdi şu www.find815.com sitesine girdim de lost yapımcılarının yaptığı klasik işlerden biri daha. birşeyler veriyor gibi görünüp hiçbirşey vermeyen sitelerden biri daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hayır veriyor. adam and eve'nin kimler olduğu çözüldü. biraz bakın anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 valla ben kaçıncı turu çakıyorum find815 de elle tutulur bi bilgiye ulaşamadım:) leth anladıysan eğer bi spoiler çakabilirsen iyi olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 anladıysam arab olayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar