Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sanıyorum bu sezonun son 3 bölümünü yayınlayacaklar.. az kaldı gene bir sürü soru işareti var son yayınlanan 10. bölümde güzeldi gerçekten ancak işler her bölümde karışmaya devam ediyor :) muhtemelen her sezon olduğu gibi bu sezonun son 2 bölümündede adanın başka bir tarafına gidecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 4x10 GM AYAR JIN kimse jin'in charlotte'a verdiği mükemmel ayardan bahsetmemiş, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kingpin yada jackin kate bebek için dediği " aranızda kan bağı bile yok " demesi. acaba jack biliyormu bilmiyormu bebekle arasında kan bagı varmı yokmu diye acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bu dizinin en nefret ettiğim yanı her bölüm bazen 3-5 bazen 10-15 soru bırakıyor ve 2-3 tanede yanıtlıyor. Bir sitede listesini yapmışlardı bölüm bölüm, 100'ü geçen, açıklanmamış ve şu an çoğunu sürekli yeniler geldiği için çoktan unuttuğumuz gizemi ve soru işareti var. Korkarım yazarlarda takmıyor bu durumu, zira onlar üç dört gizemi bilerek ortaya atsa fanlar on onbeş tane kendileri yaratıyor. Sonuçta yazarlarda onları açıklama ihtiyacı duymadığı (yada hepsini toparlayamadığı) için ucu açık kalıyor. Sahi o dev ayak heykeli vardı o ne iş mesela vs vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gerçi şöyle bişe de var. extra dvdlerde gösteriyorlardı senaryo kurulum aşamalarında. senaristlerden biri bir sahne çekilmeden önce jackin dolabının numarası da 42 olsun seyirci bi afallar falan diodu. evet yazış mode lar da çok oluyordur senaryo kurarken nitekim çok ucu açık olay kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bu arada arkadaşım dün tnt de lostun eski bölümlerinden birini izlerken; şöyle birşey duymuş 7 senedir sevdiğim kadını arıyorum demiş. Ama geçen bölümlerin birinde ben'e 6 senedir arıyorum dedi. nasıl oluyor bu iş diye düşünmek istedim ama çok yorgundum düşünmedim bile haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Youtube gene kapanmış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bir yerden sonra gizemin sonunu kaybediyorsun zaten! Tek bir gizem çözüyolar sezonda bizde seviniyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 digiturkte niye 4. sezonun ilk bolumleri tekrara basladı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 kendi kafalarına göre bi program yapmışlardır gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 11 i nasıl izleyebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bu gece abc de yayınlanacak amerikada.başka hangi kanal veriyor unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Nasıl bir bölümdür bu yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben ilk 10 dakikayı izledim. sonra evden çıkmam gerekti. bir ara devam edicem hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 11 nasıl bir bölümdür yaa. noluyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 altyazı yok kafayı ye direk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 rahatlattı beni bölüm. daha karmakarışık olamaz. bi ordan bi burdan lololo sakiney haha üşüttüm sonunda dizi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 3. sezonun yarısından beri Lost'un ne kadar saçmaladığını kötüye gittiğini söyleyip şiddetle eleştiriyordum. Bugün 4. sezonun 1-2 bölümünde rastladığım komadaki hastadan bir uyanma göz kırpma belirtisi geldi yine. Ama galiba biraz rayına oturup düzeltiyorlar, yontuyorlar diziyi. Arada 3-4 tane güzel bölüm çıktı 4. sezonda. Tamam yarı yarıyadan az ama 3. sezonla kıyaslandığında adeta bir sanat şaheseri oldu :) Tamam yine ilk iki sezonun yerini asla tutamaz, ama yine de bayağı güzel bir bölümdü. Nihayet. Bakalım, devamını görücez. spo sezon5 Bir de Sawyer cast'ten çıkartılmış ölüyo diyolar ama bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 haydi alt yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 altyazı burda nereye bakıyosunuz ^^ http://altyazi.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=407 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Neredeyse 2 saat oldu alt yazı çıkalı. Üstteki linkte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 güzel bir bölümdü; jounun bebekliğinde ve çocukluk evresinde gelen adam bu bizim kadın doktoru adaya getirmek için uğraşan kişi değilmi? o ise sanırsam adaya adam getirme konusunda yetkili kişide o.. şimdi zenci adam kim ne ayak jouna adaya gitmesinde göz kulak olduğumuzu artık biliyoruz diye biliriz. ilginç bölüm artık saçma saçma sorulara bir çok daha yenisi ekleniyor :)) bu ada nası taşınır lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 benjamin neden dışarda idi.. anladım sanırsam ya şimdi bu gelen adamlar adayı ele geçirdiler bizimkiler adayı taşıyamadılar.. ve sonrada benjamin şimdi sayidi kullanarak adayı tekrar ele geçirmeye çalışıyor evet evet böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ada aslında bir gemi. dicem ki demek ki kader değil uçaktakilerin oraya düşmesi. yani o uçakta bilerek bulundular. pes artık. kendim bile inanmadım dediklerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 lan richard uzun yaslanmiyo diyoruz da adam resmen olumsuz gibi bisiy. john yeni dogdugunda da su anda da ayni herif. dizinin sonunda lokman hekim oldugu cikarsa sasirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar