Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Llama said: nerde konuştu be ben türkçe:S +1 bende görmedm yada dikkat etmedim hiç =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Drall said: Llama said: nerde konuştu be ben türkçe:S +1 bende görmedm yada dikkat etmedim hiç =/ http://www.youtube.com/watch?v=lzUoDjgU334 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bu kadar abartılacak bir şey yok arkadaşlar, bizden bile orda türkçe konuştuğunu anlamayan çok insan var. Yabancılardan ancak her kareyi didik didik eden fan siteleri biliyordur orda türkçe konuştuğunu. Ki o iki adam sokakta benim karşıma da çıksa bende ingilizceden once türkçe konuşurum. Sonuçta gorunus itibariyle ingilizceden çok türkçe konuşabilme olasılıkları var. Ve adamların kalaşnikofları var, yani erken iletişimin yararlı olacağı bir durumdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ne varmış orda türkçe konuştuysa? Her böle şeyde de yok bizi teröristlerle ilişkilendirdiler yok bilmem ne artık saçmalık boyutlarına ulaştı bu olay. Adam inmiş çölün ortasına her dilde sormaya çalışıyo işte. ayrıca o adamlar terörist değil. her elinde silahla gezen adama terörist demeyi bırakın ya. gidin bi anlamını öğrenin sonra olur olmaz karakterlere yakıştırma yapıp türklerle ilişkilendirilmiş diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Yahu şu adada bilmem kaç aydır beraber vakit geçirdiğin insanlar hadi sıkı fıkı olmasanda tanırsın, hiç kimse sormadı konuşmadı ölen 3 kişiyi. Varsa yoksa Clare, herkes onu sorar. Hayır bizde bilmiyoruz kimdi onlar, bir kere görmüşlüğümüz yok bir balık tutarken, yemek yaparken. Sadece arada arka fonda yürüyen bu zatların olayı nedir? Niye kimse konuşmuyor onlarla, adlarını bilmiyor, çat çut ardarda ölürken niye kimse dönüp bile bakmıyor onlara??? Arkasından bir kelime bile etmiyor? Şimdi bunlar sonraki bölümlerde sahile fln geri dönünce kimse soracak mı falanca nerede, filancaya ne oldu diye? Hayır. Bir Carlie nin ölümü destan gibi bölümlerce anılıp uzun uzun irdeleniyor, dramatize fln edilirken 3 kişi sadece 3 saniyelik sahnede çerez oldu... Bu kadar adada beraber yaşa, hayatta kal, onca zorluğu göğüsle finalde olana bak. "ulan bunlar düştüde belki yaralıdır, sağdır" diye bakmayı bırak, bir saniye mimik, bir sordu sual, bir saniyelik bakış atmayı bile çok gör gariplerime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bende bu terorist olayını anlayamadım gitti hangi sıfrı zekanın aklı na geldi acep bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Apis said: Yahu şu adada bilmem kaç aydır beraber vakit geçirdiğin insanlar hadi sıkı fıkı olmasanda tanırsın, hiç kimse sormadı konuşmadı ölen 3 kişiyi. Varsa yoksa Clare, herkes onu sorar. Hayır bizde bilmiyoruz kimdi onlar, bir kere görmüşlüğümüz yok bir balık tutarken, yemek yaparken. Sadece arada arka fonda yürüyen bu zatların olayı nedir? Niye kimse konuşmuyor onlarla, adlarını bilmiyor, çat çut ardarda ölürken niye kimse dönüp bile bakmıyor onlara??? Arkasından bir kelime bile etmiyor? Şimdi bunlar sonraki bölümlerde sahile fln geri dönünce kimse soracak mı falanca nerede, filancaya ne oldu diye? Hayır. Bir Carlie nin ölümü destan gibi bölümlerce anılıp uzun uzun irdeleniyor, dramatize fln edilirken 3 kişi sadece 3 saniyelik sahnede çerez oldu... Bu kadar adada beraber yaşa, hayatta kal, onca zorluğu göğüsle finalde olana bak. "ulan bunlar düştüde belki yaralıdır, sağdır" diye bakmayı bırak, bir saniye mimik, bir sordu sual, bir saniyelik bakış atmayı bile çok gör gariplerime... alkışlamak istiyorum seni. alkışladım bi 3-4 sn bu cümleyi yazmadan.tek başımayım da canım sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 10. bölümün sneak peakleri ile ilgili İzleyen varmı bilmiyorum ama o monster(duman)'ın saldırdığı adamların hepsi duruyo varmı böyle bişey? Bi tanesinin ayağı sakatlanmış o kadar hepsi duruyo naptı bu duman bi bok yememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 elaidi said: Ne varmış orda türkçe konuştuysa? Her böle şeyde de yok bizi teröristlerle ilişkilendirdiler yok bilmem ne artık saçmalık boyutlarına ulaştı bu olay. Adam inmiş çölün ortasına her dilde sormaya çalışıyo işte. ayrıca o adamlar terörist değil. her elinde silahla gezen adama terörist demeyi bırakın ya. gidin bi anlamını öğrenin sonra olur olmaz karakterlere yakıştırma yapıp türklerle ilişkilendirilmiş diyin. arap = terorist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 skyly said: 10. bölümün sneak peakleri ile ilgili İzleyen varmı bilmiyorum ama o monster(duman)'ın saldırdığı adamların hepsi duruyo varmı böyle bişey? Bi tanesinin ayağı sakatlanmış o kadar hepsi duruyo naptı bu duman bi bok yememiş öyle yapmışlarsa cidden saçmalamışlar demektir,ne yani adadaki herkesin korktuğu black smoke aslında millete sadece öpücük mü veriyormuş ? Saçmalık lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 herkesi tam okuyamadım ama kimse Alex i öldüren elemanın geminin kaptanı olduğunu farketmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bu türkçe muhabbeti umut sarıkayanın bi karikatürünü hatırlatıyor aradadım bulamadım olan biri varsa koyabilir mi :(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 pwnbot said: haha aslinda herifin oyle bariz arabik tiplere turkce bilioormusunz demesi oryantalizmin en aci bir ornegidir. ne alakasi var lan turkiyeyle o tiplerin? biz deveye ata binmiyoruz =(( budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 MrLevie said: herkesi tam okuyamadım ama kimse Alex i öldüren elemanın geminin kaptanı olduğunu farketmedi mi? fark ettikte bi özelliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 gizli saklı bişey değildi ki, zaten onlar saldırdı, gemiden gelen adamlar. Kaptan da onların lideri. Aksi bişey olsa FARKETMEK gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ikisi farklı kişiler. aksi birşey olmuş farketseydin o halde ;) aktörlerden birinin adı Grant Bowler, diğerinin adı Kevin Durand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 A-aa oyuncu isimleri ile falan vermişsin o yüzden "emin misin?" diyemiyorum. Şartlanmış izlemişim demek ki. E-o zaman noluyor şimdi orada? Bunlar nereden geldi? Adanın yerini bulamıyorlardı, gemiden başka birileri de mi gelmiş oaralara? Nooluyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 kaptanla tim lideri farklı kişiler. yoksa bu tipler yine gemiden gidiyorlar sadece farklı kişiler :) Grant Bowler ve Kevin Durand ın fotoğrafları googledan bulun görürsünüz farkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Llama said: MrLevie said: herkesi tam okuyamadım ama kimse Alex i öldüren elemanın geminin kaptanı olduğunu farketmedi mi? fark ettikte bi özelliği yok Gittim tekrardan izledim yok öyle birşey! Gayet ekibin başında ki adam öldürüyor gemi kaptanı değil! :) Çok dikkatli izlemekte paranoya yaratıyor herhalde, herşeyde bir ilginçlik arama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 değişik bölümdü. yada kesik kesik izlediğim için bana öyle geldi. 4x10 anladık ki kate gibi bir kadın bile tek taş görünce darmadağın olabiliyor. dasdas neymiş şu tek taşın gücü be vaay. miles'un gücünü daha iyi anladık, yani anlaşılabilir şekilde gördük o güzeldi. bide jackle claire'ın babası gene çıkmaya başadı ortalığa ne iş acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 yankessler o maçı hangi tarihte yapmışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ya o diilde banane jackin apandisinden sıkıcıydı bölüm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 4x10 jack'in babasının göründüğü sahnede duman dedektörünün ötmesi ilginç bir ayrıntıydı. siyah dumanla bi ilişkisi olabilir bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Krusty said: 4x10 jack'in babasının göründüğü sahnede duman dedektörünün ötmesi ilginç bir ayrıntıydı. siyah dumanla bi ilişkisi olabilir bunların. eet, hatta belkide tek önemli/ilginç olay oydu koskoca 40dk boyunca. pek bi sıkılaraktan izledim bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 boş bölümlerden bi tanesi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar