Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar abartılacak bir şey yok arkadaşlar, bizden bile orda türkçe konuştuğunu anlamayan çok insan var. Yabancılardan ancak her kareyi didik didik eden fan siteleri biliyordur orda türkçe konuştuğunu. Ki o iki adam sokakta benim karşıma da çıksa bende ingilizceden once türkçe konuşurum. Sonuçta gorunus itibariyle ingilizceden çok türkçe konuşabilme olasılıkları var. Ve adamların kalaşnikofları var, yani erken iletişimin yararlı olacağı bir durumdalar.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne varmış orda türkçe konuştuysa? Her böle şeyde de yok bizi teröristlerle ilişkilendirdiler yok bilmem ne artık saçmalık boyutlarına ulaştı bu olay.

Adam inmiş çölün ortasına her dilde sormaya çalışıyo işte. ayrıca o adamlar terörist değil. her elinde silahla gezen adama terörist demeyi bırakın ya. gidin bi anlamını öğrenin sonra olur olmaz karakterlere yakıştırma yapıp türklerle ilişkilendirilmiş diyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu şu adada bilmem kaç aydır beraber vakit geçirdiğin insanlar hadi sıkı fıkı olmasanda tanırsın, hiç kimse sormadı konuşmadı ölen 3 kişiyi. Varsa yoksa Clare, herkes onu sorar. Hayır bizde bilmiyoruz kimdi onlar, bir kere görmüşlüğümüz yok bir balık tutarken, yemek yaparken. Sadece arada arka fonda yürüyen bu zatların olayı nedir? Niye kimse konuşmuyor onlarla, adlarını bilmiyor, çat çut ardarda ölürken niye kimse dönüp bile bakmıyor onlara??? Arkasından bir kelime bile etmiyor?

Şimdi bunlar sonraki bölümlerde sahile fln geri dönünce kimse soracak mı falanca nerede, filancaya ne oldu diye?

Hayır.

Bir Carlie nin ölümü destan gibi bölümlerce anılıp uzun uzun irdeleniyor, dramatize fln edilirken 3 kişi sadece 3 saniyelik sahnede çerez oldu... Bu kadar adada beraber yaşa, hayatta kal, onca zorluğu göğüsle finalde olana bak. "ulan bunlar düştüde belki yaralıdır, sağdır" diye bakmayı bırak, bir saniye mimik, bir sordu sual, bir saniyelik bakış atmayı bile çok gör gariplerime...
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
Yahu şu adada bilmem kaç aydır beraber vakit geçirdiğin insanlar hadi sıkı fıkı olmasanda tanırsın, hiç kimse sormadı konuşmadı ölen 3 kişiyi. Varsa yoksa Clare, herkes onu sorar. Hayır bizde bilmiyoruz kimdi onlar, bir kere görmüşlüğümüz yok bir balık tutarken, yemek yaparken. Sadece arada arka fonda yürüyen bu zatların olayı nedir? Niye kimse konuşmuyor onlarla, adlarını bilmiyor, çat çut ardarda ölürken niye kimse dönüp bile bakmıyor onlara??? Arkasından bir kelime bile etmiyor?

Şimdi bunlar sonraki bölümlerde sahile fln geri dönünce kimse soracak mı falanca nerede, filancaya ne oldu diye?

Hayır.

Bir Carlie nin ölümü destan gibi bölümlerce anılıp uzun uzun irdeleniyor, dramatize fln edilirken 3 kişi sadece 3 saniyelik sahnede çerez oldu... Bu kadar adada beraber yaşa, hayatta kal, onca zorluğu göğüsle finalde olana bak. "ulan bunlar düştüde belki yaralıdır, sağdır" diye bakmayı bırak, bir saniye mimik, bir sordu sual, bir saniyelik bakış atmayı bile çok gör gariplerime...

alkışlamak istiyorum seni.

alkışladım bi 3-4 sn bu cümleyi yazmadan.tek başımayım da canım sıkılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
Ne varmış orda türkçe konuştuysa? Her böle şeyde de yok bizi teröristlerle ilişkilendirdiler yok bilmem ne artık saçmalık boyutlarına ulaştı bu olay.

Adam inmiş çölün ortasına her dilde sormaya çalışıyo işte. ayrıca o adamlar terörist değil. her elinde silahla gezen adama terörist demeyi bırakın ya. gidin bi anlamını öğrenin sonra olur olmaz karakterlere yakıştırma yapıp türklerle ilişkilendirilmiş diyin.

arap = terorist
Sosyal ağlarda paylaş

skyly said:

10. bölümün sneak peakleri ile ilgili

İzleyen varmı bilmiyorum ama o monster(duman)'ın saldırdığı adamların hepsi duruyo varmı böyle bişey? Bi tanesinin ayağı sakatlanmış o kadar hepsi duruyo naptı bu duman bi bok yememiş

öyle yapmışlarsa cidden saçmalamışlar demektir,ne yani adadaki herkesin korktuğu black smoke aslında millete sadece öpücük mü veriyormuş ? Saçmalık lan resmen

Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
MrLevie said:

herkesi tam okuyamadım ama kimse Alex i öldüren elemanın geminin kaptanı olduğunu farketmedi mi?

fark ettikte bi özelliği yok

Gittim tekrardan izledim yok öyle birşey! Gayet ekibin başında ki adam öldürüyor gemi kaptanı değil! :) Çok dikkatli izlemekte paranoya yaratıyor herhalde, herşeyde bir ilginçlik arama. :P

Sosyal ağlarda paylaş

değişik bölümdü. yada kesik kesik izlediğim için bana öyle geldi.

4x10

anladık ki kate gibi bir kadın bile tek taş görünce darmadağın olabiliyor. dasdas neymiş şu tek taşın gücü be vaay.

miles'un gücünü daha iyi anladık, yani anlaşılabilir şekilde gördük o güzeldi. bide jackle claire'ın babası gene çıkmaya başadı ortalığa ne iş acep.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...