MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 böyle izleyicileri manyakta bırakıp ara vermek yasaklansın ya delirecem yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bu arada belki size saçma gelebilir ancak artık 3sezondur orda yaşamışım ben, milletle kanka modundayım, ada desen her türlü gizem, acaiplik var, aksiyon desen oda var. ben dönmek istemezdim açıkçası. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ya bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine izlemye başladım daha önce ismini çok duymuştum ama izleme imkanım olmamıştı.. 1. sezondan itibaren ve bagımlılık yaptı bi gecede 12 bölüm izledim ve fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum... 31 ocak a kadar 3 sezonu bitirip kendimi 4. sezona hazırlamalıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Anladığım kadarıyla bi kısmı dönüyo evlerine ama bi kısmı kalıyo. abow. nasıl behleyeceğğğmmmm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Evet galiba bi kısmı dönücek, bir kısmı kalıcak. Neyse bugün duyduğum en iyi haber :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bütün tahminlerim dogru cıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 3 sezonun özetini abc yayınlamış geçenlerde güzel olmuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 7 şubat'ta dönecek diyor trailer'da 2 şubat baz alınarak yapılan countdown'a göre 32 gün kalmış, neyse az kaldı :) 4. sezon acaba 16 bölüm mü olacak? trailerda 16 yeni bölüm diyordu. neyse bakalım neler olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 16 bölüm olarak planlandı ama şu an çekilmiş 8 bölümü var. senaristlerin grevi devam ederse eğer sezonun 8.bölümde bitme ihtimali de var maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 asada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Senaristlere kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 evettt kaldı tam 31 günn geri sayıma geçiyorum burdan... 31 dedik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Senarist grevi tam olarak ne oluyor .Heroes , Prison , Lost hepsinde bi senarist grevi deniyor tam olarak ne dmeek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Senaristler daha çok para istedikleri için yeni şeyler yazmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 31 GÜN KALDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 erucalavera said: 16 bölüm olarak planlandı ama şu an çekilmiş 8 bölümü var. senaristlerin grevi devam ederse eğer sezonun 8.bölümde bitme ihtimali de var maalesef. hmm anlıyorum, ancak bu kadar devam ettikten sonra bu noktada bırakacaklarını sanmıyorum. kesinlikle parayı bastırıp devam ettirirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ya 16 bölüm bile kısa değil mi sanki? ne bileyim alıştık 22-23 bölümlük sezonlara. 16 kısa geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 3 tane 16lık olacağına, 2 tane 24lük olsaydı daha iyiydi. 2009'da da biterdi hem, sıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 isterse bolum basi 100 milyon versinler senearistlere islemez sendika grevde yok oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 senaristlerden carlton cuse çok ciddi şekilde destekliyor grevi. düzenledikleri mitingde bile slogan attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 mafya olaya karışsın artık yahu.bu senaristler cok şımardı :) milletin ekmeğine taş koyuolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 sanırım bu sezon çok kısa olacak ve nasıl geçip gittiğini anlıyamıyacağız. neyse az kaldı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hereos gibi işin içine edip 2 bölümde ağzımıza tıkarlarsa diziyi valla ilk uçakla o senaristleri katletmeye gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 3 subat da glyo cok az kldııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 3 şubat değil, 31 ocak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar