adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 hediyeler gülmekten öldürdü beni adamda harbi kafaymış yani ben daha burnu kalkık ciddi bi tip bekliyodum acıkcası... bide bi yerde beyaz'a laf soktu ama çevirmediler.. you are handsome but in dress :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yok lam o sakız gibi konuşması normalde öyle değişen birşey yok yani herifte karizması orada zaten ps: öm atmayın kız değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 lokumu çok pis beğendi lan herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 harbiden, açma diye bağırdı zaten asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 marşmelov mu bu diyo bide. ülen marşmelov neymiş, 9 milyon yıllık türk lokumuylan nası bir tutarsın lan josh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bu herif birde bunla evli pehhh. bende o tip olacak varya pf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 o çevirmen dedikleri de bi ara dedim düştü üzerine fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kadın ölcekti zaten şebnem ruhunu bıraktı bi köşeye öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 çevirmen verecek zaten birazdan kuliste ona. hotelede atabilir herif gelsene diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mayhem said: bu herif birde bunla evli pehhh. bende o tip olacak varya pf :Pgayet mantıklı. daha güzelleri zaten cepte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 saçmalama abi öyle bi adamı aldatcak kadın yoktur herhalde... varmıdır lahn?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 o kadınlar beni tanıyosa eet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 lost'un tüm sezon bölümleri çekilmedi dimi? bu yaz setine gitmeyi düşünüyorum çünkü işte hatıra fotosu çekimi falan hesabına ama gittiğimde ohooo biz o diziyi çektik bitirdik demesinler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şebnemde sanki hafif laf soktu adam sen rockstarsın utangaç olmamalısın diince şebnem ben rock star diil rock sanatçısıyım dedi arada kaynadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Kutup ayısı muhabbeti komediydi. Mr.White - kutup ayısını sorcaktım bla bla Çevirmen - white bear bla bla (polar bear olcaktı ya neyse) Sawyer - o sensin (Mr.White) bla bla Mr. White - bizde bi laf vardır ama şimdi soylemeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 dansöz bölümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Dansoze gelince, gorsel açıdan daha guzel bir dansoz beklerdim fail oldu orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 biraz ilerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 soruma cevap versenize bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 çekildi conem çekildi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Abi adam stüdyoyu domine etti zaten Şebnem, şehrazad(adını bilmiyom hatunun), çevirmen hadi bunları geçtim beyaz bile dağıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 abi herkes dağıldıki. kız olsaydım verirdim yani dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mayhem abi sen kafaya koydun olayı :) Yanlız adam harbiden başarılı bea abi. Böle anlarda insan sorguluyor biraz ilahiyatı ve adaleti. Ronaldinho'yu anlıyabiliyorum; allah yetenek vermiş ama tipten koymuş. Ama bu adam hem yakışıklı hem karizmatik , gördüğümüz kadarıyla ağzı lafta yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 abi adam kanka mode on gelmiş doğrudan! relaxın dibine vurmuş herif.. süper işte ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar