Baluu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Daha ne ogrenecektiniz ki ? 1- Diş dünya'ya ucagin kaza yaptigini ve tüm cesetlerin okyanusta bulunmasini vs.. saglayan adamin Benjamin oldugunu ogrendik.. 2- Michael'in Benjamin'in gemideki spy'i oldugunu ogrendik. 3- Michael'in Locke'a göründügünü düşünürsek, Ben'in adadaki ruhlari kontrol edebilme yetisi oldugunu ogrendik. 4- Ada'ya gonderilen ruhcu adamin ozellikle Benjamin uzerinde calismasi için gonderilmiş oldugunu ogrendik. 5- Jin'in adada ya da dünya'da öldügünü ögrendik yani onumuzdeki 6 ay içinde. 6- Adadan 1 aydan kisa bir süre içinde çiktiklarini ögrendik. 7- Gemi'nin sahibinin Penelope'nin babasi oldugunu ogrendik. 8- Helikopter'in yol almasi ve ondan once de gemi tayfasindan bir kaç saglam adam'in pilot'u beklemesi vs.. dusunuldugunde adaya guzel bir yolculugun başlangicina tanik olduk. 9- Michael Sayid ve Desmond üçlüsünün birlikteligi sonucu Sayid'in Benjamin saflarina katilabilecegi fikri olustu bir nevi flashforward ayrintisi aydinlatildi. Daa ne olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 güzel bölümdü güzel, işler karışıyo iyicene.. ölmesin jin ama ya iyi adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Gayet güzel bölümdü, ayrıca son çalan müzik(piyanolu olan) çok güzeldi. Krmz spo verme abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Benim teorim: s04e07Bence bu bölümün manası gözüktüğü kadar basit. Öyle karmaşık bir gizem söz konusu değil. Benim anladığım, Jin gelecekte öldü sanılıyor ama aslında hayatta ama kim olduğunu bilmiyor. Michael Sayid'i görünce en ufak bir bozuntu bile vermedi. Bence o da aslında kim olduğunun farkında değil veya rol yapıyor. İkisi de bir şekilde kendilerini başka insanlar sanıyorlar veya rol yapıyorlar. Hatırladığınız gibi Jin de geçmişte Sun'ın babasının mafya intikamcısı gibi birşeydi. Bence Jin de gelecekte Ben için çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sanırım yarın izleyeceğim, sabırsızlıkla bekliyorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 şimdi mezarda 22 09 2004 diyor ölümü için 1-2 geri gidersek desmond la sayid gemiye geldiklerindeki tarih neydi bilen varmı bi ara bakmışlardı tarihe die htrlyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 4x07 ve yukarıdaki mesajlara cevap O tarih Uçağın düşüş tarihi civarlarında. Uçak 2004'te düştü o aralarda. Demek ki Jin adadan ayrılmayanlardan ya da ölmüş oralarda bir yerde. Zaten hatırlarsanız adamlar 4. sezonda bir karakter daha ölecek diyordu bu da Jin oldu. Kanımca Jin flashback Sun flashforward yaşadı (ama tabii ki yutmadık aynı bebek olmadığını) Öte yandan yine flashforward olup da Jin farklı alanda farklı bir yerde olabilir. Bu durumda oceanic 6'dan biri olarak sayılmaz. 2 aydır evliyim dedi ama Sun'la olduğuna dair bir şey söylemedi. Bunun dışında Jack Kate Hurley ve Sun kesin olarak oceanik 6'dan. Jack ve Kate mahkemede, Hurley'e onu arabada yakalayan polis, Sun'a ise doğuma yeni girerken hastabakıcı ya da doktor söyledi O6'dan olduğunu kesin olarak. Direktman yan aktörlerce vurgulandı bu. Sayid aralarında sayılmamış olabilir. Yani ünlü olmadan kurtulmuş olabilir bu durumda 2 tane kalıyor. Sayidi sayarsak 1. Jin muhtemelen aralarından biri değil. Sawyer'in adadan kurtulmak isteyeceğini pek sanmıyorum ama son dakkada bi gol atıp ayrılabilir belli olmaz. Bernard ve Rose gidici gibi sanki. Onlar ayrılabilirler adadan son iki kontenjanla. Öte yandan arcane, bence gayet Sayid ve Michael birbirlerini tanıdılar, hatta özellikle bunu vurguladı gibi geldi bana, ama sonradan numaraya geçtiler. Aaron O6'dan sayılmaz, uçak çakıldığında daha yoktu o ortada, hani hamilelik başlasa bile yolcu listesinde yoktu en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 s04e07 Tanımış olsalar bile dediğim gibi belki Jin'de Michael gibi bir amaç uğruna rol yapıyordur. Casus gibi birşeydir. Ben, Withmore'un altına staja yollamıştır falan ne bileyim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 4x7 oha bunu anlamayacak ne var. jin flashback yaşadı, sun flashforward. jin in 22 eylül 2004 te öldüğü yazıyor mezartaşında. bu da uçağın düşüş tarihi. demek ki jin öldü deniyor, ama ölmedi bunu biliyoruz gözlerimizle gördük. ben inanıyoreum ki bu durumda jin hala adada. bir şekilde pazarlık yaptı bu gemidekilerle falan, sun ı adadan çıkarttırdı. michael a gelince, adamlar ajan olduğunu biliyo olabilir, disinformation için kullanabilirler onu. jin in yaşadığı fb ler sun ın babasının yanında çalıştığı döneme ait. hatta dragon year deniyor, 2001 e denk geliyor o. hugo ya da topsakal yakışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Feyk'in allahını verdiler bu bölümde! :) Su dizi hergun olsada böle stress yaşmasak her hafta beklerken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 jin ölmüş üzüldüm hakkaten. maykıl da peydah oldu nihayet. bidahaki bölümde de walt u lockle tavla oynarken bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Lost #04x08 - Meet Kevin Johnson Promo Meet Kevin Johnson Promo Lost #04x08 - Meet Kevin Johnson Sneak Peak sneak peak 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 407 ya ben herşeyi anladım da sun'un doğum sonrası çocuğu nasıl ağlamaz onu anlamadım hık mık yaptı sonra sustu ulan yeni doğmuşun akciğerlerine nefes giriyor ağlıcaksın reaksiyon olarak ne bu rahatlık ? :) ayrıca michael'in ajan olduğu çook önceden tahmin edilmişti öyle artistik bir hava katmalarına rağmen (uzaktan yavaşça gelmeler falan) pek OHA LAN havası yaratmadı bünyelerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 @arcane & @moriq @arcane: Muhtemelen casusun o olduğunu anladılar ama kendilerine yardım ettiğinden dolayı ses çıkarmadılar adamı ele vermediler. @Moriq: Jin'in ölüp ölmediği belli değil. Belki de bir sebepten dolayı adadan ayrılmamıştır. Rahatsız etmesinler diye de öldü deniyordur. Ama Lost yapımcıları "4. sezonda bir major karakter ölecek" diyorlardı o Jin muhtemelen. Peki 3. sezon finalde cenazede buluştukları tabut Jin'in tabutu mu? Sanmıyorum. Başka biri olsa gerek. O değil de, Jack'in babasının cesedi vardı taaa 1. sezonda tabutundan kaçıp kaybolan. O nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Spoyler Jin'in mezarı çok güzel yerde. Ben de öyle bir yerde mezar isterim ölünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 @Rewendor Jack'in babasının naaşını uçağa aldırıp aldıramadığından emin miyiz? Kesin bir bilgi verilmedi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 E tabut duruyodu, adam manyak değil heralde boş tabut taşısın, üstelik de bulamayınca şaşırmıştı kendisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kesin aldığına dair bir diyalog bile geçmedi. En son gördüğün olay, gişe görevlisinin "üzgünüm ama uçağa alamam" lafı ve Jack'in bir nevi dellenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 spo kullanmıyorum, ama dördüncü sezon topicinde 1. sezon şeyine spoiler isteyecek kadar komik birileri çıkmaz heralde :) İyi de tabut geldi, boş tabut mu getirdi adam, ya da "cenazeyi taşıyamazsınız ama boş tabut olursa olur" dediler de oraya biyere cesedi atıp boş tabutu mu koydu uçağa aman o kadar para ödedik boşa gitmesin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Neden olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Michael, eski bolumlerde nasil ortadan kaybolmustu, en son oglu yuzunden benjamin in safinda yer aldigini, onlari bir yere goturmeye calistigini hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 draedan said: Michael, eski bolumlerde nasil ortadan kaybolmustu, en son oglu yuzunden benjamin in safinda yer aldigini, onlari bir yere goturmeye calistigini hatirliyorum. hala benamin için gemiden casuzluk yapıyor işte walt için oğlu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 4.7 Jin bariz oldu arkadaşlar, Sun Jin in adada bıraktı diyelim mezarına gidip niye ağlasın ki? Jin in goruntuleri flashback idi, adadan çıkıp da yine Sun un babası için çalışacağına ihtimal dahi vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 4.7 Sayid-Michael-Desmond olayında da; sayid ve micheal birbirlerini bariz tanıdılar zaten. Sayid bozuntuya vermedi. Ama des ile michael ın tanıştığından emin değilim, ikisini aynı karede hiç hatırlamıyorum. Yani des in orda tepkisiz olması doğal birşey. Sayid de oc6 dan deil zaten, yoksa golf sahasındaki adam kesinlikle tanırdı. Hatta uçaktan bahsedince şaşırdı adam. Ben adadan kafasına gore çıkıp-girebilyor Sayid e de Dharma nın ust duzey yoneticilerini temizletiyor, buna karşılık adadaki arkadaşlarına birşey yapmayacağına soz vermiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 draedan said: Michael, eski bolumlerde nasil ortadan kaybolmustu, en son oglu yuzunden benjamin in safinda yer aldigini, onlari bir yere goturmeye calistigini hatirliyorum. en son ben'le anlaşıp jack, kate, sawyer'ı yakalatmıştı. sonrada tekneye binip yol almıştı. gerisini bilmiyoruz. muhtemelen birdahaki bölümde anlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar