silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ya herşey iyi hoşta sezon 4 promo diye 20 tane video var ızledıklerımın hıcbırınde de "defend the island or die" diye bi cumle gecmıyo yanı...dogru video nun lınkını verebılecek bı delianlı var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 lost un offical sitesinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yok geçiyo sen fake olanları izlemişsin, youtube da görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 FanClubların yaptığı videoları izlemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sanırım 2 şubatta seyirciler ile buluşacakmış :) bugün facebook'ta countdown hedesini gördüm, hemen ekledim. gün gün sayıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Kristen Bell (Heroes'daki Elle) 4. sezonda ekibe yeni katılanlardan biriymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 başlasın artık.3 sezonu da bağımlı gibi izledim lost a kafamı yordugum kadar bile derslere yorsaydım çok dha farklı olurdu bugun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ne gereksiz issiz gucsuz sapik insanlar bu fake trailer yapanlar ya, 24'e de yapmislardi zamaninda bi tane. Oyuncularin cesitli aksiyon filmlerinden sahnelerini alip, kafalarindan bi senaryoya uydurup koymuslardi yeni sezon diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 DarKRideR said: Kristen Bell (Heroes'daki Elle) 4. sezonda ekibe yeni katılanlardan biriymiş gıcık oluyorum o hatuna. uğraşsan bu kadar itici olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 itici mi? şaka dimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 mumu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Moriq onun ben bi elektrigini alsam var ya cok seker kiz olacak, haksizlik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 offical season 4 trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 trailerda charlie var ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 charlie öldü ya bu dizinin ömrü uzamaz artık 4 de yarıda biter hatta kimse izlemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yok lost paranoyası bitmez o kesin. ne yapar yaparlar bağlarlar insanları fakat o kadar ağır bi senaryo üzerine dizi finalinin kötü olması çok kötü sonuçlar doğurur kanaatimce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 charlie öcü olmus belki de jacob charlie dir! omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 moriq dogru soylemis. iyyy boyle sempati yapmaya calisan itici hatunlardan nefret ederim. - asabi sirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 özledim ya lock falan başlaasa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ABC açıklamış. Kesin yayın tarihi 31 Ocak 2008 Perşembeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ve perşembeye alınmış artık günü eztv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hellhound'un fragmanının daha kalitelisi, süperi: http://link.brightcove.com/services/player/bcpid824731283?bctid=1347890043 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ben ya. Adam trailerda bile karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ne karizması ya ne yaptı lan bu .bne diyoruz yine millet adama gıl kafasına silag tutuyo falan goduum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar