bya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 promoyu izledim de 20.saniyede kapıdan giren adam kimdir, benzettemdim ben birine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Aga bunlar geçen sezonlardan kalan bütün soruları cevaplayacaklar dimi? Cevap beklediğim sorular O tekneden gördükleri dev ayak heykeli Black rock Sayıların gizemi Desmond'un patlamasında tam olarak ne olduğu Maykıla ne olduğu Dharma'nın tam olarak ne olduğu, ne yaptığı Bunların cevabını istiyorum ben. Sizin aklınızda kalan bunlardan başka sorular var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 DiadanLocke dharma aslında dharma girişimini kısmen biliyoruz, çeşitli dallarda araştırma yapan bilimsel bir kuruluş , sanırım 86-87 arası girişim askıya alınıyor, ayrıca dharmada ayrılıkcı bir grupta var .alvar hansonun kacırılma ve belli bir süre tutsak alındıgını biliyoruz. adanın asıl sahiplerinin kıyım yaptıgınıda gördük. büyük ihtimal benjamin bütün sinyalleri bloke ettiginden adayı bulamıyorlar vs. %100 bilmesekte kısmen bilgi sahibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 geçen cuma 1.sezonu taktım bugun de sezon 4ün 4. bölümünü izliyerek lost'u normal seyrinde takip edebilme fırsatını kazandım.Bence katein cocuğu sawyerdan ama bunun yanında claire ve aaron öldü jackde bu cocuğun isminin aaron olmasını istedi çünkü aaronun onun yiğeni olduğunu öğrendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sdf Gemiden atılan roketin 31 dk. geç gelmesi de ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bu gece cikiyor yamulmuyorsam, hadi baalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 off çok iyiydi bölüm, boşuna demiyorum desmond adamım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 i love you pen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bolum EFSANE. spoiler bile vermeyecem, herkes acil izlesin... muthis, ve en sonunda hem eski, hem yeni bir soruya, cevap vermis bulunmakta... o kadar diyecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Beyler, SPOILER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 oha spoilerlik hiç bişi demedik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Baluu said: i love you pen :D Bu Spoiler değil mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Gangren said: Baluu said: i love you pen :D Bu Spoiler değil mi şimdi? ahaha daha ne dicekmiş pes artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ona spoiler diyorsan su an bambaska boyutlara gecmissindir gozumde... bi imza pls agabeeeeyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Valla, özellikle Lost gibi bir dizide, "I love you Pen" cümlesi söylendiği yere, şekle, zamana göre birçok şey ifade edebilir. Abuk subuk cevaplar vereceğinize, anlayışla karşılasanız zaten şaşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Sakin. Gene altyazıyı bekleyeceğiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 beyler simdi sonda hatirladi mi olan biteni yoksa sadece ona soylenenleri mi soyledi cunku bolumde desmond in kafa gidince sayyid soylemisti adadayiz benim adim sayyid diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 4x05 Hatirladi aga herseyi en sonunda. Sayid'in ismini felan da hatirladi.. Yalniz ilgimi ceken an, pen ile konusurken bir yandan gecmisde siritmasi felandi. Cok hos dusunmusler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 2hd için ingilizce altyazi : http://projectdvd.org/viewtopic.php?f=120&t=243 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Gangren said: Valla, özellikle Lost gibi bir dizide, "I love you Pen" cümlesi söylendiği yere, şekle, zamana göre birçok şey ifade edebilir. Abuk subuk cevaplar vereceğinize, anlayışla karşılasanız zaten şaşardım. ya biragh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Baluu said: 2hd için ingilizce altyazi : http://projectdvd.org/viewtopic.php?f=120&t=243 hadi balu kralsın : ) türkçe alt yazı nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 i love you pen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 tr altyazi : http://projectdvd.org/viewtopic.php?f=302&t=246 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 4x05 izlediğim en güzel bölümdü sanırım... hala etkisindeyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 süper bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar