Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
ya iyi de abi adamı sen böyle imbda birşeymiş gibi gösterip sonra "aa yok sadece hissediyormuş" veya işte atıyor tutuyor gibisinden birşey koyarsan ilerleyen bölümlerde daha feci koyar adama,en azından bana.

Dizi bana göre hala çok güzel gidiyor ama bu olay çok koydu bana,ha gerçi diyeceksiniz ki şuan neyin ne olduğu belli değil,seninde dediğin gibi bu adamın ne mal olduğu belli değil fakat koydu işte :)

Neyse izlemeye devam

Daha evvelde dizide bu hava çok verildi, Ben ilk başta acaip bir adamdı, Locke esrarengiz zaten... Yani daha evvel yeni arkadaşa yapılan yapıldı. Yeni değil yani.
Mesaj tarihi:
daha önce yazdılar ama büyük büyük yazarsam daha iyi görürler sanırım.

tamam teşekkür ediyoruz toplu mesajla link neyin geliyo ama

NOLUR HEPSİNE CEVAP TUŞUNA BASIP SAÇMALAMAYIN, HER CUMA TRİLYON TANE GEREKSİZ MESAJ OKUMAKTAN BIKTIK.
Mesaj tarihi:
ya torrent den çektim Lost.S04E03.HDTV.XviD-2HD isimli olanı. locked by domplayer vs vs diyor. domplayer da paralıymış. domplayer ne ya napiyim ki ben domplayerı
Mesaj tarihi:

güzel bölüm olmuş 4x3

ben hakkaten de "good guy" çıkcak sanırım 2.sezon finalinde michael'a dediği gibi.

bir de daniel faraday yeni katılan dörtlünün en bomba adamı. fırsat tanısınlar, adanın tüm olayını çözer bu yakında :P

• Yeni Oluştur...