mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 baluu linkleri bekliorz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ciddi bu sabahmı ben gunlerimi karıstırıyom baluuuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 walla 2 haftadır cuma sabahları gelio linkler baluu dan baluu nerdesin linkleri bekliorz repreprep baluu ya tabi linkler gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kontrol ettim dogruymus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bu sabah gelecek de, daha düşmemiş rapide, kontrol ediyorum arada; çıkarsa haber vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Rapide düştü, pm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 vuhuu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 agalar ben unutmusum lost'u baska islere dalmisim.. ancak hatirladim yolladim linkleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 valla kafam cok karıştı zaten alt yazı yok yarısını zor anladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 DarKRideR said: ya iyi de abi adamı sen böyle imbda birşeymiş gibi gösterip sonra "aa yok sadece hissediyormuş" veya işte atıyor tutuyor gibisinden birşey koyarsan ilerleyen bölümlerde daha feci koyar adama,en azından bana. Dizi bana göre hala çok güzel gidiyor ama bu olay çok koydu bana,ha gerçi diyeceksiniz ki şuan neyin ne olduğu belli değil,seninde dediğin gibi bu adamın ne mal olduğu belli değil fakat koydu işte :) Neyse izlemeye devam Daha evvelde dizide bu hava çok verildi, Ben ilk başta acaip bir adamdı, Locke esrarengiz zaten... Yani daha evvel yeni arkadaşa yapılan yapıldı. Yeni değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ohaaa son sahne efsane olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 abi yeter 3. bolumu izledik hala cevap yok biktim bu flashback flashforwardlardan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 altyazıaltyazıaltyazıaltyazıaltyazıaltyazıaltyazıaltyazıaltyazıaltyazıaltyazıaltyazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 spo kullanının spo yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 daha önce yazdılar ama büyük büyük yazarsam daha iyi görürler sanırım. tamam teşekkür ediyoruz toplu mesajla link neyin geliyo ama NOLUR HEPSİNE CEVAP TUŞUNA BASIP SAÇMALAMAYIN, HER CUMA TRİLYON TANE GEREKSİZ MESAJ OKUMAKTAN BIKTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bi bok anlamadım kafam allak bullak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ben nesin sen necisin kimlerdensin sonunda uzaylı filan cıkacak bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Tr altyazi.. http://rapidshare.com/files/92009180/Lost_4x03_HDTV_Xvid_LoL_TR.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 LasT_SuRviVoR said: bi bok anlamadım kafam allak bullak oldu. bu tarz msjlaşta ise spo kullanın işte yaa ben bunu anlatamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bu alt yazı 213'ün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=lrow1clxEdQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ya torrent den çektim Lost.S04E03.HDTV.XviD-2HD isimli olanı. locked by domplayer vs vs diyor. domplayer da paralıymış. domplayer ne ya napiyim ki ben domplayerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 güzel bölüm olmuş 4x3 ben hakkaten de "good guy" çıkcak sanırım 2.sezon finalinde michael'a dediği gibi. bir de daniel faraday yeni katılan dörtlünün en bomba adamı. fırsat tanısınlar, adanın tüm olayını çözer bu yakında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Balu bu altyazının içinden cıkanlar ne allahaşkına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Abi altyazıyı yedinci gemiden alalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar