Lethious Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ekşi sözlüğe de yazdım buraya kopyalıyorum: 4x02 ile kendisine olan sevgimi kat kat arttırmış dizidir. adaya zembille inen mahşerin dört atlısından başlamak gerekir önce. naomi dorrit ve matthew abbadon arasında geçen konuşmadan bu kişilerin dharma initiative tarafından purge'ün intikamını almak ve adanın kontrolünü tekrar ele geçirmek olduğunu anlıyoruz. karakterlere teker teker bakacak olursak: daniel faraday: sayid jarrah ile arasında geçen konuşmada fizikçi olduğunu söylemişti. bu demektir ki, adanın manyetik özellikleriyle uğraşması için oraya gönderilmiştir. ayrıca soyadı da zamanında manyetizma ile ilgili deneylerde bulunmuş olan bilim adamı michael faraday'a göndermedir. miles straume: ruh bilimci olduğu düşünülürse, adadaki fısıltılarla ve jacob'la haşır neşir olacaktır. agresiftir. sinir bozucudur. charlotte lewis: antropolojisttir. adanın insanlar üstündeki etkisi bilindiği için(richard'ın ajda pekkan gibi yaşlanmaması vb.) bunları araştırmaya yollanmıştır. dharma initiative'in ne olduğunu bildiğini, üstünde hydra istasyonunun logosu bulunan tasmayı bulduğunda, yüzündeki rahatsız edici gülümsemeden anlayabiliyoruz. ancak dharma'nın faaliyetlerine 1987'da son verildiği düşünülürse ve benjamin linus'un dediğine göre bu bayan 1979 doğumlu olduğuna göre dharma'nın faaliyetlerine son verildiğinde bile 8 yaşındaymış. mittelos bioscience ve ya hanso foundation'la bir bağlantısı olabileceğini düşünüyorum. frank lapidus: alkoliktir. oceanic 815'i uçuracak olan asıl pilottur, ancak alkol bağımlılığı yüzünden, yerine başkası gelmiştir. bir gariplik olduğunu fark ettiği için ekibe alınmıştır. benjamin linus'un şilepteki adamının michael olduğunu düşünüyorum. diziye yeniden katıldığı biliniyor. bu demektir ki önümüzdeki bölümlerde onu da göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 final cümlesinde resmen hass dedim mutlaka izleyin mütiş bölümdü. ama daha fazla cevap istiyorum cevaplara açım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Locke ve Babası Ben Locke'a ateş edince kurşun Lock'un (olmayan) böbreğinin olduğu yerden geçip diğer taraftan çıkmış. Böbreğini babası çalmamış olsaydı ölecekmiş yani. Cuk diye oturtmuşlar bu detayı da. Vay be. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 1. bölümden son 2. bölüm ilaç gibi geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi mümkünse bana pm yollamayın ne link ne altyazı bişi istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mirage said: Locke ve Babası Ben Locke'a ateş edince kurşun Lock'un (olmayan) böbreğinin olduğu yerden geçip diğer taraftan çıkmış. Böbreğini babası çalmamış olsaydı ölecekmiş yani. Cuk diye oturtmuşlar bu detayı da. Vay be. :) ztn lost un dayandığı bi felsefede herşey bi nedenden dolayı gerçekleşir. mesela walt ile michael adadan once birbirinden cok kopuktu ama adada olmaları gereken gibi oldular yada jack in adaya dusmesi ben in ameliyat olması gerektiğinden dolayı vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 flashback acaba bu son bölümdekiler gerçekten flashback mi yoksa flashforward mı? kimi geçmiş kimide gelecek olabilir aslında. tabii karakterler yeni geldiği için önce geçmişlerinin gösterilmesi daha mantıklı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 neresi flashforward abi? oşiyanik 6 kişiyse diğerleri nasıl flashforward da olabilio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 çok mükemmel bir bölümdü hatta neredeyse en beğendiğim lost bölümüydü bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 çölde kutup ayısı Çölde kutup ayısı tecavüzü deyimlerini de Dharma'nın ortaya attığını öğrendik,bakalım neler olacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Şimdi... Uçak sahnesi tabii ki flashforward değil. Büyük ihtimalle 1 yada 2.sezon zamanlarında geçiyor. Yani flashback. Dünyadaki herkes bizimkileri öldü sanıyor. Uçaklarıda bulundu zaten. Ama fake uçak o. Zaten alkolik eleman diyor ya bu o pilot değil diye... Bence olay şu: Dharma adayı geri almak istiyor. Bu yüzdende 815dekileri öldü gösteriyorlar çünkü eğer uçak bulunmazsa araştırmalar devam eder ve ada ortaya çıkar. Ama 815'i Dharma mı düşürdü, düşürdüyse niye bunları bilemeyeceğim. Ancak Dharma'nın işi olması lazım o fake uçak. O zenci Hurley'nin flashforwardında da olan elemanda Dharma yetkilisi olmalı. Bu Naomi ve diğerlerini adaya gönderiyorlar ki en büyük düşmanlarını, yani Dharma'yı adada ortadan kaldıran Benjamin'i yok etsinler diye. Tabii uçak kazasından kurtulanlarda ölmeli diyor. O bakımdan uçak gerçekten kaza ile düşmüş olabilir ki Desmond düşürmüştü zaten şimdi hatırladım :D Birde bu bölümde Desmond yoktu hiç lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 DarKRideR said: çölde kutup ayısı Çölde kutup ayısı tecavüzü deyimlerini de Dharma'nın ortaya attığını öğrendik,bakalım neler olacak ! yarıldım yaaa uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Lethious said: bu arada önemli haber: amerika yazarlar grevi sona erdi. lost'a 6 bölüm daha eklenebilirmiş. oleeey!! ne alakası varki grev olmadan önce 16 bölüm diye açıklamışlardı diğer esezonlarda eksik bölüm olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 grev başlayınca da 8 bölüm yayınlanacak dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Lost 4x03 The Economist - Sneak Peek 1 Lost 4x03 The Economist - Sneak Peek 2 http://www.youtube.com/watch?v=wF9LF8-QLGE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 valla dharmanın adaya intikam içinm döndüğü teorisi baya bi güçlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 miles dharma videolarındaki Dr. Marvin Candle'a benzerliğinden olsa gerek, adaya yeni gelen eleman miles bana çok "dharmik" geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Sonu biraz daha belli gibi oldu,madem rüya,şizofren vs değil,bundan sonra bağlanabilicek nokta paralel evren teorisidir,4*8*15*16*23*42=7418880 anormal elektromanyetik kuvvet,evrenler arası geçişi sağlayabilir Paralel evrenlerde;bir evrende yaşadığımızı başka evrende yaşamak zorunda değiliz,ilk evrendeki hareket bir değişikliğe yol açarsa,hayatımız başka hayat olur Paralel evren teorisine adada yaşananlarda bir kanıt gibi; Desmond 2 defa 108'in bitmesiyle karşı karşıya kaldı ve ilkinden sonra geçmişi azıcık hatırlarken,2.108 vakasından sonra adam resmen olayları yaşanmış gibi görmeye başladı.Portal geçişleri sağladı.. Desmond'la zaman hakkında konuşan yaşlı kadının taktığı Ouroboros yaka iğnesi;Bilmeyenler için,ouruboros simgesi zamanda sonsuz döngüyü temsil eder.anlayana :) Desmond'un dediği see u another life brotha lafıda biraz destekliyor sanki :) Hatta 2 farklı 815 nolu uçak olmasıda bununla açıklanabilir kasılırsa :mrgreen: 108 ilk bittiğinde uçak düşmüştü,uçak denize çakıldı ama diğer yerde karada. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Jacobada yapılabilcekleri mantıklı açıklama şudur; Jacob adaya geldiğinde özel bir çocuktu zihniyle objeleri oynatan çocuklardan biriydi,black rock insanın hafızayı elektromanyetik olarak kaydedebilirdi,bu çift yönlü düşünüldü,jacobun black rocktan o elektromanyetik hafıza kaybetme gücünü almasını istediler,ama patlama oldu ve jacob insan formunu kaybetti ama black rock o özellikleri aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ultimate theory'ye döndük mü diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Büyük sır Bir sonraki bölümde Donnie Darko konuk oyuncu olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 nası iş ya herşey güzel de 2 tane olayı bana çok saçma geldi. 1- denize düşmüş 815 buluyorlar. ya allahınızı severseniz kim kasar biri bunu milleti ölü göstermek için? biri gizlice uçak koyucak denizin dibine ve errafa 350 tane ceset yerleştircek. çok çok saçma.nasıl mantıklı açıklayacaklar merak ettim. 2-ghost whisperer olayı lostu bitirmiştir bence.şu ana kadar gayet herşey mantıklıydı ve doğa üstü hiçbişi yoktu.şimdi bu saçmaspan adamı çıkardılar başımıza hani gerçekte ghost whisperer harbiden varmış gibi. hiç sevmedim o olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 olmasın yaw zaman yolculuğudur doğa üstü zımbırtılardır falan olmasın diyorum ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 dharma türkmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ahaha shiple bi tane daha sawyer yollamışlar muhabbetine güldüm hurleynin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar