moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 4x1 tespit sallanan sandalyedeki adamın ayağında beyaz şık bi ayakkabı var. takım elbise kravatlı bi adam. saçları muhtemelen kabarık. kamera hugo ya dönmeden önce ayakkabıdan yüzüne doğru giderken kel ve locke gibi göründü ama sonrasında KEL olmadığı anlaşıldı. bide gözü görünen adamın locke olma olasılığı yüksek. saç gibi görünen hugonun elindeki meşalenin gölgesi. ve zaten adamın göz ve kaş yapısı locke a çok yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Flameoffear: Öbür deliyi Hurley'in uydurmadığını kim demiş? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hurley hurley'in summon etmediği eleman kalmadı zaten 4 sezondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Tahmin ettiğim çıktı Desmond + Locke takım oldu Ama Sayid'in eski mevzuya takılıp Locke'nin inadına Jack'in takımına geçmesi kızdırdı beni. Hep Desmond+ Locke+ Sayid team olsun derdim. Sanırım takım olmayacaklar , olamayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 @sturm desmond jackle kalio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 "Penny'nin Teknesi Değil" konusunu Jack'e söylemek için ısrarlı olmasıydı. Kumsaldaki yer. Öyle dediğine göre Jack'le kalmaz dedim kendime bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Spo Evet birde o konu var. Des nie Jack la kalıo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 çünkü nolursa olsun eve dönmek istiyor :) lockla kalmasının da bu konuda en ufak yardımı yok. adada kalmaktansa ölürüm, en ufak şansım varsa pennye dönmek için denerim mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 İşin ucunda kız arkadaşı varsa ölmesinin ona bir yararı olmicak ki, Adada yinede bir kurtulma umudu olacaktır sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Flameoffear kendini onun yerine koysana Flameoffear gemiyle dahi acıldıgı halde kaçamadı adadan senelerdir orda piskolojisi dagılmış artık..1 helikopter geliyor şansını denemek ister insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ama biliyor ki, ya da öyle sanıyor ki gelenler dost değil. Bu durumda des gibi bir adamın orda kalıp beklemesi biraz saçma geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hah öncelikle baluu ya teşekkürler herhangi bi şekilde spoiler yememek için bu konuya yayın gününden beri girmiyodum baluu nun msjları attıgı gece bir çok arkadaşımı oldukça kızdırıcak şekilde ortalama 300 kb /sec ile download ettim netload linklerinden oldukça iyiydi yani =) altyazıları ise hiç çekmedim bile bi ara bi ingilizce altyazıyla tekrar izlerim... spoilerlara geçiyorum 401 den jackin silahı ateşlemeyi denediği anda lockun yüz ifadesi inanılmazdı sanki ulan hakkaten sınırları fazla zorlamışım ifadesiydi bayıldım suratının o şekli almasına jack hurley jack neden sakalsız yakısıklı falan denmiş jack konuşmanın sonunda sakal bırakmayı düşünüyorum diyor yani zaman dilimi şöyle henüz jack kate i aramamış ama adadan kurtulmuşlar aradaki bir zaman oluyor bunlar... hurley ev jackin babası o resimdeki bencede çok bariz tabutun boş çıkması falan hepsi birer sinyaldi zamanı gelmişti o adamın diziye geri dönmesinin kendisi çok karizma bi karakter ve bence direk jacob olabilir..göz de direk locke bence de yüz yapısı falan birebir tutuyor resimleri yanyana koyup baktım... sneak peak bizim önceliğimiz siz değildiniz derken adam çok dürüst görünüyor sanırım onlar dharmanın elamanları adayı tekrar bulup ele geçirme amacındalarmış gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ya locke kel deil mi e bu adamın sacı war ben pek benzetemedim locke a ama bilmiorm tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 gölge saç değil bence. yukarda da yazdığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bence o göz ya Richard ın yada Walter ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Toledor richard sürme gözlü olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 su adadaki en ilgi cekici kisi desmond olmasi gerekirken bize kate le sawyer in mal gibi bakismalarini izletmiyolar mi, gidip o sahneleri ceken yonetmeni setten kovasim geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ninjaturtles said: su adadaki en ilgi cekici kisi desmond olmasi gerekirken bize kate le sawyer in mal gibi bakismalarini izletmiyolar mi, gidip o sahneleri ceken yonetmeni setten kovasim geliyor.. +666 tercüman olmuşsun düşüncelerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 dizide beni en sıkan şey şu korelilerin bitmeyen heycansız flashbackleriydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Red said: dizide beni en sıkan şey şu korelilerin bitmeyen heycansız flashbackleriydi :) +1 zpoylır göz ya mikhail ya da locke'a ait. walter nasıl dediniz onu anlamadım. adamın tip ne zenci ne de genç. öküz gibi kırışık adamın teki işte. yalnız şöyle bir durum var (uykumda aklıma geldi eheh:D) sanırım hurleyin gördüğü ev Ben'in Locke'u götürdüğü ev değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 zıpoylır Saçları var zenci saç yapısı tipi. Ve ışık okadar yakından vuruyorki Danzel Washington u bile brad pitt e benzetebilirsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 zıpo yok abi o john değil hadi saçı geçtim tipi benzemiyor ki. o ya yeni biri yada az biraz mikhaile benzio ama mikhailin öle jacob falan sefil adamlarla işi olmaz yaw dağda mangal yapıodur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 göz kanımca şu ana kadar gözükmüş kimseye ait değil.direk jacop un gözü oda farklı biri çıkıcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 DHARMA SPOYLER Ya eğer bu herifler Dharma'dan geliyorlarsa nasıl oluyor da adanın kordinatlarını önceden bilemiyorlar? Bir de birisi Jack'in babasının adadaki kravatlı resmini koysa da içimiz rahatlasa Jacob Jack'in babasıymış desek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 arkadaşlar (no offence) manyamayın allahaşkına zenci olmasına ihtimal yok istediği kadar ışık vursun suratına. hele walter olmasına hiç ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar