Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

4x1 tespit

sallanan sandalyedeki adamın ayağında beyaz şık bi ayakkabı var. takım elbise kravatlı bi adam. saçları muhtemelen kabarık. kamera hugo ya dönmeden önce ayakkabıdan yüzüne doğru giderken kel ve locke gibi göründü ama sonrasında KEL olmadığı anlaşıldı.

bide gözü görünen adamın locke olma olasılığı yüksek. saç gibi görünen hugonun elindeki meşalenin gölgesi. ve zaten adamın göz ve kaş yapısı locke a çok yakın.

Sosyal ağlarda paylaş

hah öncelikle baluu ya teşekkürler herhangi bi şekilde spoiler yememek için bu konuya yayın gününden beri girmiyodum baluu nun msjları attıgı gece bir çok arkadaşımı oldukça kızdırıcak şekilde ortalama 300 kb /sec ile download ettim netload linklerinden oldukça iyiydi yani =) altyazıları ise hiç çekmedim bile bi ara bi ingilizce altyazıyla tekrar izlerim...
spoilerlara geçiyorum

401 den

jackin silahı ateşlemeyi denediği anda lockun yüz ifadesi inanılmazdı sanki ulan hakkaten sınırları fazla zorlamışım ifadesiydi bayıldım suratının o şekli almasına

jack hurley

jack neden sakalsız yakısıklı falan denmiş jack konuşmanın sonunda sakal bırakmayı düşünüyorum diyor yani zaman dilimi şöyle henüz jack kate i aramamış ama adadan kurtulmuşlar aradaki bir zaman oluyor bunlar...

hurley ev

jackin babası o resimdeki bencede çok bariz tabutun boş çıkması falan hepsi birer sinyaldi zamanı gelmişti o adamın diziye geri dönmesinin kendisi çok karizma bi karakter ve bence direk jacob olabilir..göz de direk locke bence de yüz yapısı falan birebir tutuyor resimleri yanyana koyup baktım...

sneak peak

bizim önceliğimiz siz değildiniz derken adam çok dürüst görünüyor sanırım onlar dharmanın elamanları adayı tekrar bulup ele geçirme amacındalarmış gibi gözüküyor

Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
dizide beni en sıkan şey şu korelilerin bitmeyen heycansız flashbackleriydi :)

+1

zpoylır

göz ya mikhail ya da locke'a ait. walter nasıl dediniz onu anlamadım. adamın tip ne zenci ne de genç. öküz gibi kırışık adamın teki işte. yalnız şöyle bir durum var (uykumda aklıma geldi eheh:D) sanırım hurleyin gördüğü ev Ben'in Locke'u götürdüğü ev değil.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...