DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ya ben çok cahil kaldım bu alt yazıyı nasıl ekliyoruz .srt uzantılı bi dosya var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 gomplayer yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 seyi anlamadim ben, 3 sezonu daha olan bir dizinin, sezon baslangicinda butun herkesin adadan kurtulmasini mi bekliyordu millet? "hic bir sey cevaplamadilar bir suru soru cikardilar" lan tabii ki! bolum sezon baslangici, dizi de lost. 2. sezonun baslangicinda ilk 3 bolum ayni gece ve o gecenin sabahinda olanlari anlatiyordu yahu... asil yazar grevi en kisa zamanda bitmeyip 8 bolumde kalinirsa cok yazik olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Beyler simdi bana birisi kaldigim bolumu soyleye bilirmi ? Spo icine aliyorum ne olur ne olmaz. Acma lan telefon Hani jack ve yoldaslari dagin tepesine cikiyorlar telsizle haberlesmek icin sonra KEL geliyor ve zenci kadini vuruyor cevap verme diyor jacke ama jack tinlamiyor ve gelin alin bizi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Season 3, Episode 322 Everyone looks over and sees Locke emerge from the jungle. The phone rings. Locke warns him not to answer it and threatens to shoot him. Jack tells Locke that he is done keeping him on the island. It rings again. Jack tells Locke he's going to have to kill him to stop him. But Locke can't do it he can't shoot Jack. Locke lowers the gun and tells Jack he's not supposed to do this. Yani 3.sezon finalini izlemişsin işte. Bu demek ki, 4.sezon 1.bolum'u izleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 eyv baluu peki sadece 1 bolummu cikti s4 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Evet anca perşembe akşamı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 4x02 Sneak Peekler http://www.youtube.com/watch?v=34Bb6i1ycwk http://www.youtube.com/watch?v=jZc92I0sf7s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adam çok guzel biliolar napıcaklarını nası sneak peak wericeklerini ya offff çıldırıcam auwooooooooooooo "rescueing you and your people is not our primary objective" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 işin yoksa bekle şimdi perşembeye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bu dizi bundan sonra flashforwardla devam eder heralde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Su katede bir karar versin artık bir sawyer bir jack! Piçç etti çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin483 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 behran said: Bu dizi bundan sonra flashforwardla devam eder heralde.... Bu sezondan itibaren flashforwardlar kullanılacak demiş sevgili senaristlerimiz. Hurley i ilk bölümdeki hırçın ve deli hareketlerinden ötürü tebrik ettim :P ama biz lostsuzluğa alışmıştık şimdi naapcaz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 sneak peeklerle ilgili spoiler verirken açıklamaya belirtin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sneak Peek harikaymış harika. YAŞASIN YA LOST KEYFİNİ ÖZLEMİŞİM BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kendi açımdan rahatlıkla söyleyebilirim ki 4.sezon beklediğime değecek bir şekilde başladı 2.bölümün reklamlarını izleyince bundan emin oldum konuşulacak bir çok şey çıktı gene bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Heimdall said: sneak peeklerle ilgili spoiler verirken açıklamaya belirtin lütfen. e yazdım zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 mokokoya demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ha okey o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi illallah diyecek millet bu ne artik ben hala adada bulduklari US Army bicakta kalmisken soru ustune soru 1 sezonda cevaplayamazlar offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 they need you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 then what is ? harbiden ne o zaman ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 jacob loves you jacob walt'mış asdşlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ulan ne güzel lost falan unuttuydum ben :P şimdi bunların adadan gitmesini 10 bölümde anca anlatırlar bende kafayı yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Açılışa ilgli bişiler Abicim Jack niye bu kadını öldümü kaldımı diye kontrol etmiyor. Lan doktorsun sen nasıl o kadının ölmediğini çakozlayamıyorsun. Yuh derler adama ya. Sıtınadan hayfan gibi kasatura yemiş kadınında ağaca çıkıp ramboculuk oynaması süper bir enstantaneydi bu arada. Hörli yi ziyarete gelen amcam kimdi bu arada neciydi. Çarli maymunu ölüyse öbür deli nasıl gördü onu. Ölüyüm diosun, e o adam nasıl gördü. Hörli madem seni kıçımdan uydurdum 5 e kadar saycam gitceksin diosa, senin kıçından uydurduğun adamı öbür deli nasıl gördü. amannn neyse klasik bir lost bölümüydü işte. Soru üstüne soru. pıffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar