Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

seyi anlamadim ben, 3 sezonu daha olan bir dizinin, sezon baslangicinda butun herkesin adadan kurtulmasini mi bekliyordu millet?

"hic bir sey cevaplamadilar bir suru soru cikardilar"

lan tabii ki! bolum sezon baslangici, dizi de lost. 2. sezonun baslangicinda ilk 3 bolum ayni gece ve o gecenin sabahinda olanlari anlatiyordu yahu...

asil yazar grevi en kisa zamanda bitmeyip 8 bolumde kalinirsa cok yazik olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler simdi bana birisi kaldigim bolumu soyleye bilirmi ?

Spo icine aliyorum ne olur ne olmaz.

Acma lan telefon

Hani jack ve yoldaslari dagin tepesine cikiyorlar telsizle haberlesmek icin sonra KEL geliyor ve zenci kadini vuruyor cevap verme diyor jacke ama jack tinlamiyor ve gelin alin bizi diyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Season 3, Episode 322
Everyone looks over and sees Locke emerge from the jungle. The phone rings. Locke warns him not to answer it and threatens to shoot him. Jack tells Locke that he is done keeping him on the island. It rings again. Jack tells Locke he's going to have to kill him to stop him. But Locke can't do it he can't shoot Jack. Locke lowers the gun and tells Jack he's not supposed to do this.

Yani 3.sezon finalini izlemişsin işte.

Bu demek ki, 4.sezon 1.bolum'u izleyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Açılışa ilgli bişiler

Abicim Jack niye bu kadını öldümü kaldımı diye kontrol etmiyor. Lan doktorsun sen nasıl o kadının ölmediğini çakozlayamıyorsun. Yuh derler adama ya. Sıtınadan hayfan gibi kasatura yemiş kadınında ağaca çıkıp ramboculuk oynaması süper bir enstantaneydi bu arada. Hörli yi ziyarete gelen amcam kimdi bu arada neciydi. Çarli maymunu ölüyse öbür deli nasıl gördü onu. Ölüyüm diosun, e o adam nasıl gördü. Hörli madem seni kıçımdan uydurdum 5 e kadar saycam gitceksin diosa, senin kıçından uydurduğun adamı öbür deli nasıl gördü. amannn neyse klasik bir lost bölümüydü işte. Soru üstüne soru. pıffff

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...