Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lostun 4 atlısı ögleden sonraya patlatsa altyazıyıları negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o.O Lost'un 4 atlisi altyazi verene kadar yarin olur, ben bastim om'den free user olarak cekin bari, premium point kazanalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Valla çok garip , Jack Hurley'e niye kızdı ki anlamadım. Bide Jack'ın önceden adadan ayrıldıgında cok kotu oldugunu görmüştük , şimdi niye böyle direk mükemmel bir halde karşımıza çıktı, yoksa oda hurley'ın hayali olduğu için mi öyle çıktı. Uzun zamandan sonra lost keyfi oh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 baluu ilk gonderdiin 4x00 için olan rapid linklerni indirdim bozuk cıktı dosya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 baba spoiler lütfen ya,yok o şeymiş bu şeymiş,şöle olmus falan filan spo tagina alında tadı kacmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ingilizce altyazi çıktı http://www.divxplanet.com/sub/s/83249/Lost.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ahahha ben saat 10 da attim be ingilizce altyazinin om sini :D buyrun link : http://rapidshare.com/files/88264130/Lost_4x01.rar Bu arada om'den yolladigim altyaziyi download eden arkadaslarin hepsine tesekkur. 10k puan toplandi ve rapid accountumu 1 ay uzattim. Sagolun varolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 s4xe0 eng altyazisi niye cıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Türkçe altyazı için yedincigemi hızla çalışmaya başlamış. Bir iki saat içinde siteye düşer. Linki bi daha vereyim: http://altyazi.yedincigemi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 mokoko said: baluu ilk gonderdiin 4x00 için olan rapid linklerni indirdim bozuk cıktı dosya :( yokmu baska aynı problemi ceken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 çok güzel başladı yeni sezon. bundan önceki sezonların ilk bölümlerinde olduğu gibi hiçbir sorumuzun cevabını alamadık tabi :P bölümün sonundaki hurley flashforward'ı direk kafa karıştırdı yalnız. derbeder halde gördüğümüz, we have to go back kate diyen jack şimdi adaya asla dönemeyiz falan diyor. charlie olayı bir başkaydı tabi. hayal mi gerçek mi ne olduğu belli değil. bir de oceanic 6 var tabi, sadece 6 kişi hayatta kalıyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 indiriyorum da.yine kitlicek bu dizi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Lost S04E00 Past Present and Future Lost S04E01 olarak iki bölüm halinde çıktı dizi 350 şer mb. sadece birini indirip kalmayında. Bazı yerlerde tek bölüm halinde 700mb lıkta olabilir. uyarıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 mokoko said: baluu ilk gonderdiin 4x00 için olan rapid linklerni indirdim bozuk cıktı dosya :( aynen bozuk cıktı son 10 dakika yok kendini tekrar ediyo bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 walla bende direk rar dan cıkarırken dosya bozuk dio ben tekrar yukluorm şimdi ama bilmiorm çalışıcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 indirmeyin 4x00 xor versiyonunu [NUKE: segment.repeat.at.22m57s.and.29m47s] REAL.REPACK'i indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sağol garadia sayende sorunsuz versyonu indirdim. Çok heyecanlandım ya, bakalım ne gibi gelişmeler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben tek basima onlardan hizli bitirdim buyrun turkce altyazi.. tarafimdan cevrildi.. idare edin. :D http://rapidshare.com/files/88290926/Lost_4x01-tr-baluu_for_pati.srt free user olarak indirin looo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 garadia öm atarmısın linki??* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 real repack'in ing yada tr altyazısı elinde olan varmı? baluu onuda paylaşabilcenmi dahada puan toplarsın hem dsfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 s4xe1 XOR versiyonunda bi bozukluk varmi? tekrar etme falan? bakamıyorumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 walla agalar size yolladigim linklerle benim indirdiklerim ayni. Hepsini indirmedim tabi. ama indiridigim saglam. Digerlerine bakiyorum baska sikayet de yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 şimdi ben netload dan 4x0 ı cektim.Sonu bozuk.torrentten RealRepack buldumda ondada XOR yazıyor. bunda problem varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ahhahah senin bu yedinci gemiye koydum linki. Adamlar dilek sildiler mesajimi.. asfassaf.. 4 kişi ceviriyor herifler daa diyo yarisi bitti felan. :D hasta bunlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ya 00 izleyen varmı ? bilmedigimiz bişi varmı. gecen sene answers diye bi halt cıkarmışlardı bilmedigimiz hiç bi bok yoktu cok afedersiniz.özetti resmen 00 da o ayakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar