Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft bilenler bilir heralde...

FuasNyI

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Bone iide adama bence sert çıkmaklan haklılar bir adam hadi diyelim sphere bölümüne açılıp açılmayacağını bilmeye bilir birşey demem ama adam her bölüme açmış bu topici[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi konusun Sizin gibiler yuzunden 24335346567456345 kere char kastim ben burdada kufrettirmeyin beni Adresinizi werin yuzume sole yasin kaç welet.hatta yaziniz kaç revena mıdır nedir hee bide erutan.Werin Adresinizi goruselim...[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FuasNyI, 27 September 2003 19:53 tarihinde demiş ki:
Ya wallahi dayanamicam heryerde bole serefsiz dolu.Ulan yoksa sizdemi uo ya nebula diyenlerdensiniz krolar.Nihahahaha Nih ha ha[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz]

bak velet bana serefsiz deme azını senin kolay kolay küfür etmem ben dellendirdin ama Gel lan adresi veriyorum Antalyaya gelecekmisin? Geleceksen veriyim adresi

bu arada Ultima Online'ı 4 5 seneye yakın oynuyorum ve Hiç b4b th3 k€nk ilişkisi kurmadım Kuranıda sevmem ki anlaşılıyor senin babcı oldugun[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 September 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Adam gibi cevap almak istiyorsan adam gibi konuşman gerekiyor forumlarda.Burası forum kendi kafana göre astığım astık kestiğim kestik tarzı konuşmalar burda yasaktır.Gelelim herkese adam akıllı cevap verilirken sana verilmemesinin nedenine konu dışı,paticik,daoc,sphere ve sb yerine bu topicin aynısını açtın hemde bile bile.Sen kurallara uymazsan kafana göre bilinçli olarak konuları saçma saçma oraya buraya açarsan adam akıllı cevap alamazsın.Olay budur kişisel değildir bugun kim böyle yaparsa aynı şekilde cevap verirler ve kanımcada haklılar.Bide burdaki net kabadayılığına soyunup orda burda yaptığın karakterlerden bahsettiğine göre 100% hak ediyorsun.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

barbaros meydanı nerde bende seyretmeye geleyım ...
hmm ...
martıal arts melee ıcın tas ranged ıcın ...
tas en fazla ne kadar buyuk olabılır ...
yada soba neyden yapılmıs olabılır ...
martıal da karateden 18 dan olmak sorun cıkarır mı ...
sam ın kafasına ghost olup nuclear atılırmı ...
cok sonra ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...