FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Starcraft'ı netten oynamak icin bi siteden yama indiriyorduk ama hangi site wallahi unuttum 1.5 senedir oynamıyorum bilen warsa soleyi wersin beyler[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 alla alla okuman yazman yokmu senin ya? Burası Uo sphere server bölümü Sc le ne alakası var?[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 FuasNyI, Bence sen git Gözlük al... :hrr: burası Uo Sphere Script bölümü sen gelmişssin Star Craft söluon allahım yaw.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bone iide adama bence sert çıkmaklan haklılar bir adam hadi diyelim sphere bölümüne açılıp açılmayacağını bilmeye bilir birşey demem ama adam her bölüme açmış bu topici[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 hatasını düzeltmek gerekirken insanlara laf atanları kınıyorum. adam gibi konuşmak varken saçmalayanları da..[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Adam gibi konusun Sizin gibiler yuzunden 24335346567456345 kere char kastim ben burdada kufrettirmeyin beni Adresinizi werin yuzume sole yasin kaç welet.hatta yaziniz kaç revena mıdır nedir hee bide erutan.Werin Adresinizi goruselim...[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 muhahahah gülmekten altıma edicem ya. :lol: hasta adama yapmayın böyle şeyler yine kusucam[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ya wallahi dayanamicam heryerde bole serefsiz dolu.Ulan yoksa sizdemi uo ya nebula diyenlerdensiniz krolar.Nihahahaha Nih ha ha[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 lol yazık ve bir okadarda komik.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Dalgayamı alıyorsun Kaideye almıyorsun sen bizi galiba rica ediyorum atma buraya msg adam gibi konusacaksan konus konusmucaksan kessssss[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: FuasNyI, 27 September 2003 19:53 tarihinde demiş ki: Ya wallahi dayanamicam heryerde bole serefsiz dolu.Ulan yoksa sizdemi uo ya nebula diyenlerdensiniz krolar.Nihahahaha Nih ha ha[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] bak velet bana serefsiz deme azını senin kolay kolay küfür etmem ben dellendirdin ama Gel lan adresi veriyorum Antalyaya gelecekmisin? Geleceksen veriyim adresi bu arada Ultima Online'ı 4 5 seneye yakın oynuyorum ve Hiç b4b th3 k€nk ilişkisi kurmadım Kuranıda sevmem ki anlaşılıyor senin babcı oldugun[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu [Bu mesaj Erutan tarafından 27 September 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Adam gibi cevap almak istiyorsan adam gibi konuşman gerekiyor forumlarda.Burası forum kendi kafana göre astığım astık kestiğim kestik tarzı konuşmalar burda yasaktır.Gelelim herkese adam akıllı cevap verilirken sana verilmemesinin nedenine konu dışı,paticik,daoc,sphere ve sb yerine bu topicin aynısını açtın hemde bile bile.Sen kurallara uymazsan kafana göre bilinçli olarak konuları saçma saçma oraya buraya açarsan adam akıllı cevap alamazsın.Olay budur kişisel değildir bugun kim böyle yaparsa aynı şekilde cevap verirler ve kanımcada haklılar.Bide burdaki net kabadayılığına soyunup orda burda yaptığın karakterlerden bahsettiğine göre 100% hak ediyorsun.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 adresimi veriyorum, infested kerrigan malikanesi. sıkıysa gelin hepinizi yiyelim, herkesi davet ediyorum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 abi ben seni marinelerden sanıyordum hani minigun olayı felan..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 gerçek adresimi vereyim de gelsinler beni dövmeye değil mi? kerrigan'da yatıdayım şu anda.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crippmind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Zerglinlerle ev basarlar..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 arkadan protoslar geliyor :) My lord fuck bilmemne back[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 lafımı geri alıyorum istediğiniz seviyede konuşabilirsiniz bu adamla :-p terran rule[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 abi energy gun serbest mi?[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ehehe adam heryere dopak açıyor sonrada bize şerefsiz diyor böyle işmi olur hem suçlu hem güçlü[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 barbaros meydanı nerde bende seyretmeye geleyım ... hmm ... martıal arts melee ıcın tas ranged ıcın ... tas en fazla ne kadar buyuk olabılır ... yada soba neyden yapılmıs olabılır ... martıal da karateden 18 dan olmak sorun cıkarır mı ... sam ın kafasına ghost olup nuclear atılırmı ... cok sonra ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 nuke, yemem. sörf, tabii ki yerim.[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 *dıdıdıt!* [karı sesi]nuclear launch detected![/karı sesi][hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 science vessel: explorer reporting. >siege tank ready to roll out! zbaaaaaaaaommmmmmm!!! müeeerrrrrghaaaaaaaaaa!!![hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 en taro adun! honor guide me! annihilate! gau'gurah! (bi protosslar eksikti zaten)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar