druenler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 http://www.nihilum.eu/news/68/ veee tbc de kesilmemis bas kalmadi. ss'i eklemedim cunku 2 ss i birlestirmisler devasa olmus. sitesinden bakarsaniz daha iyi olur. bu arada archimonde un boyunun cuccuk kadar oldugunu soylemisler ki cok ayip (bu arcatraz da eredar soul-eater felan var sanirim ayni modeli kullanmislar). ss den anladigim kadariyla da %1 de mi ne shield cekip immune oluyor. sonra da world tree e saldiriyor direk. wispler hallediyor w3 de oldugu gibi. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Oeah. Harbiden gratz'da, yani nedir bu adamların yaptıkları, yavaş be. : Shield'e de bittim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 gratz diyelim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ahah shield açmış, birde hs çekseymiş :) Neyse artık, kesilmemiş baş kalmadı cidden, Gratz ve OHA diyorum :) hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 zul'aman var daha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Zul'Aman geldi mi ya? Adamlara grats tabi, sınır mınır tanımıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Zul'Aman açık değilki henüz. Birde orası sanırım 10 kişilik instance olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 2005 haziranından beri oynamıyorum şu mereti, bu archimonde, illidan falan tbc ile mi geldiler patch ile mi? patch ile ise bu 2 baş karakterin bu kadar çabuk kesilmesi benim de hoşuma gitmedi pek ya. bunları imkansıza yakın yapmaları lazım bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 tbc ile gelmediler. tbc de oyuna eklediler ama pasifti. 2.1.0 buyuk patch i ile acildilar. 2 hafta sonra hepsi oldurulmus oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Beni çok bağlamayan bir olay bu sonuçta zaten ölmüştü yeniden event şeklinde loot için tekrarlanıyor ama illidan'ın bu kadar kısa sürede indirilmesi çok komik... NE YANI KAEL DAHAMI GÜÇLÜ BİR HERO ŞİMDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 evt next.. koş koş koş... abi sıradaki evt.. ohoo çok yavaşsınız ben bunu yazana kadar 2-3 hero daha indirmeleri lazımdı olmadı bak lol.... koca archimonde bilem epic item giyiomuş anca ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ohh ne güzel o da indi aşşağı. Ya tamam hadi indirilsin boss anladıkta. Bu kadar çabuk olmazki. Ne biliyim yolda çok trash mob olsun. Yada insanlar patch ile gelen bossları biraz farmlasınlar. Ordan Item yapıp sonra illidanı archimonde u kesecilecek seviyeye gelsinler. Bt ilk bossu ile illidanı ayıran bir fark olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bu adamlar yazın sıkıntıdan wowu bırakırlar mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 sanmam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Magtheridon gruul dropları satmaya başladılar mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Şey yapsalar aslında, rep tarzı bir sistem gerekse bossları kesmek için. İnsanlar önce onu farmlasa fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 heh anlamadımki arkidişler,naxx oynuna eklendiğinde kelthuzadın kesilmeside cok kısa sürede olmustu ama oyunda sadece testisli guildler aylar sora gidip kelthuzadı kesebilmişti bosu bosuna heyheylenmiyin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yahu naxx ayri, black temple ve hjyal ayri. tum 25 man lerde yakin zamanda oldu first killer. hatta cogu guild farm statusune gecti. hadi orasini gecelim. black temple ve hjyal gibi 2 buyuk end game raid koyuyorsun 2 haftada first killer oluyor baya bi guildde ortalarina geliyor. son bosslarda hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 -_- e nediyorum,tbc çıkmadan öncede öyleydi AQ eklendi,nihilium gitti,dedi hocam bu buglu,anında hotfix cıktı,anında nihilium kesti,ama şu an şurda CTHUN KESEN VARMI diye bağırsak kaç kişi çıkacak ? ohoo hocam sen git,archioımde ve ilidanı kes bundan 1 ay sora,gel sora elini öpecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kesme lafina bayiliyorum. domates mi kesiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Buglı dendi hotfix geldi nihilim kesti biraz abes kaçmış.Blizz ya gerçekten sınamadan işleme sokuyor ki (Çok düşük bir pay) yada bazı bossların hemen kesilmesini istemediği için bilerek aptalca davranmalarını istiyor. Nihilumda hardcore/powergaming olayınında ötesinde olduğu için bildirmeside/fixlenmeside doğal zannedersem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 heh nihiliumdaki garbianlar beta tester gibi işte lady vashtaki gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Gibi örneğinin sonu yok ama alıştık artık,geçiniz "gibi" demek daha mantıklı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yahu ben "keserim" yada "cok kolay" demiyorum ki. sen tut daha tbc baslamadan once karizmatik demolar yap illidan hakkinda, sonra ortaya ciktiktan 2 hafta sonra kesilsin. guild progresslarina bak kimler nerelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 olm adamlar ewt oynuolar wow ama en iyiside onlar gratz dioruz cümleten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar