DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 http://www.wow-europe.com/en/support/accountbilling.html şurayı arıyacam hahahaha yurtdışı nası aranayıor.. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 asudhasud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 İdeal kart internetten alış-verişe kapalı oluyor default olarak. Bankayla görüşmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 internetten alışverişe kapalı olursa,aylık ödemelerini nasıl yapıyor peki wowun? yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ayrıca bankayla görüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bankanın kralıyla göreüştüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hiç bir çözüm bulamamak başıma vurdğundan,başka bir kredi kartı deneyeceğim.üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bende dün akşam aylık ödeme için mastercard denedim. Aynı sorun bendede oldu... Kabul etmedi... Acaba genel bi sorun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 blizzarda gercektende ilk defa bi olay yüzünden kızdım 8 milyon oyuncun var,klaaaaaas,helal olsun ama 8 milyon oyuncunun olmasını eşşek gibi duyurursan,ben o 8 miltona adam gibi bir hizmet sağlayabilmeni dilerim,her tür soruna "addonları sil" diyip kendilerini rezil eden gmlerinin olması,sinirlenecek değil,gülüp geçilecek bir durum,çünkü her tür teknit soruna oyuncular bi şekilde kendileri çözüm buluyor.forumlarda orda burda. amma velakin dün akşam saat 6 da attığım webfoma,geçen bu tüm iş günü içinde bir cevap gelmemesi,sinirlerimi nasıl bozmasın?bankam olsun-telekom şirketi olsun-her hangi bir servisini kiraladğım nereo lursa olsun,kiralık arabacı,sigortacı,böyle bir durumda sinirlerim oynar,tam bir çözüm söz vermeseler bile,bana bu soyrun üzerinde çalıştıklarını belirtmelerini isterdim,bense wbfromu yolladım,gerisi yok. banka sorunun kartımdan kaynaklanmadığını iddia etsin,ben panik olup "acaba" diye blizzardın web forumlarını ararken "full population" realmlere transferin durdurulduğunu belirten bir blizzar acıklamsı görüp 30 dakikamı acı içinde geçirmem,sonradan bunun geçici olrak konulmuş bir duyuru olduğunu oyunculardan öğrenerek rahatlamam,blizzardın ebni yine üzmesine neden oldu. şimdi uraşıp,bi yerden başka bir kredi kartı buldum,pek bir umudum yok ama deniyeceğim,amaa,siteye girince 503 service temporarily unavaliable - please try again later yazsını gördüğümde,küfür etmeyeyimmi,sinirlerim oynamasınmı,paramla razil oldum şu son 2 gün boyunca,onu bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 2. kedi kartıda çalışmadı annemle beraber oturduk,teker teker teker girdik bilgileri. olmadı ama. sinirlerim oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 son 2 saattir fln service temporaly unavaliable belkide gercketne bir sorun vardır/düzletiyorlardır bilmem ama webforma yakında cevap gelmesse,harbi arayacağım şimdi nası aranyıor yurt dısı,uzun uzun size onu soracam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Austria: 0800 677 529 (free) Belgium: 0800 497 63 (free) Denmark: 80 881 086 (free) Finland: 0800 115 269 (free) France: 0805 305 031 (free) Germany: 0800 101 2242 (free) Italy: 800 985 830 (free) Netherlands: 0800 0203479 (free) Norway: 800 12 277 (free) United Kingdom: 0800 931 0800 (free) Spain: 800 099 812 (free) Sweden: 0200 897074 (free) şu telefonlardan birini yarın arıyacağım nasıl aranır bu konuda bi bilgisi olan varmıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 . [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 22:14 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 AMANİN AYAAAAAAAAAAAAAAAR YÜRÜ BE KOÇUM kralsın -_- sen al telefonu,doğrudan cevir nuamrayı,göreceksinki hiç biryeri aramayacak yurt dışı kodu o şu bu tamammı cool çocuk seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 işine yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 haklısın kusura bakma [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 22:14 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bilmiyorum,o yüzden sordum bildiğim bir şeyi niye sorayım ? Sephrioth,çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 üff bu kıl sorun gitmiyoru bitmek bilmiyor 4 gün oldu adamlar başvuruyu kabul edeli,gel cabuk tranfer ol 25 man ypacaz yapamyıoruz dediler. transfer olamıyorum şimdi arıyoruum bağlantuı hatası bağlantı hatası üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 "Hello, Thank you for your patience while we conducted our investigation. We are pleased to inform you that you that the issue which were preventing you from using your credit card to pay for your Paid Character Transfer has now been resolved and that you should now be able to attempt the transfer again. Should you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us again. " yani,sorun varmış,çözmüşler böle bi email geldi tabi yine deniyemedim şu an,bu sabah tüm haklarımı kullandığımdan yine bir 24 saat bekliyeceğim sanırım ama olsun hoşuma gitti mutlu oldum bu yolda bana yardım eden her birinize teşkür ediyoum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hocam tebrikler, yapmışın işlemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 İptalsin yani bu yaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 dogmeat, sorun neymiş de sorunu nasıl halletmişler? yani sonuç olarak direk account billing'e mi e-mail atmak gerekiyor? e daha önce yoktu bu, paşalar gibi kredi kartını kullanıp transfer edebiliyorduk, account billing'e başvurmadan... bir de kredi kartlarını değiştirmeye karar veren yöneticilere her gün küfür saydırıyorum. hadi security mecurity de... internet ödemelerinde adamın anasını ağlatıyorlar resmen. mesela gamespot'a para ödeyecektim. "CVV" istiyor diye CVV'mi girdim. birkaç gün didindim uğraştım. Ama hiç kabul edilmedi. "Acaba adres mi yanlış" diye düşünürken, bir de şifremi gireyim dedim. Ne göreyim, adam şifreyi kabul etti. E madem CVV'ler iptal oldu, neden kredi kartımın arkasında halen CVV yazıyor diyecem de, Bazı siteler enteresan, CVV kabul ediyor, bazıları da şifre istiyor. Şimdi bu transfer işleminde hangisini gireceğim onu da bilmiyorum gerçi :) random deniyoruz işte, "ya tutarsa" diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar