Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı onay kodu

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

selamalr arkadaşlar

internetten kredi kartıyla bir işlem yapacağım

"verification code" yani onay kodu istiyor.

ben bu onay kodunu,kredi kartının arka tarafındaki 7 basamaklı sayının son 3 sayısı oalrak biliyordum

o sayıyı girdim "xyz" diye , patladım,"yanlıs koçuum" fln dedi net sitesi bana.

şimdi yine deniyecem,ama bir hakkım kaldı

bir daha yanlıs olursa patlarım 24 saat boyunca yapmam gereken işlemi yapamam

öyle işte,bi bilgisi olan varmıdır diye merak ettim

bire,kartın arkasındaki banka yardım tel numarasını arasam,bana bu konuda bilgi veririlermi,değiştirilmiş fln olabilirmi.
bu saatte yardım hattı açıkmıdır?
ve asıl komik olan,annemin kredi kartı,ve yapacağım işlem wow ile ilgili olduğunda annemin bilmesine ,özellikelde final döneminde,gerek görmüyorum.o yüzden yardım hattını aradığımda annanemin kızlık soyadıydı oydu buydu saçma sorualra cevap veremeyip yine patlama sorunu var.üf.

teşekkür eder,büyüklerin elinden,küçüklerin gözünden öperim.

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 19:19 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

cevaplar için teşekkür ederim

16 sayı yok yav

4+3

annemi aradım sordum,yoo oynamadım onay koduyla ,sen yanlış girmişsindir o sucuk gibi parmaklarınla dedi

heralde öyle oldu

24 saat çok geldi ama,yarın sabaha kadar yapmak istediğim bir işlemdi
((merak edenelr için,karakter transferi yapıyorum,20euro gibi cüzzilikten uzak bir ücret istiyor))

guild buldum,,adamlar bekliyor,1 gün önce gitmem gerekiyordu,şimdi benim yerime başkası başvuracak,alacaklar diye panikledim

yarın yine deniyeceğim 4+3 ün +3 kısmını,bir kere hata verirse bankayı arayacağım,blizzardın hesap işlemlerine zaten "bozdunuz ulan,hata sizde,bende değil,düzeltin köpekler" türü bir mail attım

ama canımı sıktı akşam akşam.

: /
Sosyal ağlarda paylaş

1 ve 2. şıklar geçerli değil sayın gris,çünküm 3 aylıklarımı köpek gibin ödüyor

3. şık da değil, üzerinde KOSKOCAMAN yazıyor ne zaman bittiği.

4) kumar oynamam,haram yemem,yalan söylemem,ayıp bu olsun ,canım saolsun,sağlık olsun.

SPectre,yok neyseki hesabım var,karakter transferi ile boğuşuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet sitenin pek çok yerinde 7 sayo varsa son 3üdür yazıyor,hatta resimlerle gösteriliyor,yarın yeniden deneyeceğim,bu akşam saat 6 gibi son hakkımıda kullanıp 24 saatlik patlama durumuna girdim,yarın akşam 6 ya kadar duracakmıyım şimdi..sözün gelişi 24 saat olsa,böle 5-6 saat sora yeniden deniyelbilsem :((((((

pls :(((((

yarın 3 haneli kodu son kez deniyeceğim,bir kere bile yanlıs girdin derse bankayı arayacağım,2 kere yanlıs girdin derse fransayı arayacağım valla.blizzardı
Sosyal ağlarda paylaş

eet blizz 3 ister, ama maldır biraz o account sayfası, onlardan da kaynaklanıyor olabilir. down olmadığı nadir zamanlarda böyle abidik sorunlar çıkartmışlığı var bana da geçmişte

blizzin customer supportu da ödeme konusunda telekomu aratmaz sağolsun, bol sabır dilerim sana bir sorun çıkarsa ehe

edik: e yine sorun çıkarsa ve risk almak istemez isen, bir de kartın interaktifse -ki öyle olduğunu varsayarım default- muhtemelen bankanın sanal kart tadında birşeyi vardır, yarat bir tane gıcırından onunla dene

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 08:51 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

neyse 24 saat bekletmedielr neyseki

baktım bu ssabah kilidim kalkmış
yeniden deneyim dedim
kredi kartımın bilgileri tamamen doğru girdim
o şu bu

sonuç:

[spo] [/spo]

blizzard billing-account bilmemneye bir webfrom doldurdum,bu neyden kaynaklanıyor olabilir diye,bugün içinde bana geri dönerler diye umuyorum.

gitti guild valla,alacaklar dandirik birini,ben kalacam ortada,hehe.

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 08:56 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

her ay,aylık wow ödememi tanıyor,o yüzden kartımı neden tanımasınki? :)

fortisin müşteri hizmetleri mükemmel ötesiymiş,((yağ yapalım hehe)) , doktor ayağıma geldi,baktı,kartta hiçbir sorun yok.

siteden kaynaklanan birşey herhalde,ulaştım account&billing'e.

bakıcaz artık
Sosyal ağlarda paylaş

olayın chiple ilgisi yok.

Verification code CVV veya CVC (Card Verification Code), kartın arkasındaki numaradır dünyanın her yerinde.

İşyeri 3D Secure ise, 3D Secure olmayan kredi kartları ile işleme izin vermeyebilir ki İdeal kart 3D Secure değil.

Ancak siteyi inceledim 3D Secure ifadesini göremdim.

3D Secure nedir?

E-Com işlemler için kullanmak üzere bankandan aldığın şifre.

Muhtemelen geçici bir sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...