Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cenk Akyol Atlanta Hawks'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 sene önce draft edilmişti,keşke o zaman gitseydi.

Yok neymiş ben Efes'te kalacağım oyunumu geliştireceğim,sonra sanırım Efes'te bırakmadı vs...

Ne oldu da kaldı ? Alt takıma bile yollandı,yedekte bekletildi.Oyununda hiçbir gelişme olmadığı gibi 2 senelik NBA kariyerinden oldu...

20 yaşında olması büyük güzellik aslında,tam yaşında gidiyor,hayırlısı.
Mesaj tarihi:
Bence hem genç hem de çok yetenekli bir adam Cenk. Fiziğini geliştirip biraz kilo da alırsa çok iyi işler yapar NBA'da.

Elbette Memo gibi yıldız oyuncu olmayacak ama Atlanta gibi bir takımda iyi zaman alabilir. Yaz kampındaki performansına göre belli olacak NBA olup olmayacağı gerçi, umarım gider ve NBA olur.
Mesaj tarihi:
benim takip ettiğim kadarıyla kendisindeki yeteneği kesinlikle kaldıramayan bir oyuncu..ve tecrübelerime bakarak söylüyorum bu yolda giderse bi bok olamaz söyliyim şimdiden..bu iş yetenekle olsaydı herkes nba'de oynardı.ya da her giden oynayabilirdi.
Mesaj tarihi:
valla cenk in oynadığı mevkide nba da süper adamlar var cenk bişi yapamaz gibi geliyo bana.bide size da çok kaybı var diğerlerine göre size iyi değil bakalım hayırlısı.
Mesaj tarihi:
Şu an ki durumuyla pek bir şey yapamaz ama Hidayet'de Sacramento ya gittiği ilk senesinde Cenk'ten çok bir farkı yoktu keşke 2 sene önce gitseydi de çalışmaya başlasaydı.Nba oyuncuyu değerlendiriyor hacı ne kadar kalsa o kadar kâr
Mesaj tarihi:
Iyi oyuncudur. Zamaninda cok sIk karsilasirdik Buyuk sehir sahasindaki Lig maclarinda. Aile ve okul sebebiyle ayrildigim Bjk'dan sonra gobekli, sigara icen biri olarak bunu duymak bir yandan sevindirdi bir yandanda bu hale gelecek adammiyim dedirtti. Kimse bir baskasi icin sevdigi isten vazgecmesin..
Mesaj tarihi:
Efeste kalacağına d-league gitseydi herşey çok daha farklı olabilirdi ama şu anda ne kadar şansı var takıma girmek için bilmiyorum ama inşallah girer.
Mesaj tarihi:
NBA Kariyeri dediğini umuyorum. İbo'nun kariyeri her basketbolcunun ideali'dir. Türkiyenin en iyi takımlarında oynadı, milli takımın yıllarca kaptanlığını yaptı, avrupa kariyeri var, 30 yaşında NBA oldu, sayısız kupa ve şampiyonluk aldı.

Daha ne olmalıydı ki?
  • Yeni Oluştur...