eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bİr oyuncumuz daha NBA'e uçtu umarım başarılı olur yetenekli bir arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 güzel oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 2 sene önce draft edilmişti,keşke o zaman gitseydi. Yok neymiş ben Efes'te kalacağım oyunumu geliştireceğim,sonra sanırım Efes'te bırakmadı vs... Ne oldu da kaldı ? Alt takıma bile yollandı,yedekte bekletildi.Oyununda hiçbir gelişme olmadığı gibi 2 senelik NBA kariyerinden oldu... 20 yaşında olması büyük güzellik aslında,tam yaşında gidiyor,hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 adam 87 doğumlu nba de oynuyor olacak gel de kıskanma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 http://www.ntvspor.net/Pages/11813.ASP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 king senide alalım abi nba e mizim menderes abi var tanıştırim seni istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 gitse nolur artık ya yosun tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bence hem genç hem de çok yetenekli bir adam Cenk. Fiziğini geliştirip biraz kilo da alırsa çok iyi işler yapar NBA'da. Elbette Memo gibi yıldız oyuncu olmayacak ama Atlanta gibi bir takımda iyi zaman alabilir. Yaz kampındaki performansına göre belli olacak NBA olup olmayacağı gerçi, umarım gider ve NBA olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 zamana ihtiyacı var bence bekleyip göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hayırlısı olsun valla severim cenk akyol'u, başarılı olacagına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 benim takip ettiğim kadarıyla kendisindeki yeteneği kesinlikle kaldıramayan bir oyuncu..ve tecrübelerime bakarak söylüyorum bu yolda giderse bi bok olamaz söyliyim şimdiden..bu iş yetenekle olsaydı herkes nba'de oynardı.ya da her giden oynayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 sanırım yaz ligine gidiyor. Kesin değil atlanatada oyniyacağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 evet atlanta seçerse kendisini gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 atlanta ben gitsem beni de seçer öyle bi durumdalar şu an=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 iyi de atlanta resmen draft etmemişmiydi zaten ? Gidecek denemeye yöneticiler beğenirse direk sözleşme ile takıma alınacak diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 valla cenk in oynadığı mevkide nba da süper adamlar var cenk bişi yapamaz gibi geliyo bana.bide size da çok kaybı var diğerlerine göre size iyi değil bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Şu an ki durumuyla pek bir şey yapamaz ama Hidayet'de Sacramento ya gittiği ilk senesinde Cenk'ten çok bir farkı yoktu keşke 2 sene önce gitseydi de çalışmaya başlasaydı.Nba oyuncuyu değerlendiriyor hacı ne kadar kalsa o kadar kâr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Iyi oyuncudur. Zamaninda cok sIk karsilasirdik Buyuk sehir sahasindaki Lig maclarinda. Aile ve okul sebebiyle ayrildigim Bjk'dan sonra gobekli, sigara icen biri olarak bunu duymak bir yandan sevindirdi bir yandanda bu hale gelecek adammiyim dedirtti. Kimse bir baskasi icin sevdigi isten vazgecmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sure alabilecegi bi takima gitti en azindan sivrilebilirse bisiler yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 İbo gibi olmasın, Memo gibi olsun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Efeste kalacağına d-league gitseydi herşey çok daha farklı olabilirdi ama şu anda ne kadar şansı var takıma girmek için bilmiyorum ama inşallah girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 inşallah kaderi ibo gibi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 NBA Kariyeri dediğini umuyorum. İbo'nun kariyeri her basketbolcunun ideali'dir. Türkiyenin en iyi takımlarında oynadı, milli takımın yıllarca kaptanlığını yaptı, avrupa kariyeri var, 30 yaşında NBA oldu, sayısız kupa ve şampiyonluk aldı. Daha ne olmalıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 nbadeki kariyerini kastettim tabiki yoksa ibonun önünde saygıyla eğilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar