Obscura Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hiç muhattab olmam annemle fln[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ben evde değilken odama girip ortalığı kurcalıyo, sonra da yeni olan her eşya ile ilgili soru soruyo... Ben de bir anda bi sürü abuk sabuk eşya'nın benimle ne işi olduğunu açıklamam gerekince sıkılıyorum, sinirleniyorm[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 biraz kıymetlerini bilmeye ne dersiniz arkadaşlar siz üzüldüğünüzde onlar daha çok üzülüyorlar siz ssvindiğinizde daha çok doğru arada bir tepeleri atıyor ve dünyanın en anlayışsız yaratıkları olabiliyorlar ama bu onları yargılamaya yeter mi her günah işleyeni dinden afaroz etmiyorlar değil mi?...[hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Onlar da benim k1ymetimi bilsinler![hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 anneler gıcıktır[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 erkekler dünyada ençok anneleri ölünce üülürlermiş başın saolsun ra_d annenizin değerini bilin,genelleme yapmayın anneler gıcıktır diye,benimki değil:)[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 kişisel bir şey olarak algılamayın. ama sormadan geçemiycem. annenize çattığınızda, aykırı olduğunuzda, annenizin dediklerinin tersini yapınca kendinizi bir halt mı sanıyorsunuz? Tamam annem "ödevini yap dersini çalış" diyince "he" diye geçiştiriyorum. Ama hiç de çıkıp "annem değerimi bilmiyor zorla ödev yaptırıyor, küpe takmamı istemiyor, saçımı uzatmama kızıyor, gıcık anne" demiyorum. Annenizle iyi geçinmeye bakın. Ben saçımı uzatmıyorum, küpe takmıyorum belki ama, Taktığımda da kimsenin bana birşey söylemiyceğini çok iyi biliyorum. Çünkü favorilerim hakkında olumsuz söylemeyen iki insan var. Onlar da annem babam. Ben onlarla iyi geçinirim. Onlar da benimle. Şimdiye kadar favorilerim (saçma geliyor belki ama) yüzünden çevremdeki büyükler tarafından azarlandım, alay konusu oldum ama bir tek annemler destekledi beni. ---------------- Anneniz size salak gelebilir, sizin zamanınıza uymayabilir, sizi hep gözetliyor olabilir, bunlardan dolayı annenizden nefret ediyor olabilirsiniz. Ama sonuçta anneniz, sizden yaşça büyük. Bu ne demek, sizden daha deneyimli demek. Bu yüzden onun dediklerine uyun. Her gün banyo yapmanızı mı istiyor? Demek ki kokan insanların durumunu görmüş. Saçınızı kesmenizi, küpe takmamanızı mı istiyor? Demek ki toplulukta daha disiplinli ve daha düzenli görünmenin önemini biliyor. Ders çalışmanız için başınızın etini mi yiyor? Demek ki sizin gelecekte daha rahat bir yaşam sürmenizi istiyor. Bencilliğinizi ve öfkenizi bir kenara bırakın. Bir düşünün. Hangi anne çocuğunu sevmesin? Hangi anne çocuğuna önem vermesin? Bir düşünün. Bunların hepsi sizi çıldırtmak için değil, daha iyi bir geleceğiniz olsun diye.. Sizin iyiliğiniz için..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 "ona da katılıyorum tabi ama bazılarını biraz terbiye etmek gerekiyo önce terbiye edelim bu kısa bi süre sürer yani şöle bi iki ay faln sora kıymetini biliriz" Annenizi veya kendini terbiye etmenize gerek yok. Annenize hoşgörülü davranın. Siz ona hoşgörülü davrandıkça, o da size hoşgörülü ve sakin davranacaktır. Annenizle ilişkinizi güzel kurmaya çalışın. Sonra üzülürsünüz. Unutmayın onlarca kız arkadaşınız olabilir, ama sadece bir tane anneniz olacaktır..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Estel_Anorien, 03 October 2003 20:49 tarihinde demiş ki: Annemi çok sseviyorum. canım benim. Hiç karışmaz etmez.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Aslına bakarsan en kötüsünü yapıyor.Çünkü annelerin karışacağı birçok şey çocuklarının iyiliği içindir.Arkadaşın dediği gibi onların kıymetini bilmek gerekir.Çünkü birşey kaybedilmeden değeri anlaşılmıyor.Buna anneler de dahil.Ben Annemi Çok Sewiyorum.Özellikle benim işlerime karıştığı için.Bana doğru yolu gösteren hep o olmuştur.Sizde gidin ve annenize sıkıca sarılın ve onu gerçekten çok sevdiğinizi söyleyin.Buna ihtiyacı olacaktır...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Şunu da eklemek isterim ki siz annenize sevgi gösterirseniz onunda size sevgi ile yaklaştığını göreceksiniz...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ra_d geçmis olsun. ayrica sana katiliyorum..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: OwnerRavenLoft, 03 October 2003 22:39 tarihinde demiş ki: said: Estel_Anorien, 03 October 2003 20:49 tarihinde demiş ki: Annemi çok sseviyorum. canım benim. Hiç karışmaz etmez.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Aslına bakarsan en kötüsünü yapıyor.Çünkü annelerin karışacağı birçok şey çocuklarının iyiliği içindir[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... bence herhangi birisinin annesini bu şekilde suçlamaya hakkın yok. anne gerçekten güveniyorsa çocuğuna bunun için onu yargılayamazsın[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 aman allagım benım aılem hıc bana karısmaz yahu ama bazı konularda karısmasını sıtıyorum ama yıne karısmıyor anam anam ne garo degılmı?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi de su var, ne kadar buyurseniz buyuyun, anneniz size ne kadar guvenirse guvensin, siz her zaman onun cocugu olarak kalacaksiniz, benim annem buraya bile yetisiyor hala, kizim kalin giyin usutme, banyolu sokaga cikma vs seklinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 aynen bana da oole, arabani dikkatli kullan, usutme, aman yavrum, seklinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tasaddar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 +1 [Bu mesaj Tasaddar tarafından 04 October 2003 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 annenize çattığınızda, aykırı olduğunuzda, annenizin dediklerinin tersini yapınca kendinizi bir halt mı sanıyorsunuz? kendime sordum herkesde sormalı bence..bazı şelerin değeri kaybedilince anlaşılırmış..kaybetmedenn değeri bilmek lasımm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: tunca, 04 October 2003 01:10 tarihinde demiş ki: bence herhangi birisinin annesini bu şekilde suçlamaya hakkın yok. anne gerçekten güveniyorsa çocuğuna bunun için onu yargılayamazsın[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Ya ben kimsenin annesini suçlamıyorum ki.Yazıyı iyi oku.Sadece yanlış yaptığını söyledim.Bu suçlamak değildir...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bütün anneler doğaları gereği sizi kucaklarının içine alıp bir daha da bırakmamak isterler. ancak bunu sizin tavırlarınıza bağlı olarak yaparlar yada yapmazlar. Birincisi size ne kadar güven duydukları burada çok önemlidir. İkincisi siz gerektiği zamanlarda tavrınızı ne derece koyabiliyorsunuz, o da çok önemli. Eskiden banada baya karışırlardı ama artık sıfıra yakın, eh 27 yaşında koca ayu olduk tabi bununda etkisi var :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Yazılanları okumadım ama Annelik inanılmaz birşey. Yani onun bedeni seni yapıyor, gecelerce uykusuzluk çekiyor sen süt al beslen diye, sonra büyüdüğünde her gece sen eve gelmeden rahat uyuyamıyor. Yani izin ver biraz onunsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 kesinlikle katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Nekadar saçma anneler gıcık diyenler nasıl insanlar. Bikere biyolojiye aykırı onların bizlere karışmamaları. Vücutları hormon salgılar annelik hormonu ne yaparsan yap o senden vazgeçemez herzaman senin annendir her durumda iyiliğini düşünür. Ben annemle yaşıyorum ve okadar mutluyumki. Bazen oturur muhabbet ederiz hawadan sudan konuşuruz politika konuşuruz o gün olanları konuşuruz dükkana gelip hır çıkaranları konuşuruz. Herşeyi tatlı tatlı konuşuruz. Benim yaptığım yapacağım şeylere karışmaz destek olur. Okuyup bir baltaya sap olabilmem için 48 yaşına gelmiş olmasına rağmen hergün sabah saa6 06.30 dan akşam 21.00 a kadar çalışır o saatten sonra ewe gelir yemek yapar.. Bir anneden başka kimse bir başkası için bukadar fedakarlık yapamaz. Annelerinizin kıymetini bilin. Belkide babanızı kaybettiğinizde sizin için en değerli varlık olduğunu anladığınızda benide anlayabilirsiniz. Ayrıca onları terbiye etmek size düşmez. Bir kenarda otursun demekde size düşmez yada muhattap olmam demek yada bana karışma demek.. Sizi onlar yarattı onlara sonsuz bi minnet duygunuz olmalı nasıl laf edebilrsinz nası böyle şeyler yazıyosunz cidden bende akıl sır erdiremiyorum.[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Yaş biraz büyüyüp onların yaşlandığını anlayınca insan çok korkuyor. O yüzden üzmeyin annelerinizi babalarınızı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 buna da katiliyorum kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Absolut, 04 October 2003 03:09 tarihinde demiş ki: Yaş biraz büyüyüp onların yaşlandığını anlayınca insan çok korkuyor. O yüzden üzmeyin annelerinizi babalarınızı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting belki bi müddet sonra korkuyosun tamam ama acısıyla tatlısıyla yaşanmalı hayat hep toz pembe olursa boşa geçer o zamanlar üzersinde sevindirirsinde oluruna bırakın herşeyi ama unutmayınki hayatta en cok güvenebileceginiz kişiler anne-babanız dır[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar