zarek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bi de üstüne dayak yeme riski var arkadaş. haklısın bi de. dayak atacağım derken ağzın burnun dağılırsa çocuğun eline bi daş gelir jilet gelir pıçak gelir. fenafillah'a ulaşırsın. boşver ikisiyle de konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben niye bu kadar gerizekalı bir insanım? olaylardan ders çıkaramıyorum... kızı hala seviyorum bi türlü aklımdan çıkartamıyorum. bütün olaylar şöyle: o çocuk bana kızla bir gecelik ilişki yaşıcağını söylediğinde bunu sevale söylemedim. kıza içirip götürmüş. Bunları başkasına söyledim "gidin sevale erkek arkadaşından mutlumuymuş diye falan anlatın tek gecelik olaylarını" diye. bunlarda anlattı kıza, kız başladı ağlamaya falan(beni görmüyor ben izliyorum sadece). yaptıklarından çok pişman olduğunu falan söyledi(bana değil onlara tabi beni görmüyor). o hüseyin denilen it herife bi güzel telefonda sövdü fakat adam tın... tınlamıyor. böyle bi karaktersiz. neyse kızla akşam konuştum hala unutamadığımı falan söyledim, üzülmemesini vs. söyledim. beni üzdüğü zamanlar için özür vs. diledi. kızda aslında suç yok, herkesi kendisi gibi sanıyor ve hep bu yüzden kaybediyor. ve şerefsiz herifte kıza benim hakkımda yalan yanlış ne varsa herşeyi söylemiş kızdan beni soğutmuş... yani o dediklerini bana dese sevali öldürürdüm heralde o derece palavra sıkmış. aldım elime telefonu arıyorum bunu açmıyor telefonu sinir etti(ben sözde kavga çıkarmıcam diye herkese söz verdim, kimse istemiyordu kavga etmemi ama o an ne olduysa yerimde duramadım). 2 saat telefonu aradım açan yok neyse sonunda açtı aynen muhabbet şu : ben : ne açmıyon lan telefonu? h : ya telefon üstteydi duymadım ben : yarın sabah 8de gel birşey konuşcam(9da mesleki eğitim sınavımız vardı) h : olm gelemem 8'de noldu hem birşey mi var ben : o zaman sınav çıkışı bekle birşey konuşcaz h : erkut ne konuşcaz ona göre gelcem ben : biraz muhabbet etcez senle merak etme gel diosam gel h : ne konuşcan erkut söyle şimdi ben : korkma birşey yapmıcam gelsen muhabbet etcez sadece h : ne korkcam olm kardeşiz şurda ben : bende kardeşliğimiz adına konuşcam h : seval olayını diyorsan merak etme bitti o olay ben : yarın muhabbette bitcek merak etme diyip kapadım telefonu. ellerim sinirden titriyor. adam sanki birşey olmamış gibi konuşuyor birde iyicene fitil etti beni. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yarın temiz bi sopa yersin. kıza da inanmışsın ya safsın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 zarek hiç dayak yedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yedim de attım da. ama böyle "hafif" olduğu izlenimi veren bi kız için dayak atma yeme ihtiyacı hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hiç konuşmadan bi yumruk çak , eğer konuşursan hiç vuramaya bilirsin sonra pişman olucağına çak ağzına yumruğu. çenesine doğru, sonra al karşına konuş konuşacaksan. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 01:39 tarihinde, Malkor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 illa vurcaksan [spo]hayalarını hedef al[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 masteis herif piçin teki olabilir fakat kızda yaşamıssa hakkaten o one night stand i ondada suc araman gerek. kız sonucta gıt basımdan da cekebılırdı elemana... eger dogru anladıysam olayı tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bu arada neden diye sormuşsun başlıkta. nedeni var mı ? herkes uğraşma boşver onlardan sana hayır gelmez diyor hala kafanın dikine gidiyorsan belki de nedeni budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Zarek +1. Sakın dayak yiyip bi de rezil olma. Emin ol ki çocuk tek gelmicek. Keşke telefonda çocuğa muhabbet bitcek fln demeseydinde hazırlıksız gleseydi çocuk. Sakın tek gitme kuytularda arkların kollasın arkanı. He dersin ki bu anlattıklarımdan sonra bu tür kişiler ve olaylar için kavgaya değer mi? onu başka bir topic te tartışırız buraya sığmaz çünkü. Her ne yapıcaksan başarılar. (edit) [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 01:27 tarihinde, JsH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Aslında hepimiz "kızda suç yok" dediğimiz zaman kaybetmedik mi bi düşün istersen :) Bence sen kızdan hıncını alamadığın için çocuktan alıyosun, bu gidişle kusura bakma ama daha çok darbe yersin. sonra aynı filmi tekrar tekrar seyredesin.. buarada aşk kula tapmak diildir bunu da söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 O anda fark etmez diyip sonra da çocuğun suratına çakacaktın yumruğu. İnsan değilmiş çünküi tipini de ona göre değiştirmek lazım dolayısıyla. Kıçıyla ağzının yerini değiştirebilirdin mesela döve döve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Yazını okudum. Hakikaten degmezmiş. Kasma bu kadar kendini sende biraz bu şekilde takıl yani rahat ol,fazla önem verme kızlara gönül eglendir.Tam o yaştayız çünkü bu kadar ciddi olup dramlar yaratarak ruhunu bunaltma..Gül geç daha ne kadınlar çıkıcak karşına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bence böyle konulari foruma yazdigin için kaybetmişssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 pardon ama seviosun annadim okudum herkesin yazdiklarini da.. niye sevdigin insana tek bi kotu soz bile kondurmuosun? herkes demis burda sevme die artik die sen yne kiza sevdigini soylemissin.tabi seven kalp. bence tek gecelik bi iliski yasicam fikrini yasatmissa senin arkadasina bile bu kiz "senin kalbine yakismiodur" yani.. sevme dicem de zor/.ama gidip yok ben hala seviorum demen hic iyi olmamis senin icin. + bence kiz da sana yaptiklarindan dolayi ozur dilerim demis de bi daha olsa yne yapar tahminim.geri de donuceini sanmiorum ha diyelim dondu senin icin rahat edebilicek mi? dostlarindan biriyle iliski yasamis (hem de tek gecelik) birini sindirebilir misin biraz gerceklerle yuzlessen?? gelelim arkadasina gercekten git bi agzini yuzunu dagit.. aslinda dagitmasan da olur erkeklerin bi kesimi (hepsi demiorum aman ha)boyle degil mi? tek gecelik bi iliski yasama meraklisi insanlar yok mu? o da onlardanmis iste.ne dersin..sende de suc var soylemeliydin hala sevdigini. bence acikcasi kizdan da o arkadasindan da soyutla kendini.bak hayatina yani.bu ne ya de..gulup eglenmen lazimken olaylar icine oyle kaptrmissin ki kendini gozun gormuo hic bisey..biraz gercekler.hayrlisi diyim ne diim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 herkes bi ağızdan birşey sıkmış... çocuğu çektim sabah konuştum. kıza içermisin demiş kız içmicem demiş. bi tek sahilde yanyana durmuşlar. düşündüğüm şeyler dönmemiş sadece ortalığı kızıştırmaya çalışan 4-5 kişinin altından çıkan şeylermiş. ama böyle oldu diye birşey olmamış diyemedim geneyediremedim. için rahatmıydı dedim onun yanındayken, rahattı dedi güldüm. dalcaksan dal dedi birşey yapamam dedi, dün seval olayı bitti dediğinde ayrıldığımızı söylemek için bitti dedi. ne biçim arkadaşsın dedim sevdiğimi bile bile yaptın dedim(çocuk sonra tek gecelik dediği sözleri unutuverdi sanki söylememiş gibi üstünede söylemedim dedi) sonra durdu bi kızı 10 kişi sever 1 kişi alır gibi muhabbetler döndü iyicene fitil oldum. yanımda şişeyi tutuyorum geçirsem mi geçirmesem mi diye düşünürken yandan arkadaşlar geldi nerdesiniz diye diye birde onlar söylemeye başladı kız için yapılmaz bunlar vs. allahım nerde yaşıyorum ben ölmek istiyorum. bu insanları anlayamadım bi türlü. yaptığını kabullenmez, sevmiyorum der sonra sevdim mevzularını açar. garip bu insanlar ya. kamyon kiralıcam ezcem kurtulcam en son [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 15:30 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sen bu kafayla daha çok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Şimdi arkadaşında büyük hata var, direk kaç senelik dostunun aşık olduğu kız, uzak durması gereken biri, belli.. Ama adam gibi gelmiş konuşmuş senle, sormuş "bu senin için sorun olur mu" diye, dürüst adam bence, öyle dövülmelik bir adam değil. Gönül bu sonuçta, hani aranızda bir ilişki de yok gelmiş sormuş adam problem olup olmayacağını. Ha baştan böyle bir şeye kalkışmamalı düşünmemeliydi ordan bayağı bir eksi puan topladı zaten, ama düşündüyse de doğru şekilde yaklaşmış başlangıçta... Ama bu dediklerim kızı gerçekten sevseydi geçerliydi. İkinci gelişindeki "tek gecelik ilişki" lafından aslında kızı sevmediği anlaşılıyor ama. Sadece fırsat görmüş tepmek istememiş. Baştan bir kaşınmış yani. Ancak son mesajında yazdığın olaylar doğruysa, o zaman adam şımarmış, senin o ana kadar alttan almandan da cesaret almış bir anda havalara girmiş, tam dayaklık kıvama gelmiş. En büyük hata sende, o anda hayır problem olur diyememekle, kendi hatan bana göre. durumu anlatmamışsın ki adama? Sorun yok demişsin sadece. Baştan tepkini koyman lazımdı. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:39 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kusura bakma ama, pısırıklık sezdim biraz ben sende. Kafana çıkarmışsın bir de. Tez elden o adamı da kızı da silmeni, çevreni de kafana çıkmayacak insanlarla sınırlamanı öneririm. Ne olursa olsun 1-2 acır sonra geçer zaten, üzüntü kısmı dert değil. Daha oohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ya kiz icin arkadaslik satilmaz denir hep, hep de satilir ama. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Koduklarım... Hayatımda beni kim vurduysa hep uzun süreli arkadaşlarım oldu... Dostum diyemiyorum fark etti iseniz. Ağzıma gelmiyor artık... O dost kazığı denen yağlı şeyden o kadar çok nasibimi aldım ki. ALLAH sana sabır versin... Onlara öyle bir laf vur ki, utançsız dahi olasalar yüzleri kızarsın... O derece yani. Ayrıca bekleme hiç... Geçir şişeyi vb. aletleri öldürmicek şekilde. NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİR, TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR! ahanda yaz bunu biyere... [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:53 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: kızda aslında suç yok, herkesi kendisi gibi sanıyor ve hep bu yüzden kaybediyor. şaşırmışsın sen. her şey yalan bu arada yok bir şey olmamış da kız üzgünmüş de o kadar kesin ve net söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar