Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 sıkan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 nie bizle dalga geçiosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 adama söverler >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 uykum gelsede yatsam edik:dahi anlamındaki de ayrı yazılır, ben nie ayırıyom lan o zaman [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 23:08 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ciddi özledim açıcaktım test kitabımı matematik çözücektim çatır çatır kulağımda müzikle şimdi onunda zevki kalmadı mat1 mat 2 sosyal 1 -2 bide benimki ne lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 9 days. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 lan tamam bi de siz gün saymayın püf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 10 dk sonra da 8 days yaşasın harbi sıkıldım lan her gün 2 şer deneme kafa kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 wlla gün sayma olayına ben sewiniorm bitio die =) hiçde stres yapmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bir anda kafama dank etti 7 gibi kapadım pc'yi oturdum derse,bildiğim halde Tanzimat Edebiyatı çalıştım.Şimdi çok iyiyim soru kaçıracağımı sanmıyorum :) Yarın Divan Edebiyatı çalışır denemeye giderim,ondan sonra da Milli Edebiyat çalışırsam Edebiyat tekrarımda tamamlanır,hafta sonu full sözel-1 coğrafyası çalışırsam, olacak abisi olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 istanbulda oturuosan maça gel http://forum.paticik.com/konu.php?id=182514 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 sınırsız internetim olsada indirsem [spo]:/[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ösesesesa öseseewesr? öse seösle sevdim seni gel. ös sööss öss ich kleine öss liebe naber ösesöss lan euhaeus öseeaöese ösle sşae şaabauda dub dub. teşekkürler & saygılarda kusur ettiysem affoösesesaexe öss veri maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Feci bisey lan dusunsene OSS'ye giriyosun allah gostermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 gösteriyor ama bana //_, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 dayak istiyosun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: FromTheHell üye § 08 Haziran 2007, Cuma - 22:57 [ özel msj ] uykum gelsede yatsam edik:dahi anlamındaki de ayrı yazılır, ben nie ayırıyom lan o zaman ayıracaksın. dahi anlamında değil ama çıkarılınca da cümlenin anlamını bozmuyor. dolayısıyla bağlaç. ayrıca angelotti, rahat mı battı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: ayıracaksın. dahi anlamında değil ama çıkarılınca da cümlenin anlamını bozmuyor. dolayısıyla bağlaç. ayrıca angelotti, rahat mı battı? türkçeme sokuyum diyip elimi yüzümü yıkamaya gidiyom bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar