Mumu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 az önce netten düştüm, modem reset yedi kendiliğinden iki kez. ilkinde problem olmadı bağlandım sonra ikinci reseti yediğinde ise bağlantı hızım 544/96 olarak görünüyor şu anda. 1024kbps 9 gb limit kullanıyorum normalde. aynı sorunu yaşayan var mı? telekom'a mail mi atsam ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 kendin reset at bir de..ben sözde 1024 kullanıyorum 688'in üstünü görmedim hiç ama bu yeni oluyorsa bişiler olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 benimde modem arada sırada reset atıo kendine herhalde TTnet in sayfası açılıyor pass ve id istiyor. Modem arayüzünden şifreeyi tekrar yazınca düzeliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Modemler birkaç çeşittir, bazılarının buffer bir süre sonra dolar ve otomatik reset atar (gerçi bunlar baya eski modeller) Zoom ADSL gibi olanlar ise buna ihtiyaç duymaz. Sizinki böyle birşey olabilir veya başka birisi bağlantınızı paylaşıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Trojen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 firmware güncelleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Zoom x4 benim modem. Başka birinin paylaştığını düşünüyordum önceden ama tel sabitmiş.Artık o kaldırılmış kimse kullanamıyormuş.Türktelekomdan böyle söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Evet öyle artık güvenebilirsin black :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 teşekkür ederim. =) peki ulan bu telekom nie hala bana şifre soruo :( bi cinnet herşeyi halledecek sonunda [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 20:13 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar