Buzx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 99ytl fiyatı var. Telefon abartmadıkça kırılmıyor.Yani betona attık baya bi kez,duvara attık duvar göçtü.Telefon sapasağlam. Menüsü çok basit ve konuşuyor,yani ana menüde gezerken mesajlara gelince "mesajlar" diyor (ehe fena açıkladım) Şu an kuzenimde var şarj süresinin 10gün olduğunu söyledi. Ayrıca çok şık bir telefon,çok ince ve güzel.Şekil olarak pahalı telefonlardan hiçbir farkı yok.http://www.gsmarena.com/motorola_motofone_f3-1794.php [spo][/spo] [spo] [/spo] Antalya'dan almak isteyen olup bulamazsa temin edeceği yeri öm den söyleyeyim reklam olmasın. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 12:39 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 tatli telefonmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Güzelmiş yaws da, bluetoothuda olsa iyi olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 çok şık duruyo. bide ufak gibi (tabi resimdeiki adamın eli çok büyük değilse(: ). öm attım, nerden alıcaz bunu(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 99 ytl mi ??? Çok hoş bi görünümü var bence, nereden bulabiliriz bu telefonu, 2. bi telefona ihtiyacım varda şöyle kırmaktan çekinmeyeceğim birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 2. telefon için süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ekran renkli mi değil mi onu anlayamadım. grimsi bi şekilde duruyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 rengi geçtim ekran hesapmakinalarındaki gibi. hani böle çizikler vardır eski led göstergelerde, hepsi yanarsa 8 yazar, ha öle bişi işte. onun az gelişmişi. 1-2 satır ekran var sanırsam(: ama çok şık duruyo(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 özelliklerinde ekranla ilgili hiçbişey yazmamışlar galiba siyah beyaz:P Ama ztn bunu 2. telefon olarak kullanıcak adam neden baksın ekranına. Önemli olan sarjın ne kadar dayandığı ve küçük olması:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Motorola çok güzel telefon yapıyor ancak mesaj yazarken çok büyük dertler açıyor insanın başına. birde mesaj hafızası falan nasıl ne kadar mesaj saklıyabiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bende 6600 var, bir saniye bile dusunmeden bu modele gecebilirim. Kaca satiliyor 6600'lar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yauu ekranı biraz daha iyi yapıp 120 ytl ye satsalarmış keşke.. ben de alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ekran kaç satır ? 4 satırsa fln sa alıcam mesaj rahat okunsun yeter. Renkli menkli onemli degil [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 10:49 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Evet mesaj tek satır ): [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo] [/spo] [spo][/spo] [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 16:33 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Oha abi o mesajı okuyana kadar anam ağlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 oyuncak gibi lan bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Tebrik ediyorum motorolayı öyle bir ekrandan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ekranı hiç olmasa daha kaliteli olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 3310 ekrani olsa bile harika bir telefon olurmus acikcasi, ama bu ekran ile fiyati ne olursa olsun hesap makinesi gibi birsey artik gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Asla kırılmayan telefon olduğu için 1100 kullanıyordum ben hatta bugün yarın üretimden kalkar diye 2-3 tanede yedek olsun diye alacaktım ama bi de bunu deneyeyim bakalım. Eğer 1 hafta dayanırsa bana tamamdır. telefonlar için itinayla çarpışma testi yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ekranın üstünde, M simgesinin sağ ve solundaki olay ne? Güneş pili mi yoksa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 şarj göstergesi ile sinyal gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 telefon konuşuyor abi ya nasıl susturcaz bunu ille sessizemi alıcaz anlamadım ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Kuzende var bu telefondan. Oyuncak gibi duruyor kardeş hiç telefon gibi deil! Sanki vitrin modeli gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ince olması ve şık durması fiyatı arttırıyor,ekran olayı ve bilimum eksileride 90 milyona telefonu çıkarttırıyor işte. 2.telefon için olabilir ama şahsen nokia nin daha hoş renkli ekran ufak telefonlarıda var,samsung keza 50 kaat daha fazla verirsin daha hoş bişi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar