Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorola F3 (Kırılmayan telefon)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

99ytl fiyatı var.
Telefon abartmadıkça kırılmıyor.Yani betona attık baya bi kez,duvara attık duvar göçtü.Telefon sapasağlam.
Menüsü çok basit ve konuşuyor,yani ana menüde gezerken mesajlara gelince "mesajlar" diyor (ehe fena açıkladım)
Şu an kuzenimde var şarj süresinin 10gün olduğunu söyledi.
Ayrıca çok şık bir telefon,çok ince ve güzel.Şekil olarak pahalı telefonlardan hiçbir farkı yok.

http://www.gsmarena.com/motorola_motofone_f3-1794.php
[spo][/spo] [spo] [/spo]

Antalya'dan almak isteyen olup bulamazsa temin edeceği yeri öm den söyleyeyim reklam olmasın.

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 12:39 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
99 ytl mi ??? Çok hoş bi görünümü var bence, nereden bulabiliriz bu telefonu, 2. bi telefona ihtiyacım varda şöyle kırmaktan çekinmeyeceğim birşeyler..
Mesaj tarihi:
rengi geçtim ekran hesapmakinalarındaki gibi. hani böle çizikler vardır eski led göstergelerde, hepsi yanarsa 8 yazar, ha öle bişi işte. onun az gelişmişi. 1-2 satır ekran var sanırsam(: ama çok şık duruyo(:
Mesaj tarihi:
özelliklerinde ekranla ilgili hiçbişey yazmamışlar galiba siyah beyaz:P

Ama ztn bunu 2. telefon olarak kullanıcak adam neden baksın ekranına. Önemli olan sarjın ne kadar dayandığı ve küçük olması:).
Mesaj tarihi:
Motorola çok güzel telefon yapıyor ancak mesaj yazarken çok büyük dertler açıyor insanın başına. birde mesaj hafızası falan nasıl ne kadar mesaj saklıyabiliyor ?
Mesaj tarihi:

Evet mesaj tek satır ):

[spo][/spo]
[spo][/spo]
[spo][/spo]
[spo] [/spo]
[spo][/spo]

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 16:33 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Asla kırılmayan telefon olduğu için 1100 kullanıyordum ben hatta bugün yarın üretimden kalkar diye 2-3 tanede yedek olsun diye alacaktım ama bi de bunu deneyeyim bakalım. Eğer 1 hafta dayanırsa bana tamamdır. telefonlar için itinayla çarpışma testi yapılır.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ince olması ve şık durması fiyatı arttırıyor,ekran olayı ve bilimum eksileride 90 milyona telefonu çıkarttırıyor işte.
2.telefon için olabilir ama şahsen nokia nin daha hoş renkli ekran ufak telefonlarıda var,samsung keza 50 kaat daha fazla verirsin daha hoş bişi alabilirsin.
  • Yeni Oluştur...