Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 pardon görmemişim o kısmını :) akşam siparişi vereceğim sanırım, bc yi mi wow u mu sipariş vereyim senditten ? diğerini d&r dan falan alırım. edit : aklıma takıldı, bc keyi wowunki gibi tek başına kullanılamayan bir key , değil mi ? [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 15:59 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hocam bc eklenti paketi,bc olamdan leveın 60tan yukarı cıkamaz,outlandse,yani su an maceranın asıl döndüğü mekanlara gidemessin nedir,normal wow al,level 60 a yaklaşırken ,eğer sardıysa,tbcde alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Sadece bc keyi ile hiçbirşey yapamassın. Normal wowun keyi lazım önce... Sonra BC keyini aktif hale getirisin... Bence TBC yi sipariş ver... Normal wow'u 40 ytlye bulmak mümkün... Ucuze gelmiş olur. En geç 1 haftaya da elinde olur ;) Ben yardıma hep açığım... Mutlaka bekliyorum dragonmaw'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 elimde acilmamis WoW box var, birakirim ucuza(d&r dan ucuza en azindan) ozel mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 pabufofsd 12k lag varmış, yok oyun bitmiş, pve yapılmazmış falan l337 misiniz arkadaşım ya, işiniz gücünüz yok mu...pvp de yapılır pve de yapılır. pvp de gw çok iyi diyenler var, ama ben burdaki sistemi de eğlenceli buluyorum, pve de her yerde olduğu gibi burda da bayık q'lar var çok eğlenceli q'lar var vs. tabi bazı arkadaşlar grüül, vaşj hanfendiyi sololuyorlar olacak ki oyun bitti falan diyorlar, l2pn00b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 valla başlama diyenlerin yorumu hiçte mantıksız değil.çıktığından beri oynuyorum tbc geldi oynadım epey bide karazhana baktım dedim oyun yaşarmış.asıl gel diyenler sanki oyunu bi patide 2-3 kişi bırakmış gibi konuşuyo.tbc den önce 10m kişi oynuyosa şuan 7m e kadar düştü(örnek gidipte NE 10 U OMG etmeyin).he ama göreceli yani.ben zevk almıyorum artık sen alabilirsin başkaları alabilir.ister başla ister başlama ama bence başlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 @Lorrotar Şu hiçbir dayanağı olmayan "eskiden daha çok kişi oynuyordu herkez bıraktı" laflarını bırakın lütfen. WoW'un aktif oyuncu sayısı bu güne kadar hiç düşmedi hep arttı. Elbette oyunu 1 belki 2 hatta 3 milyon insan bırakmış olabilir bunu bilemeyiz ama 3 kişi bıraktı ise 5 kişi başladı ki aktif oyuncu sayısı sürekli artıyor. Wow'un popilerliği günümüzde tüm zamanlarından daha fazla tüm dünyada. Siz yada başkaları sıkılmış olabilir, ama daha 2 ay önce açıklanan rakamlara göre WoW'da içinde 1 tane bile level 70 charı olmayan aktif accaount sayısı 4 milyon küsürken nasıl insanlar sıkıldı wowun ömrü doldu diyebiliyosunuz onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ya oyunun bırakılmışlığınından kastım şu.oyunu bırakan acc sini sildirmiyo.satıyo.o yüzden sana istatistiklere ona buna göre oynayan artıyo.acc si olan adam kasamıyo diye char alıyo.e noluyo.2 acc oluyo ortada.adam 1 ini oynuyo ama 2 player gibi görünüyo falan filan.e bırakılmış olmuyomu oluyo.oyun acc sayısına göre diyemezsin bunu.sattığım bide frozen olan acc var.ben oyunu bıraktım ama başkası başlamadı oynuyoken yeni acc aldı.he bunu yapan çok. GM der 10 milyon kişi oynuyo ama 10 milyon acc vardır aslında.acc sini satamayıp bi kenara sallayan çok veya oyunu oynayan adama satanda çok.en azından oyuna 0 dan başlıyan insan sayısına kıyas [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 18:24 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Eğer boş vakitlerini bilgisayar oyunlarıyla değerlendirmeyi seviyorsan başla tabiiki, zaten WoW'dan ilk üç ay deli gibi zevk alacaksın, oyunu bilmediğin dönemler en eğlenceli dönemlerdir. Yukarıda arkadaşın birisi "yeni başlayan oyunculara Türklerin tutumu ortada" diye bir şey demiş de, ben yeni başladığımda serverimde kimseyi tanımıyordum tek bir arkadaşım haricinde. Birlikte bir guilde girdik adamlar bize 60 lvl halleriyle 8 lvl instancesi farmladılar saatlerce, 40 lvl olduğumuzda binek paralarımızı verdiler, her zaman twink gibi gezmemizi sağladılar. Yabancılarda bu kadar içtenlik yok açıkçası. 3 farklı yabancı guildde bulundum Türk guildleri kadar yardım sever guild az diyorum. Ha ama Türk guildleri bir kaç istisna haricinde disiplinsiz ve karman çorman. O yüzden bir süre sonra ilerleyemiyorsunuz. Tabii bu 3 aylık dönemde değil de 70 lvl olup 25 man instancelara girmek istediğinizde başlayan bir problem. WoW aldığında TBC ile birlikte en az 6 ay sıkılmadan oynarsın emin ol. Oyuna başlarken tüm serverleri iyice araştır; disiplinli, arkadaşlık ortamı iyi bir guilde girmeye bak, bazı serverler gerçekten berbat oyuncu kitlesi bakımından bazıları çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Türkün az olduğu servera gir sen herşey zamanla hallolur sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Wowa başlama abi. Wowda eğleniyorsun falan tamam da iyi bir mmorpg değil bence. Biraz daha bekle adam gibi Mmolar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: GM der 10 milyon kişi oynuyo ama 10 milyon acc vardır aslında yanlış, adamlar aktif hesap sayısını söylüyor bu rakam 8 milyon üzerinde şu anda. deaktif hesap miktarı dahil değil bu rakama. said: Biraz daha bekle adam gibi Mmolar geliyor bunu da iki yıldır duyuyorum, vanguard yıkacaktı tahtını güya o bitti lotro dendi, o da yapamadı age of conan şimdi. göreceğiz ama imkansız gibi birşey. kendim de warhammer online düşünmüyorum değil ama onun çıkmasına bir yıl var en az. taze tutmayı başardılar şimdiye kadar iyi kötü ki değişime adapte olamayıp demode oluyor normalde çoğu mmog iki yılda en çok. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 19:59 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 dev : ne yazık ki adam gibi mmo dediklerinin hiçbiri wowun yanına bile yaklaşamayacak :) ayrıca kötü olduğunu iddia ediyorsun, nedenini söyle. öyle kötü deyip çıkmakla olmaz bu iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ya ne acaip adamsınız be abi sanki blizz oyuncu kaybediyo diye bi telaşınız var sanki mefeatleriniz varmışta zedeleniyomuş gibi yapmayın kendinizi bırakın bunların muhakemesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: Wowa başlama abi. Wowda eğleniyorsun falan tamam da iyi bir mmorpg değil bence. Biraz daha bekle adam gibi Mmolar geliyor warhammerı bekliyordum mesela ama o çıkana kadar pühüüü.... siparişten önce son bir soru soracağım : adresi türkçe karakterlerle mi yazayım ? ptt getirecek sonuçta ama senditte postanın adresini yazarlarken o karakterler çıkmayacak falan.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 wow a kötü oyun diyenler iyisini göstersin abicim. warhammer yok şu an. olanlar içinde de en iyisi wowdur. kişisel eleştirinizi yaparsınız tabi ki beğenmezsiniz bişe demem ama kötü oyun değildir wow. ve arkasında blizz oldugu sürece de bence tahtını kimse indiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 wowdan iyisimi?wowdan iyisi hayat togicik.oturup günde 10 saat oynicana gidiyosun geziyosun takılıyosun girlfriend yapıosun.akşam gelince 2-3 dota-sc atıyosun yatıp zıbarıyosun.bazıları diyo 10 saat oynamıyom öle gece yapcak bişi olmuyo filanda onlar hep yalan bizde okulu aksatmaz diye başlattıkta başladıım sene ne direklerden döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 valla ben oynamıyorum. cok fazla oturunca saga sola charı kosturmaktan ben yoruluyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ne yalan söliyim cd sine tükürdüğüm fifa denen oyun bile daha çok zevk veriyo bana artık wowdan.kaleci filan kazma kazma goller yiyo komedi oluyo asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 lorrağım, biz de bu lafları çok duyduk, tbc gelmese şimdi ne goller atıyodun sen di mi. dönersin sen yakında fifada kupa al al nereye kadar, ki winning eleven denen konami efsanesi varken. taypo [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 22:23 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 6 aydır oynamıyom daha ne dönücem.fifada kupa mupa değil örnek verdim bençama ciddi öyle.bi arkadasla fifa atıyorum gülmekten ölüyom gole giden adamın bacagını kırıp kart yememek filan zevkli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 lan daha 2 ay olmadı beni karazhan a migrate için ikna etmeye calısıyodun sdfdsf. neyse iyi eglenceler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Başlama warhammer online ve burning sea bekle.. Betalarına muracat et onlarda vakit geçirir zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: lan daha 2 ay olmadı beni karazhan a migrate için ikna etmeye calısıyodun sdfdsf. neyse iyi eglenceler sana gelseydin oynicaktık jonklörlük yapma sende asdfds.tbc den 3 ay önce kalaya kadar haftada 1 belki giriodum tbc geldi abimin charı az kastım bitti yani işte gelseydin oynardık belki.işin arkadaş çevresine oynuyodum gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 neyse [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:51 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar