Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smaç basmaya çalışan çocukların dramı

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 1 ay önce dedik çıkalım baskete,oynadık canımız sıkıldı gidelim 2 metre 20 cmlik potalara smaç basalım,gitmez olaydık.10 yaşındaki veletlere malzeme olduk.

Mavi şortlu siyah t-shirtlı,uzun çocuk benim
1.86 boya rağmen kolay basamıyordum(o gün sadece 7 tane basabildim),97 kilomu neydim o aralar :) ama yanımdaki 1.73 arkadaş (mavi şortlu o da) adam her yükseldiğini basıyordu.

Neyse işte yaşadığımız dramın sadece 4 dakikası,1 hafta kadar sonra silerim büyük ihtimal hehe arkadaş istedi diye koydum pati'ye de çakayım dedim :)

dp:baştaki o "OOUUVVV" sesi benden geliyor,tabii veletlerin efektleri var arkada.Neden ve ne amaçlı,nasıl o sesi çıkarabildim bilmiyorum ama hayatımda ilk ve son oldu.Sondaki "ooo" en azından normal.

edit:
tabii ben asrın mallığını yaptım ve linki vermeyi unuttum;
http://www.youtube.com/watch?v=j30CPU2pEgw

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 12:25 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

2.20 emin misin? elimi kaldırınca rahat geçiyorum 2.20 yi ben çünkü. 2.60 falandır o. bu arada ben 1.95 falanım ama ben de basamıyorum, 1.85 ken basıodum üstelik. ama sebebi 3-4 senede 6 kere bileğimi fena şekilde burkup alçılanması falan. bileklerim ve bacak kaslarım kiloma göre yetersiz kalmış durumda. bi çözüm bulacağım 1-2 ay içinde buna : ) kilolu da değilim üstelik o kadar. neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

1.83 boy çemberi tutup asılı kalabiliyordum eskiden.
hatta basıyordum lan bi potamız vardı bizim 2.95 vardır yüksekliği.
asfalt dökülmüştü zemine alçalmıştı pota haliyle. tey.tey.com ıy rezil bu kamera ne ya kare kare.of.
falan filan yazasım geldi lan bişiler.emre jordan şortum sende biliyorum onu geri istiyorum ak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...