Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçak yazılımın önlenmesi için en etkili yol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehüüüüü..:)))mürşit yaa abii buna da el atmışlarya..yurdumun insanlarıı...bi programcı olarakk gurur duyuyorum benn şahsenn yelpazemin ne kadar geniş olduğuna bir kanıt mürşit 4.0 ..lütfen cevaplayın yazıo bide ay koptumm..:)
Mesaj tarihi:
Bu arada program sadece 20.000.000 Liraymış, yani günah işlersek az işlemiş olucaz. Benim ms'a karşı olan günahım çok daha fazla :-) Bu arada cd'deki konu başlıkları nelermiş

-Hukuk-i İslâmiyye ve Islahât-ı Fıkhiyye Kamusu Ömer N. Bilmen (8 cilt)
-Kimya-i Saadet İmam Gazâli
-Sûre-i Fetih Tefsiri ve İstanbul’ un Tarihçesi Ömer N. Bilmen

Tabi birde yanında türkçe mealini veriyorlarsa daha hoş, konu başlıklarını anlamama yardımcı olurdu :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mesaj tarihi:
şimdi cd'yi alınca anlayalım diye yanında bir de bonepart mı veriyorlar, o da güzelmiş :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mesaj tarihi:
Absolut inanmazsın ama "alay etme allah çarpar valla" yazısını okudum hafifce bi gülümsedim ayagımı sağa çeviriyodum masaya çarptım aughh!
gülmeyin valla çarpıyo[hline]i love this game!
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 03 October 2003 14:32 tarihinde demiş ki:
şimdi cd'yi alınca anlayalım diye yanında bir de bonepart mı veriyorlar, o da güzelmiş :-)

tıraşlanmışı gold paket
kıllısı silver paket[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Mesaj tarihi:
valla bence işe yarıyo...
hedef kitle..

ayrıca 20m olan bişeyin korsanını kullanmak 200m olan bişeyin korsanını kullanmaktan daha rezil bi durum bence. Kimsenin veremicee bi para diil.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Mesaj tarihi:
tamam abi hatirlatsinlar umrumda olur mu onlara ne. orda demeye calisiyolar ki yani bak biz diyoruz simdi sana boyle boyle, sen evet dersen biz de ilerde bak sana boyle demistik o zaman simdi gorucen gununu diycez hak talep etcez. yani bi nevi ayakustu sozlesme gibi bisey. buna en guzel cevap da sanane lan.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
  • Yeni Oluştur...