Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yapalım diyorum. ::Herkes sadece 1 tane adayla katılsın. Koyacağınız hanfendiyi zaten koymuşlarsa oylama topiğinde oy verirsiniz. ::Pazar günü topik kitlensin, oylama topiği açılsın.::Mümkünse 16+ falan bile olmasın =) Edepli resimler olsun Şöyle olsa yeter , misal Örnek taslak:____________________________________ Yer Aldığı Anime adı : Lovely Complex Adı : Risa Kısa bilgi: Çok uzun boylu bir lise öğrencisi olan Risa vvsvs Resim: [spo] [/spo]____________________________________ gibi.. Katılımları bekliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yer Aldığı Anime: Full Metal Alchemist Adı: Winry Rockbell Kısa bilgi: Winry, animede mekanik ustasıdır. Elric kardeşlerin çocukluk arkadaşıdır. Edward'ın zırhını yapmış, parçalandığında yeniden tamir etmiştir. Sevimli bir kızdır, uzun sarı saçları vardır. Genelde siyah veya beyaz giysiler içinde görüyoruz, beşiktaşlı olduğundan şüpheleniyorum. [spo] [/spo] Buyur Dynun. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 23:56 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 E ben kazandıydım zaten bunu daha önce ? Terbiyesizlik : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ____________________________________Yer Aldığı Anime adı : Suzumiya Haruhi no Yuutsu [The Melancholy of Suzumiya Haruhi]Adı : Suzumiya Haruhi =)Kısa bilgi: Valla fazla bilgi veremeyeceğim, ne desem spoiler olur. Sadece lise öğrencisi olduğunu ve tuttuğunu koparan bir kız olduğunu söyleyebilirim. Kafayı bir şeye takınca, sonuna kadar peşini bırakmayan bir hanım kızımız. Resim: Ortadaki =) [spo] [/spo] ____________________________________ Bu da bonus; [spo]VOTE FOR ME! YOU WON'T REGRET IT![/spo] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 00:02 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Anime Final Fantasy VII : Advent ChildrenKarakter Adı Tifa Lockhart [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Anime:Naruto Karakter Adı:Haruno Sakura Yok böle bir sadelik yaa,çok doğal geliyor bana,uchiha sasuke'ye de aşık gibidir:D [spo][/spo] [spo][/spo] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 00:13 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Anime: Tenjho Tenge Adı: Aya Natsume yada kardeşi Maya Natsume (: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 anime: cowboy bebob adı: faye valentine [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Anime: Ghost in the Shell: Stand Alone Complex Adı: Motoko Kusanagi Kısa bilgi: Bir cyborg olan Binbaşı Motoko Kusanagi, çeşitli kriminal olayları araştıran ve müdahale eden Bölüm 9'un takım lideridir. Kendisi bir cyber-hacking ustası ve aynı zamanda sıcak savaş deneyimi olan eski bir askerdir. [spo][/spo] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 02:23 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Anime: Air Gear Karakter: Simca A-T vs. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yer Aldığı Anime adı Neon Genesis Evangelion Adı :Soryuu Asuka Langley Kısa bilgi: Tsundre karakterlerin kralicesidir kendisi ayni zamanda ruh hali cok iyi islenmis gelgitleri olan kodummu oturtan bir kizcagizdir a.k.a. yerlestirin bizim eve 12 saat dalasip 12 saat seviselim xD Resim: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yer Aldığı Anime adı Elfen Lied Adı : Lucyhttp://en.wikipedia.org/wiki/Lucy_%28Elfen_Lied%29 [spo] [/spo] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 03:02 tarihinde, THiM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ad: Peorth Anime: Ah! My Goddess Rol: Tanrıça d:http://en.wikipedia.org/wiki/Peorth [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 07:18 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kardeş bunun capon olmayanı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 asıl soru bunun gerçeği yok mu? d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yer aldığı anime : Haibane Renmei Adı: Reki ! En beğendim resmi bu. Kendisi soldaki. Sağdaki ise Rakka... [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 death notedaki misanın güzel bi fotosunu bulup koysun biri =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 birisi de seirei no moribito daki Balsa cığımı koysun.ben pc başında oturamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Aya Natsume yada kardeşi Maya Natsume (: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bu arada reki yi seçmeyenlerin isimlerini yazıyorum bi tarafa size osuruk ve rasengan olarak geri dönecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 cowboy bebop daki kadına bende bayılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bu topakta oy vermeyelim =P Milleti yönlendirmeyelim, oy topiğinde bol bol :ağzınınsuyuakansmile: yapabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yer aldığı anime: School Rumble, School Rumble - Ni GakkiAdı: Eri SawachikaKısa bilgi: School Rumble'daki ana karakterlerden biri. Genelde sinirli, soğuk ve huysuz yapısı ön plandadır ama içi farklıdır. Hatta hissettiklerini dışarıya yansıtmaz. Sarı saçları ve güzel gözleriyle gönlümüzde taht kurmuştur (en çok bu kadar objektif olabildim kusura bakmayın asdsdf)Resimler: [spo] [/spo] Bu da bonus:[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 13:33 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bu sonuncu cok güzel len :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 niye hep kız seçiyoruz. biraz da yakışıklı erkekler seçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar