Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinnet geçirmece (ÖSS bazlı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
la ben sadece 5 puan yükselmem lazım diye -ki o da son sınavda yaptığım rekor puana endeksli- pek çalışmıyorum, okuldan çıkınca 5 konu öğrenir fazla fazla yaparım diyordum, 10 gün kaldı hala çalışmıyorum, bugün vahiy geldi sanırım, hiçbişi bilmememe rağmen geometrik orta türü soruları çözmeye başladım, eh 4 soru kaldı onları da hallederiz..
Mesaj tarihi:
Gerçi sen çalış yine de ama, şöyle bir şey de var ki dershanelerde olduğumuz denemelere göre zaten 5-10 puan yüksek geliyor ÖSS'de. Geçen senelerin sınavlarına baksanız dershane denemlerine göre çocuk oyuncağı havasında sorular çıkıyor resmen.
Mesaj tarihi:
ben dersane denemelerindeki ortalamamı almı$tım öss de.bende mi sorun vardı acep?(ugura gidiyordum.)

ha unutmadan o vicdan azabı duygusu,günde 700 soru çözüp üstüne deneme yapsan bile gitmiyor hiç takma.biraz geç oldu belki ama hehe.
Mesaj tarihi:
Ben de 4-5 gün önce adam gibi çalışmaya başladım, 220-230 arası gidip geliyorum. 87 doğumlu olup ilk defa ÖSS'ye giren azınlık kesimindenim sanırım. Bir tek bizim okulda 86'lı olup ilk defa girecek iki arkadaşım var, onlar ayrı... Çok koyuyor adama ama yani bu yaşta ÖSS ile uğraşmak.
Mesaj tarihi:
Az kaldı az, sınavdan kurtulmak, bir yere girmekten daha çok rahatlatıyor insanı. İki kere girdim oradan biliyorum, birincisinde daha çok rahatlamıştım, ehah.
Mesaj tarihi:
finaller bitsin ben geçircem
(burdan da üniversiteye gelince senede iki kere öss stresi yaşadığınızı anlayabilirsiniz d:)

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 22:18 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi tamam ünide senede iki kere öss stresi olabilir ama;

-en azından üniversiteli oluyorsun, havası oluyor girdim ulen diyosun
-koca bir senenin emeği değil en fazla 6 ayın emeği gidiyor
-yaşamaya devam edebiliyorsun, ulen öss öncesi kol baş yarmayalım diye halısahalara gitmemezlik yapmıyorsun
-ders çalışmayınca adam öldürmüş gibi vicdan azabı çekmiyorsun
-günde 300soru çözsem triplerine girmiyorsun
-vay eşşek herif yine denemede tepeme çıkmış demiyorsun
-dersaneye verdiğin parayı düşünüp ulen gitmedik adamlar bedavadan parayı aldılar demiyorsun (evet absürd oldu :) )
vesaire vesaire yani...Onun da zorlukları var da öss kadar 1 seneyi yalan etmiyor en azından.
  • Yeni Oluştur...