Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Saat 00:30'da başladığım deneme an itibariyle (3:45) bitmiş bulunuyor. Bu saatte bile soru çözmezsem vicdan azabı çekmeme sebep olan eğitim sistemine isyanım! Yeter artık cinnet, cinnet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 O işi sabah 8 de kalkıp yapacaksın ki vücudun alışsın . Yanlış yoldasın kuzum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 la ben sadece 5 puan yükselmem lazım diye -ki o da son sınavda yaptığım rekor puana endeksli- pek çalışmıyorum, okuldan çıkınca 5 konu öğrenir fazla fazla yaparım diyordum, 10 gün kaldı hala çalışmıyorum, bugün vahiy geldi sanırım, hiçbişi bilmememe rağmen geometrik orta türü soruları çözmeye başladım, eh 4 soru kaldı onları da hallederiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Gerçi sen çalış yine de ama, şöyle bir şey de var ki dershanelerde olduğumuz denemelere göre zaten 5-10 puan yüksek geliyor ÖSS'de. Geçen senelerin sınavlarına baksanız dershane denemlerine göre çocuk oyuncağı havasında sorular çıkıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 süre yetmiyosa ilk kelimelerle son kelimeleri oku sadece, aradakileri atla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben dersane denemelerindeki ortalamamı almı$tım öss de.bende mi sorun vardı acep?(ugura gidiyordum.) ha unutmadan o vicdan azabı duygusu,günde 700 soru çözüp üstüne deneme yapsan bile gitmiyor hiç takma.biraz geç oldu belki ama hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 lise biterse gelecek yıllarda öss mat da full cekicem. formülle soru çözemem nasıl olsa asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ulan bu sene toplasan 1000 soru çözmedim,hala çalışamıyorum. 220 puan çıkartıyorum en az ama bunu aşmam gerekli,çalışmam gerek çalışamıyorum off off ... ... ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ben de 4-5 gün önce adam gibi çalışmaya başladım, 220-230 arası gidip geliyorum. 87 doğumlu olup ilk defa ÖSS'ye giren azınlık kesimindenim sanırım. Bir tek bizim okulda 86'lı olup ilk defa girecek iki arkadaşım var, onlar ayrı... Çok koyuyor adama ama yani bu yaşta ÖSS ile uğraşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hehe 89luyum yaş onsekizi geçti, seneye bi daha diyorum ama yaşım genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ne ilk cinnetin,ne son cinnetin olucak.rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Az kaldı az, sınavdan kurtulmak, bir yere girmekten daha çok rahatlatıyor insanı. İki kere girdim oradan biliyorum, birincisinde daha çok rahatlamıştım, ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bence de sabah çöz, akşam çözdüğün denemeden de pek fayda gelmez sana d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ben de Proficiency asitli cinnet geçiriyodum ama geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hele bitsin de, mümkünse alkol yüzünden cinnet geçirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 finaller bitsin ben geçircem (burdan da üniversiteye gelince senede iki kere öss stresi yaşadığınızı anlayabilirsiniz d:) [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 22:18 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben geçiriyodum yarıda bıraktım, film başlıyo. devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 abi tamam ünide senede iki kere öss stresi olabilir ama; -en azından üniversiteli oluyorsun, havası oluyor girdim ulen diyosun -koca bir senenin emeği değil en fazla 6 ayın emeği gidiyor -yaşamaya devam edebiliyorsun, ulen öss öncesi kol baş yarmayalım diye halısahalara gitmemezlik yapmıyorsun -ders çalışmayınca adam öldürmüş gibi vicdan azabı çekmiyorsun -günde 300soru çözsem triplerine girmiyorsun -vay eşşek herif yine denemede tepeme çıkmış demiyorsun -dersaneye verdiğin parayı düşünüp ulen gitmedik adamlar bedavadan parayı aldılar demiyorsun (evet absürd oldu :) ) vesaire vesaire yani...Onun da zorlukları var da öss kadar 1 seneyi yalan etmiyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar