Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Demin arkadaşın başlığı kitlenmiş eğer sebebiyet verdiysem kusura bakmasın başkasının topic kitlenmesine katkıda bulunduğum için. Atıpda tutmuyorum dediklerimde turizm/otelcilik mezunuyum Topkapı plazadan tut Kemerde çalışmadığım otel kalmadı daha sonra istanbulda gece barlarda çalışmaya başladım.2004 akşamı Napolin Barda ( Fb stadyumun yanında cinayetten kapatıldı.) Adları lazım değil bir çok ünlü çatır çatır paralara gidiyor ben sadece örneklemek istedim ama ad verdiğimden kusura bakmayın bunlar gerçek gözlerime inanırım gerek yok medyanın ne dediğine buna şu salak popstar yarışmasında kızlarda dahil. Şimdi Topic için konuşmaya gelinirse, eğer insanın sıkıştığı noktalarda para devreye giriyorsa bence herkesin o an fiyatı vardır ama düzeni kurulu bir insan kendini satmaz en azından düşüncem böyle. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 14:38 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ooo iyi arkadaşım. verelim parayı çalalım düdüğü o zaman. ya da çaldıralım. bu kadar önemli mi şimdi bu konu alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yo fistan arkadaş açalım tartışalım demiş, telefon istersen veririm Salih(gay) adamın adı =) sence yok mu kimsenin fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yahu verecek para bende olmadıktan sonra.. Fiyatı olsa ne oluuuuur, olmasa ne oluuuur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 satılanlar için tartışmıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 nereye gidiyo niye gidiyo parayamı gidiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 zenginin malı züğürdün dilini yorarmış.paranız yok neyin tartışması bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @Necro Yemek yapmaya gidiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 mesela şehrazat 1 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bekar olucam ve birde kolay kazanılmış param olucak varya direk abone kartı çıkartırdım. Abso Fan kart Abone No. 55 İsim(Soyada gerek yok): Ölçüler: Akıldaki kalabilecek bir resmi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 abso bombalamaya başladı yine, sonumuz hayır olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Öyle muhabbet çıkarılibilitesi olan bir konu ki sonu boşanmaya kadar gider o yüzden sustum. Evet tırstım çünkü eşim telefonla wirelessa nasıl bağlanıyoruz onu sordu demin. Tırsmadım da hafif ürperdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Absonun eşi sayın yenge :=) okuma sen buraları :P içerde ufaklık ağlıyodur ona falan bak adminler gelip editleyip absoyu kurtarana kadar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 rofl "Tırsmadım da hafif ürperdim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Zaten yakın zamanlarda Nefir beyide böyle topiclerde göremez olduk :=P Serde kılıbıkmı oldunuz efem , yoksa fransa sizi kibarlaştırdımı ;) Sarkozy ile çok görüşünce böyle oluyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 vardır herkesin bi fiyatı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Herkesin bir fiyatı yoktur. karaktersiz herkesin bir fiyatı vardır. her dara düşen satsın kendini o zaman? Bazı insanlar için bazı değerler (sadece namus için bahsetmiyorum kadınlar içinde söylemiyorum) paradan çok daha önemlidir gerçekten. Evet.Bu zamanda bile hala var paradan daha önemli değerler. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 16:05 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bedenimi evet ama ruhumu asla diyorsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 turizm insanları nedne böle yapıyor:) (kötü bir meslek seçmişim) ama biraz doğruluk payıda yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar