Exceed Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ya anlatamıyorum ben galiba, en iyi veya en baba demiyorum ki ? hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 oo artifact olmeycekse olmeeeezzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 videosu ne zaman cikacak bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Illidian "emo"ların babasıydı, ölünce bütün emolar ayaklandı hahahaha :D Bide elin adamı kesmiş siz niye dert ediyosunuz yok oyun bitti yok zevk alınmaz şu bu. Bizim serveda hiç bişey değişmedi illidian ölünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bizde ahıtlar tutuldu :/ yelelelellellelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: O kadar abartılı anlatılmasa da, Illidan yaptığı hiçbirşeyde başarılı olamadı. Elo'nun yazdıklarından bu kadar alıntı yapmam niye bu heroyu sevsemde aşık olmadığımı anlatır. Zamanında millet öne demon hunter'ı çakardı W3 te, direk Fast Tier, Sonra 1 keeper veya sadece demon u burakıp Full Dryad. Gene millet demon basıyor tam harras herosu, sonra 2 tane üstünde panda resmi olan kocaman silahı var, Demon oluyor böyle kanatları çıkıyor, görünüşü böyle karizma gibi falan efekt iverilmiş. Bana göre dış çizim olarak ve ses olarak karizma yapmışlar, onun dışında yaptığı kayda değer hiçbirşey yok. (çoğu şeyi batırmaktan başka). Hero dediğin kahramandır :D başarılı olmuştur, Thrall'ın orclara yaptıkları. Sylvannas'ın yaptıkları, Tyrande ve adını unuttuğum drui,din yaptıkları yanında illidian biraz ufak kalıyor bana göre. Neyse bu ufak bir fikirdi tabi :D İllidian'ın kesilmesi zaten vişeolara kaldı bakalım nasıl bir combat, herkes yorumunu yapar videolarda güzel güzel. SAdece kolay bir boss fightmı yoksa Blizzard Illidian'ı güzel koordineli bir gruba, zor bir savaş ve yanında 2 tane warcraft tarihine adı geçmiş heroyla muhteşem bir Film sahnesi izletir + Oyun oynatır tarzda mı kesmiş ve tarihe tanık yapmış öğreneceğiz. Benim de diğer arkadaşlar gibi korkum yok değil. O kılıçlar milletin elinde olduğunda tam komedi olur zaten. Dual wield olsaydı bide zuhauhauh, Warcraft 3 teki gibi Custom map hesabı 7 Demon Hunters Siege zortland şekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ya bence illidan fln kesildikten sonra böyle süper bi video fln gösterilmeliydi kesenlere hatta bana göre her dungeon'ın son boss'u için yapılmalı bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Illidan karizma. O kadar. Bir kere dual-crescent blade'leri var. Yani herkesten dayak yese ne olur? Ki iyice muhallebi demon hunter'ı yaptınız. Taş gibi adam. Arthas'ın frostmournsuz halini biliriz. Baba hero varsa, Uther'dır arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Abijim, Arthas Frostmourn tutuo, bilemiyorum yani :p Ayrıca Arthas (Level 5 mi 6 mı neydi) > Uther Level 10, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 20 tane ghoulla dalıoduk uthere, alnını karışlar uther arthasın. Arthas'ı bu kadar güçlü yapan frostmourne, aslında u lich king haliyle bile fıs Arthas. Sadece elinin altında scourge var, lichkingin espirisi o, emrinde askerleri var okadar. Onu tutupta Archimonde dan, grom'dan, Cairne dan ve magniden(moradinde var tabi) güçlü yapan zihniyet utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 utherde bubble olmasaydı arthas onunda cücüğünü dürerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Arthas aslında wc2 den bi karakter. orj kitapçıkta resmi var arthas the deathknight die. ama kullanmamışlar saklamışlar w3 için. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 20:07 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hala Arthas tartışmanın bir manası yok. Artık Arthas diye birisi yok ki, kafasına göre ölen herkesi kendisi için savaşmaya zorlayan ne olduğu belirsiz birşey oldu Arthas. Lich king'in dediği gibi: Very well... Warriors, of the frozen wastes, rise up, I command you to fight, kill, and die, for your master. Let none survive... Artık böyle bir heroyu da keserse 25 kişi bu Blizzard'ın ayıbı olur. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 20:06 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: utherde bubble olmasaydı arthas onunda cücüğünü dürerdi arthas'ta da skillcoil vardı ona bakarsan lol uther'i yanında ufak bir orduyla filan yendi ancak arthas. öyle darth vader'ın teketekte obi-wan'ı yenmesi gibi bir durum sözkonusu değil yani. maiev shadow strike basmıştır herhalde ehu, warden sınıfı olsaydı keşke şu iflah olmaz paladini bırakır direkt açardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Suark tek tesellimiz artık arthas diye bi dallamanın kalamaış olmasıdır, vucudunu alık aklını tüketip bitirdi lichking oh dedim bende. bu arada Illıdan vs arthas diyosunuzda, arthas illidanla kapıştığında zayıf değildi tam aksine lichkingin bütün gücün taşıyodu o sırada, Keza yıllar öncede illidanın ayağına gelip abi güzel abicim şu skull of guldanı bi alsana sen guzel abıcım yapanda Arthastı, köpeği olsun illidanın arthas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Arkadaşlar boş söze gerek yok. Metzen abimiz Arthas'ı sadece Level 90 civarında oyuncuların kesebileceğini söyledi. Illidan ise malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 'you will regret approaching me' demişti illidian, sonrada arthas sonsuza kadar savaşabiliriz demişti. Arthasın encounterı super olsun ama.Ölen direk lich kingin minonu olarak dirilsin =). Ya merak ediyorum ne yenilikler gelicek 90 olunca level cap. Yani kuş geldi druide işte, başka hiçbirşey yeniden çekemez herhalde oyuna beni. Tabi birtek ey, inspect ettiğim hayvanını ekline BOYNUZSUZ bürünmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 "black temple 25 man full raid " videosunu "you tube" de aradım bulamadım linklerseniz sevinirim. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 16:18 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 EoS videosu daha yeni cikti o yuzden illidan videosuna daha vardir kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 wipeları anca editlerler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar