Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Maiev Shadowsong the kızışmış bakire. Bu karı kesin Illidan' a aşıktı küçükken de illidan sallamadı bunu. O yüzden bu kadar saplantılı illidanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 illidan pırtlamadan önce maiev napıoduki demon huntr deilmiydi zate. nie boş kalsın etraf demon dolu tek tek kessin işte rep. alsın armor set kassın [spo] [/spo] [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 17:52 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ya bakın illidandan düşen gemi questgivera götürünce illidan tekrar güçlenicek falan diomuş ya bi adam sölüyodu official forumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 maiev warden, bunu en büyük ne suçlusunun başına 10000 yıl dikmişler. sonra bütün ekibini, arkadaşlarını öldürüp kaçırmışlar. üstüne üstlük bunu her yakaladığında tekrar müdahale edip serbest bırakmışlar keyiflerince. ben de piskopata bağlardım yani. :p maiev'in kişisel sorunu bu illidan onun kardeşini kötü yaralıyor, öldürmeye niyetli ama abisi kurtarıyor illidan'ın. maiev de öldüremese de hücresinde çürümesiyle yetinmek zorunda kalıyor. olayı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 kızışmış diorum kızışmış, asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 anti illidanlar üşüşmeye baslamıs yok ben illidanı sevmem falan bizene kardeşim sevmeyin lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Nihilum vs ne olursa olsun bu kadar kolay olmamaliydi asmis bisi olmaliydi ve cok uzun bi sure daha alinamamli efsane seklinde itemler konusulmaliydi bu konuda blizz sicti bence ayrica itemler ne kardesim öle pokemonmu oynuoz wowmu oldu artik silah 1k vursun buyuler 20k vursun hpler 300k olsun komik olmaya basladi bu is ama neyse .......heralde wowun bokunu cikartip starcrafta yoneltcekler milleti taktik sanirsam .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 stasis e alıyor illidan herkesi sanırım sonrada maiev finişim yapıyo akama bütün combat yardım ediyomuş galiba. hatta kasılırsa tanklatılabiliyo illidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bllizard you suck so hard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=kSEpCXADMxY encounter baslangici ve akamanin tanklayisa bakin pot cdsi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 rahmetli de pek severdi magic i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @cons, güzel espiriydi ama cidden güldüm. Dalga geçme veya taş atma yok :D kelimelerimde. İllidianı sevmeme sebebim ise tarih. Sen git well of Eth. den suyu çal, sonra git mount hyjalın tepesine boşalt. Zaten hapse girme sebebide budur. Ama şu yukarıda yazdığım küçük paragrafn içersinde dünyayı nasıl yönelndirdiği ve dünyanın tarihinin bu karakter sayesinde nasıl oluştuğuna bakın birde. Kötü yaptın blizzard hemde çok kötü. Akamanın tnaklayışı ilginç, yorumlardan birinde Akama sizin illidianı kesmenizi istemiyorsa, potlarını vermeyecek falan yazıyor. Bunda bir olay var demek ki, peki Maiev nasıl çıkıyor? [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 02:50 tarihinde, Asphodel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 maiev i warden cage'de kapali tutan zaten akama. bekcisi o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Blizzard'ın kötü yapması ayrı, illidan'ın bacısına sövmek ayrı kavramlar. Illıdan'ın bahçeden çiçek toplayıp, kötü adam olmasını mı bekliyordunuz ? Illıdan warcraft'ın en karizmatik hero'suydu, çoğu kimseye göre, bu yadsınamaz. Warcraft'ın baba adamlarına posta koyması, karşılıksız aşk yaşaması ve herşeyden önemlisi "i'm blind not deaf" vecizesi ile kalbimizde taht kurmuştu. illidan stormrage asiliğin simgesidir. Ama siz bunu tutup, ''nihohohhohoo, amın düdüğü, nasıl kestiler götünü, iyi oldu, zaten salağın tekiydin, yok orda öyle yaptın, zaten maldın, bacına kolum girsin'' tadında anlatırsanız, en hafif tabiriyle ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 O kadar abartılı anlatılmasa da, Illidan yaptığı hiçbirşeyde başarılı olamadı. Queen Azshara'nın sağ koluydu, bir Quel'dorei gibi davrandı. Well of Eternity'den Vialları çaldı, Maelstorm'u yaratan patlamadan sorumlu. Aşkı yüzünden Shan'do ile kavga etti, yakalandı ve hapse atıldı. Hapisten çıktı, ruhunu Kil'jaeden'e sattı, gerisini biliyorsunuz zaten (wc3 + tft) Şimdi bu adam karizmatik olabilir (gerçi isteyen istediğini söylesin, LichKing'in miğferi + Arthas > *) ama bir o kadarda beceriksiz. Vash, Kael ve Akama olmasa zaten Magtheridon'u da alamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yaptığı işlerden söz etmiyorum, veya yapamadıklarından. ama bir yağız delikanlı ''havasının'' olması bizler için yeterliydi. Hero avcısıydı arkadaş, hatırlayanlar bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 cok dogru , ben bakıyorum illidan n öyle ahım ahım yaptığı bişey yok hep etrafında birileri buna destek vs olaraktan icraatlar yapıyor onlarıda eline yüzüne bulaştırıyor zira kendisi beceriksiz de bir lider ;p eet maiev ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 O delikanlı "havayı" da gördük aslında :p Tyrande'yi kurtarıyor, sonra direk tüyüyor (Kiljaeden peşimde yakalarsam öper hesaaaaaabı) Sonra bi bakıosun, bunu kapamışlar kafese oynatıolar ortada çocuk gibi, bi sağa bi sola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 abarttınız illidanı ya içi boş bi karakter arthas cücüğünü dürüp geri yolladı çekil lan bebe edasıyla illidanı görsem ona sadece bunu derim [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tarihten bir kesit: illidan pwned by Arthas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 şimdi imdi imdii lore da bir eksik olmadan eventle oldurulmus illidian. Yani akama ve 25 adamını statise koydum azınıza sıcıcam derken Maiev buna süpriz yapıyor. Zaten akama ve maiev bunu 25 kısısız de alırdı =). Ayrıcaaa ben o silahların fake oldugunu dusunuyorum. ÇÜNKÜ Bunlar legindary olmamalı, artifact yani kırmızı olmalı. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 11:27 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kırmızı olamaz canım koskoca medivh in staff ı turuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Oyunda daha artifact yok arkadaşlar. Official açıklama(ydı sanırım) eskilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar