Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 He,Baki önce pas atmayı öğrensinde sonra karşılaştırma tablolarına sokarız :) Hava toplarındaki kontrolune laf yok ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: Alıntı: arkadaşlar hiç boşuna "yararlı olmaz,yaşlandı,patlar" gibi şeyler söyleyerek kendimizi kandırmayalım,gerçek çi olalım.eğer junınho gelseydı bize kımse aynı şeyleri söylemezdi,hatta bütün taraftar kabullenırdı onu büyük yıldız olarak..bahsettiğimi z adam roberto carlos,ölüsü bile türkiye liginde iş yapar.biz yine servetleri,gökhanlar ı konuşalım.en bomba transferlerımız onlar olur bu sene.. bu gs li arkadaş a katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bizde ilhan ı geri alıcaz lap lap carlos u geçer yine :P iyi transfer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: bence baki roberto carlostan iyi ey yumartaya can veren allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben hala wederson transferini çözemedim. kimi dmc dio, orada oynayabılecek 4-5 adam hazırda zaten var kimi carlosun önünde oynıycak dio, ben adamı bek biliyorum, açıkta ne kadar başarılı olur ? eğer bu wederson açık oynuosa ankarasporda ben yanlış hatırlıyorum demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 wederson yedek olacak işte. adam türk statüsünde zaten yabancı kontenjanı da yemiyor. wederson dmc de oynar sol açık da oynar oynamasına da ona bakarsan baki de sol bek oynuyordu. oynatırsan oynar ama iyi oynar mı orası tartışılır:P wederson sol bek yedeği olur diğer mevkilerde fenerde oynayamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 sen kafanı takma oynatırız bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 iyide cemad madem bu adam yedek olacak, niye fenere geliyor ki, gitsin cimboma beşiktaşa birine oynıyabilecek şekilde. madem adam bunu kabul edio, fener niye 2 milyon euro bonservisle yedek adam alıo, şaşkın mı bunlar .=) bonservisi o kadar biliyorum, yanlış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 biz de 1milyon euro + ramazanı vermedik mi yedek kaleci için? o niye fenere gidiyor bilmem ben:) şampiyonluk yaşamak içindir belki. veya oynamasa bile fener diğer takımlardan daha çok para veriodur veya roberto carlosun geleceğini bilmiyordur ümit de gittiği için banko oynarım diye düşünmüştür. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 15:05 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 büyük transfer oluşu bu forumda bile herkesin onay verişi ve kimsenin arıza çıkartmamasından bile belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tmm belki öyledir, haklı olabilirsin. eğer böyleyse uğura yol gözükür, yönetimden bişi gelmesede uğurun kendi gitmesi en azından kiralık olarak daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 edit:yanlışlık oldu [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 15:10 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 takımda roberto ve kezman var denmesi bile psikolojik bi baskı karşı takıma asdfsadf.bide sağlam bi bomba daha patlatsak tamam gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 türkiyeye gelmiş en kariyerli oyuncu şimdiye kadar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 gerçekten iyi transfer. roberto carlos türkiye'de en az 3 sene oynayabilir üst düzeyde. tebrik etmek lazım fenerbahçeyi bu konuda. real madrid marcelo yu carlos gideceği için transfer etmişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hayırlı olsun, lig adam görecek ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Kezman gibi fos çıkmaz umarım dicem de , adam düne kadar real madridde ilk 11 oynuyodu, çıkmayacağı garanti :) Türkiye'de keyfime bakıyım kasmıyım diye düşünmez de adam gibi oynamak isterse (ki o paraya oynasın bi zahmet) önümüzdeki sene Avrupa kupalarında bayağı katkı sağlar, ligde de en az 2 sene fırtına gibi eser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 acaip sevindim super oldu :) simdi bi tane daha bomba patliyacak, az kalmis bekleyin.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 "Uye oldugum baska bir forumdan alintidir:- Originally Posted by Jemster said: He turned 34 in April... And if you ask me, he still has 2 if not 3 more solid years left in him!! It was only 3 weeks ago that he popped up in the 93rd minute netting Real's winner and keeping their title hopes alive. said: Madridista4 ...after running 80metres in the 92nd minute to join the attack! Physically he says he still feels like he's 20, he's one of a kind in that regard so the last thing Fenerbahce fans should be worried about is if he's still "got it", IMO. He definitely still has it and this is a great signing for you guys. Cevirimi:- said: Benim yazim: Daha Nisan'da 34 oldu. Ve bana sorarsaniz 2 ve ya 3 saglim senesi daha var. Daha 3 hafta once 93.dk da golu attip Real'in sampiyonluk umitlerini surdurdu. Madridista4'un cevabi: said: ...92.dk da 80 metre kostup attaga katildiktan sonra Fizik olarak kendini hala 20 yasinda hissettigini soyluyor. Bu konuda tektir o yuzden Fenerbahce tarafarinin son dusuncesi yasi olmalidir, dusunulmesi gereken sahsi ozelikleri hala var ise. Benim dusunceme gore kesinlikle var ve sizin icin cok buyuk bir transferdir Yasli diyenlere duyurulur…" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 evet doğru bir yorum gelmiş o golü gördüm adam son dkda galibiyeti getirdi helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ilhan carlos'u döver, dövüyordu zaten roberto faul yapmıştı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 karsilamaya fener formasini giyen sinan enginle gidicez donustede adnana posterini yollucaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Simdi sunu dusundum .. Ligde 6. olup Uefa ya dahi gidemediğimiz sezon .. (ertesi sene hooijdonk geldi sampiyon olduk o sezonun bi oncesi) Şampiyonlar Ligi Maçları izleyipte Real Madrid kadrosunda hayran oldugumuz R.Carlos.. Manager oyunlarında Paramız olsada (Reject move) yazısını gorup alamadığımız R.Carlos Sonunda çıldırıp Editor'e girip Fenerbahce'nin Population ını o yetmedi Turkiye Super Liginin population ını Türkiye ülke puanını yükseltipte .. Editorden anca transfer ettiğimiz R.Carlos Sol Bek dendimi akla ilk we belkide Tek gelen isim olan R.Carlos 6. Olan ve uefa kupası bile katılamayan Fenerbahceye bir gün gelecek .. Deselerdi .. Hangimiz Tass.k mı geçiosun lan demezdik ? [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 18:44 tarihinde, Trasty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Fenerbahçe'ye transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Brezilyalı oyuncu, "Fenerbahçe'de birçok gole imza atacağım" diye konuştu. Amuhaha bu nedir abi ya, forvet sanki sdfsdf. Süper oldu layn, bir de forvete patlattık mı transferi negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 www.youtube.com'a girilir Roberto Carlos yazılır. Nerelerden ne goller attığı görülür dumur olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar