Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 efenim bugün yine bi bomba tarifi geyikleri döndü. sonradan dedik ki ya bu arada patlamalar fln da var hep, sakata gelmeyelim? diyerekten size bu suali iletiyorum. öyle bi program istiyorum ki internette hangi siteye girersem gireyim, benim nerede olduğumu kim olduğumu bulamasınlar. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Program bilemem de anon http proxy bulup kullanabilirsin, bi yere kadar gizler IP'ni. Daha otesinde kproxy.com ve benzer sitelerden gezebilirsin nette. Direk onlarin makinesine inip ordan sana geliyor sayfalar, proxy'nin bir adim otesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 iş resmiyete binince ordan da bulunur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Log tutuyosa o siteler, her kim bakiyosa onlar da ugrasirsa o kadar, varilabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Gidip işini abuk bi net kafede halletcen, dert etmicen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 kendin yurtdışından bir host alıp sadece kendin için anonymizer yaparsın, hem hızlı olur hem güvenli.. hostu da başka birinin hesabından havaleyle alırsın ve info bölümüne asdasd yazarsın hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 'Baska biri'ne gidip sorar o kadar ugrasacak olan yasal guc sahibi adam, en saglami internet kafe iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 TOR pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar