Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 http://www.akpizmir.org/ Eheh güzel olmuş Değişmeden bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 adamlar siteyi hacklemiş, anket koymuşlar bir de ziyaretçi defteri açmışlar. Yarın gazetelerde: "Şok şok şok böyle hack vakası görülmedi" görürsek şaşırmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 onlara ek olarak;youtube videoları eklemişler,media player koymuşlar hatta forum bile açmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 . [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 17:52 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Helal olsun ne diyelim,salak salak ülkücüpower,bozkurtgücü gibi şeyler koyacaklarına gerçekten böyle şeyler yapmaları harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 evet güzel bir çalışma olmuş cidden, detaylı olmuş, beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 iyi calışmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 AKP'nin İzmir teşkilatının sitesi değil ama bu. Elemanın biri alıp "hekledik babsi" ayağı çekiyor boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hackleme değilde sanırım sonradan nabız yoklama amacı ile açılmış bir site? istanbulda mümkün olmaz herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yalnız site gayet guzel olmus (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yalnız siteye girdiğim gibi süngümü takıp ALLAH ALLAH NİDALARIYLA İZMİRLERE VURASIM GELDİ KENDİMİ feci gaz oldum hüleyyynnn aç yolu aç. aaaooowww! [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 18:47 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 18 mayısta almışlar domaini, bence de feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ayrıca şunuda belirtmeden geçmiyorum T harfinin altına gelen güzel kızımızı ilgiyle takip ediyor yaptığı ve yapacağı her eyleminde sonsuz destek veriyorum. Öpüyorum kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hacklense sevincektimde hacklenmemiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Güzel olmuş helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 "Hem laik hem müslüman olunmaz. İkisi bir arada ters mıknatıslanma yapar." Lol ulan lol! O zaman da bilmiyomuş ne dediğin, kendisi anladıysa namuzsuuzm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 çok yakışıklı bir site olmuş.. araştırıp sevgilimyok.net i buldum ama zaten altta yazmışlar :) keşke karambole giren akp destekçilerinin "kandırılmış kesimi" tüm yazıları tarafsız okuyup bilgilenebilse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 süper olmuş :D Helal olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: T harfinin altına gelen güzel kızımızı ilgiyle takip ediyor yaptığı ve yapacağı her eyleminde sonsuz destek veriyorum. Öpüyorum kocaman ne göz var bee hakkaten çok tatlı imiş :) site de ii bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 @hekir öyle ne yazdın sen reis? [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 20:49 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: salak babandır... ananıda al git ;) afferiiim, kocaman alkış sana. o da orda ülkücülere salak dedi değil mi... la havle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hepimiz ülkücüyüz !! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Güzel bir eylem... Ancak haddini aşarak karşıt durduğu kişilerden farkı kalmamış... Siyaset meclisi ilgilendirir... Bizim yapmamız gereken siyaset değil, icraat'tır... Bunu becerememiş hackleyen arkadaş. Provokasyon pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hacklenmemiş galiba yaf. çoktan düzeltirlerdi hacklense herhalde. adam birde bariz içerik yapmış yani böyle hack olacağını sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar