wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Tugay'a jübile maçı değil miydi neden ben hiç oyunda göremedim onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 daha iyi oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hakan Arıkan harika kaleci ya çok hoşuma gitti.Beşiktaş'ta oynayacak olması ayrı bi sevindiriyor =) Brezilya pek zorlamadı ama.Yıldıray Hamit Tuncay çok güzel yokladılar kaleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Tugay ilk 10 dakika oynayip cikti. Takim olarak fena diildik gercekten de. Ozellikle ikinci yarinin ortalarindaki kadromuzu baya basarili buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 benim dikkatimi çeken bir pozisyon vardı ayrıca. kaka her savunma oyuncusunu rahatlıkla geçebilen bir oyuncu ve her maçında takip ediyorum da gerçekten öyle. gökhan zan'ın attığı omuzdan sonra yerlerdeydi. bu küçük gözlemim de gösteriyor ki çok sağlam bir savunmaya sahibiz bunu da maçta gördük. orta alan olarak da iyiydik ama sanki bizim takımda oyun kurucu yok. emre'yi aradı gözlerim. forvete de nihat dönse yakın bir zamanda bomba gibi oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ronaldinho'nun aurelio'ya kaptırdıktan sonra faul yapışı mükemmeldi ya :D etrafa bakarak weheauhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 emreyi aramayaım bence takım bozmaktan başka bişey yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 gökhan zan çok iyi bir defans gerçekten.. takımın en iyisi de hamit.. umut bulut un bu performansını beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Evet forvette Umut yerine Nihat olsaydi cok daha guzel mac cikarirdik. Pek iyi diildi Umut bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 gökhan zan iyi bir oyuncu ama bir hazırlık maçında kakayı düşürdü diye efsane olmasın yani aynı şeyi amacı olan bir maçta yapsın.öyle tebrik edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 zan iyide çok çıtkırıldım 5maça bi sakatlanmasa bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bosna maçında da beğenmiştim gökhanı. tüm maç boyunca bir kez eğilmek gibi bir hata yaptı onu da rüştü bırak diye bağırdığı için yaptığını düşünüyorum.. onun dışında kaleye giden topu çıkarması, tuttuğu adama top oynatmaması, misimovici geçirmemesi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 en iyi oynayanlardan birini unutuyorsunuz arkadaşlar? yıldıray? sahanın en iyisiydi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar