Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ingiltere'de kanal 4'te yayınlanan bir programmış..Konusu bakir bi amcamın(amca dediğim 26 yaşıdna) ilk cinsel deneyimini kameralar önünde yaşamasıymış..Ve şu an adamla tanışmak için 432789743296492 kız sırada bekliyormuş.. daha fazla bilgi için; http://www.milliyet.com.tr/2007/06/05/son/sonyas08.asp ovşş diyesi geliyor insanın,bir de bala bak diyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 turkiyede de aynisini patiikten bir uyeyle cekicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Nasil yani "kameralar önünde"?E oha,bu tv kanali degil,bilgimiz türden kirmizi noktali,sifreli bir kanaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bizde yapıldı bile; http://www.youtube.com/watch?v=zOWZ_HyYxEU http://www.youtube.com/watch?v=4sVx0DwyyZQ&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Olay öncesi şok görüntüler! Sensible habercilik farkıyla [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ahahaha,yoruma gel; "O da bişey mi?? Ben açılışı 30'umda yaptım, ama öle arkadan sökün eden filan olmadı. . Bi yerde hata yapıyorum, ama nerde. . " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 iğrençlik tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Erotik kanlada falan yayınlanıyodur bu yaw, herkes bizim kadar iğrenç mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hahahah sinan dondun kaldın oğlum ne oldu lan ? hatta ve hatta ver sinanı ver(ekrana), ağzı burnu kaydı zaten saddfsa darkrider'in verdiği 2. video mükemmel. [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 19:07 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Harbi yarıldım DarkRider ya muhahaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 darkrider terazi olsa valla tıklayacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bilmeden konuşmayalım beyler.Bu programın Kant ve Freud'un ahlak kuramları arasındaki farkları inceleyen deneysel sosyolojik kurgu tadında bir felsefe / reality show programı olmadığını nereden biliyorsunuz? İzleseydik keşke :)))) Şaka bir yana... Adamın 26 yaşında bakir olması bana pek o kadar anormal gelmiyor.Bana anormal gelen özellikle batıda bakirlik yaşına göre normalite tanımı yapanlar.Başka şey kalmadı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ahah Yalçın Abi rocks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar