horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 allah bu işin sonunu hayretsin. siyaset ile çözülmesi gereken bir olay halbuki. umarım askeri sözler ile seçimde oy toplamaya kalkanlar olmaz. olursa da umarım oy verenleri olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Biliyorum yeri ve zamanı değil de, başka yol bulamadım. horace inbox'un dolmuş hiç bir şekilde ulaşamıyorum sana, bir zahmet... :) Tekrar özür dilerim, topa tutmayınız efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geber antimodes öl =) o değil de abi meraktan çatlıyacam ne olup bittiğini öğrenmeden uyuyamam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bana biraz ABD tezgahı gibi geliyor bunlar, bayağı uzun süredir yazılmış senaryo gibi sanki... Seçimler yaklaşıyor, ABD başta AKP istiyor, bu isteğinde kararlı. O halde napacak? AKP'yi sempatik gösterecek ki onu seçelim. Askerlerimizin başına çuval geçtiğinde bile sus pus olan hükümetimiz bir anda aslan kesildi. ABD 4 dk ihlalde bulundu, bir anda çat notayı bastık, böylece ABD'ye kafa tutuyoruz hüleyn diye imajı verdik. Hemen ardından PKK hiç yoktan bir anda alevlendi, uzun süredir sesleri solukları çıkmıyordu farkındaysanız bir anda... Ve hemen sert tepki geldi, gireriz. ABD o kadar "K.Irak arka bahçeniz değil, eskisi gibi kafanıza göre giremezsiniz" diyordu. Bir anda noldu "Tamam bu seferlik girin hadi" dedi, noldu yani AKP Amerikaya karşı 2-0 yaptı skoru. Peki neden? ABD şu anda bilerek sus pus kalıyor, malum böylece kendine karşı nefreti kendi çıkarına kullanıp kendi tasmaladığı akp yi başa geçiriyor bu danışıklı dövüşle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Rewendor aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Karşında muhattab alıcak adam olmadıktan sonra siyaset yapsan neye yarar kime yarar? Bize yaramadığı belli... Muhattabımız kim? ABD? Barzani? Talabani? Verdikleri cevaplar belli... Kafanızı çevirin bekleyin. İş olacağına varır... Misal '74te Ecevit Yunanistan'ı İngiltereyi dinleyip Kıbrıs'a girmese adada Türk kalır mıydı, Erosis nihayete mi ererdi merak ediyorum. Konuşulacak zaman var harekete geçilecek zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 haddimi aşmak istemem ama aklıma şu geliyor, Ecevit gibi bi ada alıp sonra onun kaymağını (prestij olarak) 30 yıl yer gibi geliyo bana saya saya bitiremediğim sayın başbakanımız. seçim öncesi müthiş prim yapacak. amerikayla da anlaşılmıştır zaten önceden, amerika şurda bi ay sussa ne kaybeder ki? ya hayalgücümüz gelişmiş, ya da dünyanın tadı kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ayrıca haberin alttaki yorumları çok komik.Çok fazla Vadi izliyor bunlar =) bekle musul biz geliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 pauauha koptum :D sayfayı yenileyip duruyorum da oraya dikkat etmemişim said: SyBiaN 04.06.2007 22:49 Sınır ötesi harekatın tam zamanı bence bu akşam iş bitmeli peki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Rumlara yapılan o oyun Irak' a sökmez bence. ABD asla Türkiye nin söz sahibi olmasını istemez.Kıbrıs değersizdi oyun oynanabilecek bir alandı. Irakta bu imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Kıbrıs çıkartması ABD'ne rağmen mi yapıldı sizce? Kıbrıs'ta Makarios C.Başkanlığı koltuğunu tatlı görüp Enosis'ten vazgeçmişti. Bağlantısızların önderlerinden olup SSCB'ye yanaştı ve Sovyet silahlarını ve danışmanları adaya getirdi. Bunun üzerine ABD yanlısı Yunan Cuntasının adadaki köpeklerine darbe yaptırdılar. Darbe olunca Türkiye'nin müdahele etmek zorunda kalacağını biliyorlardı. Böylece SSCB yanlısı Makarios (Papaz ama çıkarları gereği SSCB ile yandaş gidiyordu) devrildi Adanın kuzeyine 40000 güneyine bir o kadar NATO askeri geldi Kıbrıs'ın bağlantısızlık macerası da bitti. Ambargo uygulanmasının sebebi kendi kamuoylarını rahatlatmaktı. İsmet Paşa ABD höt deyince geri çekilmişti. Clinton'un karşısında hazırolda bekleyen Ecevit mi yoksa Kurtuluş Savaşı kahramanı İnönü mü daha erkekti sizce? Dolayısı ile Irak'a da ABD istediği zaman gireceğiz bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hmm bi nevi blackhawk down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 amerikadan apayrı bir hükümet için halkın da ,cumhurbaşkanının da bu çizgide olması gerekiyor ki,alakası yok halkın,gayet memnun bu durumdan. o yüzden amerika yıkılmadan ben amerika karşıtı bir hükümete rastlayacağımızı sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yalnız haber habertürkten başka hiçbiryerde yok. Ne Tv de ne de başka bir gazetede orda burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ahah, haber türk lol. artı bir operasyon olsa,harekat gümbür gümbür duyurulur başladıktan biraz sonra. oh girdik ırağa çekmeyin o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar