eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 belliyse geçen seçimdendir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 OY VERECEĞİNİZ YER AKÇANSA FATİH SULTAN MEHMET İLKÖĞRETİM SANDIK NUMARASI 1017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 benim geçen belediye seçimlerinde dibimdeki bi okuldu. Bütün gün üşendim gitmedim sonunda oy kullanamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Suadiye Lisesi, mahalle maçları yapardık orada teey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 EMLAK KREDİ BANKASI İLKÖĞRETİM OKULU EVİMİN KARŞISINDA çok uzak ya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yakın bi lisede oy verecekmişim. bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: Sovereign demiş ki: GÜZELHİSAR İLKÖĞRETİM OKULU hadi bakalım ilk defa oy veriyoruz, vatana millete hayırlı olsun :D yoksa güzelcehisar ilköğretim okulu mu? yoksa anadoluhisarı mı? Valla copy paste ettim netten, ama haklısın ilçenin adı Güzelcehisar, güzelhisar değil ve Anadolu Hisarının hemen üstünde Otağtepe'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 güzelcehisar ilköğretim okulu var, anadoluhisarı kalesinin hemen karşısında. güzelhisarı ilk defa duyuyorum. hatta racta, mum chamberla olan yakınlığını göz önünde bulundurarak sen de mi o taraflardasın diye soracağım, lol. Evden 10 dakika uzakta gireceğim ben de, Defterdar Mehmet Bey İlkokulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 kalenin hemen karşısındaysa o zaman sahildedir. Bu okul nerde bilmiyorum ama bizim hemen yakında Kavacık'ın Anadolu Hisar'ına inen yokuşla birleştiği yerde bi ilkokul / lise gibi bi okul var. İsmini hatırlamıorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: duatepe ilköğretim okulu,ahanda şu karşıda görünen.. bu nerde lan bende burda oy veriorm. ama okulu duymadım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 konyaaltı lisesi. ii la yakın eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ilk defa oy verecegim,ama sanirim veremeyecegim;cunku arama yaptigimda kayit bulunamamistir diyor,yurtdisinda oldugum icin bir islem de yapamadim,ne yapmak gerekiyordu oy kullanabilmek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Eski okulummuş SELMA YİĞİTALP LİSESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Khirsah bu saatten sonra öğrensen ne olucak öğrenmesen ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bir sonraki secimde oy verebilmek icin,buyuk ihtimalle yine yurtdisinda olacagim,bir de konsolosluklardan oy verilebiliyor mu bilgisi olan var mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bahçelievler Anadolu Lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Fehmi Ekşioğlu İlköğretim Okulu Erenköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Özel Anakent Lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 İlk ilkokulum. zira ilkokulu 3 ayrı okulda bitirdim. kars halil atilla ilköğretim okulu. söylerken yorulmuyor mu insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Şu anda nerede oy kullanacağını görebilen varmı.Bi sorun var galiba bakamıyorum.5dk önce baktım bi arkınkine bakıcaktık olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 şu an görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 OY VERECEĞİNİZ YER ANADOLU MESLEK VE MESLEK LİSESİ SANDIK NUMARASI 1316 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 anadolu meslek ve meslek lisesinde okumak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hiç isteme bence meslek lisesinde okumak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar