Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2mbit 54 ytl TTnet OMG!! WTF!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ray zaten amaç o,babam geldi sordum nedir bu diye direk bunu dedi yani.

Yani 9gb kotalıya geçerim vs. diyorsunuz da iyice okuyun anlaşmayı vs. yani girmeyin öyle olaylara.

Bizim 2048 gerçi personel kampanyası yüzünden hep 55 milyon ama :P
Mesaj tarihi:
Sevgili güzin abla ;

Ben 3 yıllık adsl abonesiyim 1 hazirandan itibaren 2048 mbps a geçebilirmiyim yoksa sadece yeni aboneler icin mi? Teşekkürler

-Necro
Mesaj tarihi:
Kampanyanın açıklamasındaki Şu tabir ne kadar salakçadır "Türkiye' de hiçbir İnternet Servis Sağlayıcının sunmadığı kadar inanılmaz cazip koşullar"
Başka servis sağlayıcı var mı ki?

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 03:47 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hatların kapasitesi yetmediğinden gün içinde yavaşlamalar olduğunu kendi itiraf eden şirket hala yeni kullanıcılar için kampanya yapıyor. Nasıl bir iştir bu anlamıyorum. Kampanyada kısa vadede gayet karlı gözüküyor ama sonu pek iyi çıkmaz bence.
Mesaj tarihi:
alıp 30 aralıkta tarife değiştirirseniz bişey olmaz. diyecektimde değişmiyomuş dfsdfds

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 13:32 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oha sırf adam kazıklıyıp tuttuğunu becerme yarışına girmişler, sonra bizi niye bigenmiyonuz diye dolaşıyorlar, sen kampanya bitince aylık ödenicek fiyatları da versene.
Allahım biz ne yaptık ta bu zihniyetleri başımıza geçirdik.
  • Yeni Oluştur...