eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bir bu eksikti saadetin başına da geçer sonradan oy da alırlar kesin bu adam sayesinde belki akpnin oylarını alırlar bi kısmını ama yine de iyi bi durum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 o değilde DTP nin adaylar çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ulan o ölmedi daha vay be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 AKP nin oyunu alamazlar. SP %5 oy bile alamaz. Erbakana en çok küfredenler AKP liler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ciddi olamazsın? Bu adam ne yüzsün ne haysiyetsiz bir adamdır ya.. Ne oldu bunun kayıp trilyon davası? Ne oldu ev hapsi? Allah belalarını versin baklama çalan çocuk yıllarca hapis yer, trilyon çalan şerefsiz serbest dolaşır.. Milletimiz salak.. Cem Uzan'la dalga geçilir, yok hırsızdan başbakan olur mu da bilmem ne de diye.. Asıl hırsızlar gözlerinin önünde sesleri çıkmıyor.. Kalbi falan dursa da geberse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 umarım bir yolunu bulup yeniden popülaritesini geri kazanır da akp oylarını böler.valla merakla bekliyoruz düşmanımızın düşmanı dostumuzdur hesabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 adam daha iki adım atamıyor bildiğim kadarıyla nasıl gelecek meclise onu da merak etmiyor değilim. hoş zerre kadar oy alamaz. ne meclise girebilir ne başkanlık yapabilir de, yuh be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 nerden bitti bu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Zamaninda SP'ye oy verenlerin %50sinden fazlasi AKP'ye oy verdi. Cikip da `Ya asil Akp en cok SP'den nefret eder.' diye komiklesmeyin. Almiyorlar mi verilen oylari eski SP'cilerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu adam daha hiç bişey alamaz kafanız yorulmasın. akp nin yarısı bu adamın eski taraftarları ama yıllardır bunların yapamadıklarını hacı yatmaz oyunlarıyla yapan akp öyle ya da böyle insanların karsısında artık idol oldu. Saadet partisi yapacam edecem diyerek zıt gitti. akp ise yapmıycaz etmıyce diyerek ufaktan cıtırdan yavastan aldı. kimseyi kırmamaya calıstı. Belki bi kısımdan cok tepki aldı ama diğer kesimin ise tam olarak istedigini yaptı. Artık sp ye oy verenlerde akp ci oldu yani. artık eski partiler geri gelemez o eski günlerine çok gözleriz kanımca. Akp aldı basını gidiyor.istesekte istemesekte bu durum böyle. Yeni seçimlerde akpnin ben adım gibi eminim bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kaynak? hiçbir haber sitesinde yok böle bişi? ayrıca adam yardım olmadan yürüyemiyor. zor konuşuor yarı felçli gibin zate die biliorum ben? yani en son bi tvde öyleydi. quite imposible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Eski SP cilerden oy almaları onlardan nefret etmemelerinin göstergesi midir? Zaten artık nefret ettikleri için oy vermiyorlar, 2002 seçimlerinde %2 oy aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ntv de söylediler ysk onay vercek mi falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sevki yilmaz isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 İlk ben vururum o *bneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 HADI ORDANNN, HADI ORDANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Lol, AKPye oy veren adamı Şevki Yılmazla aynı kefeye koyuyorsun. Çok dar görüşlüsün Viktooor. Dindar ~= Şeriatçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 BU BANA YAPILMIS BIR KOMPLEDIR ASDFASDFSDAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya o değil de Paticenek parti kursak ya. Paticik İnternetçi Parti. PİP!. 500,000 üye vardı en son. şimdi olsa 750,000. bunların en az 3 akrabası olsa. 750,000x3=2,250,000. biraz da reklam yapsak. olsa 5,000,000 ohh. Dyna 4 President haha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 mentalitemiz ne olacak sol mu sağ mı sap mı kominist mi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Saadetten çok oy alacağından adım gibi eminim puhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ahahah Aragorn'un yine akpli damarları kabardı. Evet evet Aragorn haklısın bende oyumu akp'ye verecem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben oyumu uzan a vericem suepr sahsiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 uzan for the win ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar