nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kombinelerin 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve ''www.biletix.com.tr' internet adresinden de satın alınabileceği kaydedildi. Siyah-beyazlıların 2007-2008 sezonu kombine kart fiyatları şöyle: VIP üst D.....: 6.000. VIP üst B&E...: 4.000. VIP üst A&F...: 2.000. VIP alt A&F...: 1.500. VIP alt B&E...: 2.500. VIP alt C&D...: 3.000. Numaralı orta.: 1.750. Numaralı kenar: 1.250. Kapalı üst....: 900. Kapalı alt....: 700. Yeni açık.....: 300. Eski açık.....: 250. çok uygun bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 satamıyacaksınız ahahah şaka şaka inş satılırdı klüp demirörene borcunu öder parasal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geçen yılki gibi ucuzlasında biraz alalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 cl e gidebileceğimizi bilsem hemen alacam. geçen sene çok kombinesini yırtana rastladım. bu sene de umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ulan geçen sene ne güzel 90ytl idi. noldu şimdi CL mi değiştirdi fiyatları offf alsak mı napsak ? fazla maça denk gelemiyorumda yapıcaz bi şekil.Eski açığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182352 bak senden bahsediliyor burada ArkaSokak ArkaSokak'ın mesajı neden silindi ? Neden böyle mesajlara prim veriliyor. Hatta silmek yerine yok mu yörünge dışı [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 14:51 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ben almayı düşünüyorum bu sene ama buralarda maça sürekli giden arkadaş yok,tek başıma buralardan İnonü'de çekilmez bakalım.Karar verirsem kapalı'dan alırım sanırım kombine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 nocom birader kaç yıllık üyesiyim buranın ne yörünge dışısı?öyle gaza gelmekle olmaz bu işler.eskiden de yapardık yine yaptım kobesiydi fizbanıydı şenlikti buraları genjj.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: nocom birader kaç yıllık üyesiyim buranın ne yörünge dışısı?öyle gaza gelmekle olmaz bu işler.eskiden de yapardık yine yaptım kobesiydi fizbanıydı şenlikti buraları genjj.. işte bak verdiğim o linktete bahsediyorlar bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Benim açıktan kapalı alta geçme hayallerim suya düşüyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hehe baba kapalıdan kombine alacağım dedim çok güzel bir ses tonu ile "alırsın" dedi. Eski Açık'a kaldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yeni alacağınıza eski açık alın bence daha iyi. ben daha çok seviyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 eski açık gibi mekan var mı yaaa :D goooool die bi çığlık sonrası arka taraftan yegenim çöm çöm çöm :D sonra da rakip tribüne göndermeler ayrıca kapalının yan tarafındaki tribünde ise her tezerhüata eşlik edebilme fırsatı daha ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 pati eski açık tayfası mı olduk şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 maça gidelim? ben kutuda olamadığım zaman eski de oluyorum.Buluşalım maça gidelim. eagle zegna baggio smoke slat (amma çoklarmış) ve bilimum takımdan ve taraftarlıktan bi haber olan arkadaşlarım sizde davetlisiniz.Doğru yolda sizlere ışık tutmak mutluluk verecektir bana. [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 11:45 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 unibjk zamanında ankaradan maçlara gelioduk, hatta yolda bizi sakarya ve kocaeli unibjkler karşılıodu çok zevkliydi. imkanım olursa sizinle beraber bende burdan atlar gelirim. 6.haftadaki derbi inönüde olursa beraber izleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben okulda Lisebjk temsilcisiydim sonra ayrıldım falan.1 sene maçlara pek gidemedim.Arkadaşlardan koptuk maçlara gidecek pek adam bulamadım forumlara yazıyordum maça gidicem muhabbet edecek adam yok falan diye. Kazanın oraya gel beraber gireriz içeri diyorlardı.Kazanın oraya gidince bi sürü tanıdık oluyordu onlarlada tanışıyordum baya bi ortam yapmıştım. Şimdi yine arkadaşlarla gidiyorum her maç öncesi gidiyorumda artık çarşıyla girmiyorum içeri genelde önce gidiyorum. fikstür açıklansın ona göre bi şekil yaparız =) hatta fener maçı olsun zegnaları taşlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar