Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 tam içimde çok çok az da olsa bi umut doğmuştu adam gibi bi oluşuma gönül rahatlığıyla oy atarım diye adamların yaptıkları işte bak.Senin şu kadar vekilin olsun benim kadrom şu kadar olsun derken çocuk gibi kavga edip birleşemediler.Türk siyasetinden bi bok olmaz
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 +1 ne zaman oldu ki bu zamandan sonra olsun
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Keşke millet olarak bu tip koltuk kavgaları yüzünden milleti sattıkları için cezalandırabilsek anap ve dyp'yi.
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sandıkta cezalandırırlar zaten...
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 çok fena. bunların bütün oyları akp ye kayacak şimdi. çok fena çok.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Çok affedersiniz artık barajı nah geçerler.. Mumcu'dan cacık olmaz zaten belliydi.. Ağar'da her kesime okeyto diyen bir insan.. Bence çok taviz verirdi herşeyden, iyi oldu o yüzden.. Artık sağ oyları Cem Uzan'a GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYO ASLANIM BENİM
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 slatçım benim dyp zaten barajı geçiyor.barajı geçemeyen anavatandı.anavatanın dypye yapacağı katkı %1,5 gibi bir şeyden ibaretti.
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Valla akp'yi sevmeyen adam bence genç partiye vermeli. anne baba sülale herkesi inletir cem uzan başa geldiğinde. AKP'den eser kalmaz logolu kalemlerini bile fırınlarda yakar.
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Arkasokak dyp nasil baraji geciyor.. belli bir kaynak bilgi fln varmi? Not: Yanlis anlama herhangi bir laf atma durumu yok bende az cok takip ediyorumda hicbir yerde gormedim dyp nin baraji gectigini..
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 haha ekonomimiz cem uzanın hortumladıklarıyla kalkınır:) da şu şehrazat işi ne olacak bi doğrudüzgün oturup konuşsaydık şu adamla.
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yanılmıyorsam milliyette okumuştum.anketlerde barajı geçtiği bahsediliyordu.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Milliyet? Anket? Lol O anketlere göre akp %55 arkasokakçım :)
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 valla slatçım kesin kaynak gösteremediğim için cevap veremiyorum.varsın ver ayarını yap giderini gadasını aldığım:)
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 çok fena. bunların bütün oyları akp ye kayacak şimdi. çok fena çok. +1 mrleive
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Valla Uzanın politikası gene an dengelisi bunlarla kıyaslayınca ama gel görki adamda iş yok :) Açıkası anap dypnin oyu uzan ve mhpye kayıcak birazda akpye kayar gibime geliyor. ikiside barajı falan aşamazlar otururlar götleri üzerine görürler günlerini.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Zaten kesin kaynak göstermek gibi bir imkanın yok çünkü bu ülkede yapılan hiçbir ankete güvenilmez.. Geçmişe bakarsan sandıktan çıkan sonuçlarla anketler pek uyuşmuyor zaten.. Yok amacım ayar vermek değildi yanlış anlama :) Kimin barajı geçip geçemeyeceğini sandıklar açıldığı zaman görücez kesin bişey konuşamayız, sadece varsayımda bulunabilirz..
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mumcu Mesut'tan korkuyor, Mesut Bağımsız olarak DP'den gireyim diyor, Ağar Mesut'a yol gösteriyor, AKP Mumcu'ya Referandum kazığı atıyor (gg ex-Kültür Bakanı hesaaaaaaaabı)
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hasdemokratogullari partisi TEK BASINA IKTIDAR seklinde partilerden gina geldi ulan oy oranin %2 yi gecmiyor senelerdir ama cikip tek basimiza iktidariz deme curetini nasil buluyorsun benim kafam bunlara takik bide oylar gidicek GP ye MHP ye demissinizde pis kaka baykal anaptan ayrilan onemli isimleri katti kendi kadrosuna bu olaydan chp-dsp rant sagladi
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Birleşseler ne olacaktı ki? Mumcu dönek, kaypak, Ağar işkenceci, katil. Bu ikisi birleşince belki bir demirel ederdi. Susurlukun ağa babası ile ANAP tan AKP ye oradan yine ANAP a DP MP şimdi GP ye yanaşmaya çalışan terbiyesiz. Birleşselerdi Tayyip i mumla arardık.
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Lol birlesseler ne olacakti ki? Sanki geri kalan butun partilerin bir farki var. Su anki oy sandiginda partiler arasi fark goremiyorum. Bir parti sagci digeri de daha sagci tam komedi. Bilmiyorum herkese oyle gelmeyebilir ama oy pusulasina baktigim zaman kabus goruyorum her parti birbirinden beter. P.S: Elbette bunlar sahsi gorusumdur kimsenin siyasi gorusunu assagilamak gibi bir niyetim yok. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 16:29 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ben bagimsiz sol adaylara oy verecektim, sirf kazanmasa bile kac kisi oldugumuz belli olur diye, onlarda gidip Kurt fasistleri ile ittifak yaptilar, artik oyum GP ye Cem Uzan a. Cunku milletler hak ettikleri gibi yonetilirler, kanimca bize de hirsiz yakisir. Hirsizsa en iyisini secmek lazim. Tescillisini secmek lazim.
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hırsız diyorsunuz fln da, düşünce olarak en iyi ve bu işin altından kalkabilecek en cesur adam bence uzan.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Uzan böyle güçlenirse son 1 ay kala öyle bi propaganda yaparlarki Uzanı yerden yere vururlar merak etmeyin.
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 gelişmiş bir Türkiye istiyoruz diyenler kapıyor ya adamın önünü; ona hayret ediyorum.
Öne çıkan mesajlar