LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 şimdi numaraya gerek yok, email adreside kullanılıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 http://www.nedenicq.com Hadi beyler ICQ'ya geçiyoruz. Siteye katkıda bulunmak isteyenler oradaki yazılar için altındaki mail adresine mail atabilirler. ICQ 6 banner remover filan da var. Küçük panoda aynen burada olduğu gibi kendinizi tanıtan ve ICQ'nuzu içeren bir mesaj bırakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 beğenmedim ben icq 6' yı 2002a çok daha güzeldi, ne varsa eskilerde var zaten, ayrıca online adam yok birileri eklese de muhabbet etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ekledim seni ben 221991111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 2002 a da listeye adam eklenmiyor server failed hatası alıyorum kullan varsa hala onlarda da aynı olay söz konusu mudur ? edit: o değilde icq da daha önce konuşup bir şekilde koptuğum insanların msnlerini bulsam çok şahane olurdu keşke böyle bir sistem olsa. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 20:21 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 öle bi sistem yok ama kingpin herkezi tekrar icq a gecirisen o insanlara tekrar ulaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 nasıl ulaşıcam abi ? adamların msnleri bilsem zaten icq ile uğraşmam =) edit: ahah brigand'a zorla icq 2002 a yüklettim çünkü yeni versiyonlarda icq chat olayını kaldırmışlar tabi mükemmel bişey o tarihlerde kablonet falan olmadığı için dial up hızıyla aksayarak geliyordu harflar şimdi ise mükemmel bir hızda akıyor 2002 a ftw. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 16:05 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Hadi beyler herkesi ICQ'ya geçirecez artık. Ben bütün kız erkek geçirmeye çalışıyorum. Kızlara anlatması biraz kasıyor ama olsun. Herkes ICQ'cu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ben geçtim sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kızlar icq ya geçicek ahaha nerde o günler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ahah geçiririz, hadi imzalara http://www.nedenicq.com ekleyelim, herkes icqcu olsun. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 16:28 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ahaha şifremi de hatırladım Kurdum kurcalıyorum şimdi =) [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 07:46 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 aha griswold, sen mage olsın dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 420967694 buda benimkiymis. bayadir kullanmiyodum sebep oldu(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 attığım maillere cevap verip,$ifremi geri vermedikleri sürece kullanmıyorum icq.allah kahretsin icq yu diye kampanya ba$latacağım ben de eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 şifremi unuttum bilader dönemiyorum deli etmeyin adamı. =Dddddddddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben valla msni çok az kullanıyorum artık icqya geçtim daha çok kendimi gürültülü kalabalık bir şehirden sakin bir orman evine gitmiş gibi hissediyorum tabi ama bu icq ile ilgili olmaktan ziyade daha çok kullanıcı sayılarıyla ilgili hehe [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:16 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bi resim yüklicem 40 saat uraştırdı beni el insaf. birde biraz büyüttüm resmi kaydettikten sonra bi baktım abidik gubidik bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar