Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 126402148 teey teey bu icq ile ne günlerim olmuştu ya ultratv sunucusunda uo oynarken nickim dubar falandı nası nostalji oldum ühühühü ben ortaokula dönmek istiyorum anneee ıngaa [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 01:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ortaokuldayken wardı icq netle ilk tanısmamdı hatta 386515838 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Liste dolu, 1 kişi online :P Herkesi ekliyorum valla ben sdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yalnız ciddi ciddi ICQ'ya geçelim diyorum, bir akım başlatalım, msn'de personal msg kısmına yazın ICQ uin'inizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 abi şifremi bulun=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 insanlar msn de olunca dünyanın en iyi programı olsa boş. ICQ: 3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 msn cok daha iyidir icqdan, icq 6 bende kullaniyorum uzun zamandir ama biktim görüntüsünden sacma sapan gülümsemeler felan, sagda solda reklamlari rengarenk yapisi sarmiyor hic, gtalk gibi birsey yapamadilar hala, msn yine daha cok özellestirilebilir konusma ekrani beyaz rengi ile kullanilirsa pek sade bir görüntü elde edilebiliyor bu yönü ile yine tercih ederim icqya, gerci msn kullanan esim dostum daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Şöyle bir tasarım ile küçük bir başlangıç yaptım bugün. Sayfalar aşağı yukarı tamam, birtek içerikleri doldurması kaldı. Üstteki sekmelerin de içerikleri tamam sayılır, yandaki msn skype gtalk'un Icq'nun yanında kaldığı zavallı özellikleri ile dolcak :). Yalnız değilsin kısmında Icq'larımızı yazıp küçük bir pano şeklinde Icq'da yalnız olmamak için chatleşecek penfriend bulabilecez. Yalnız malum öss :(, bugün dayanamadım 3 saat kadar vaktimi aldı böyle birşey çıktı hemen ortaya. Össden önce böyle birşeyi hayata sokmayacam, ama össden sonra gerekli şekillerde reklamı da yaparak Icq'yu tekrar yaymak için çabalamak istiyorum. Bugün kendimi tutamayarak altyapıyı attım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fikir proje güzel midir arkadaşlar? Yapalım istiyorum Icq tekrar meşhur olsun istiyorum. Siteye Icq'nun kullanımından bütün ayrıntılarına kadar dökümanlarla doldurabiliriz. (siteyi yapması küçük pano sistemi ve içeriğin doldurulması ile benim max 2 günümü daha alır. Ama tek başıma olmaz, böyle birşeyin destekleneceğini bilmek isterim. Ne dersiniz?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ben 7 yıl önce falan 8 haneli aldıysam, kimse bugün gidip 6 haneli alamaz.. 85852177 ekleyin ama açmıyorum. Keşke herkes icq kullansa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ahuhuhu hatırladım lan icq no mu ve şifremi :)) ama benim konuşacak kimsem yok icq da.. konuşacak kimse olursa ben de kullanmak isterim.. msn sux icq rullaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 50006262 eklemek istiyen olursa online im :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Görebileceğim her türlü kötü arayüz tasarımını gördüğümü sanıyordum, sonra icq 6 ile tanıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 icq6'da geçmiş özelliğini çok beğendim. özellikle tüm geçmiş içinde arama yapılıyor olması gayet iyi bence. msn'de bazen bir şeyi bulmak için 4-5 farklı kişinin geçmişini kurcalamam gerekiyor. icq'da kimle konuşmuştum diye düşünme derdi yok, keyword yazıp tüm geçmiş içinde bulabiliyorsunuz. güzel olmuş. ah bir de msn'deki insanlar orda olsa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 tanıdıtın ICQ'yu. MSN'de ICQ'ya geçmeye zorlayın. Zorlayın diyorumda zor gibi ya insanların MSN'i bırakıp ICQ'ya geçmeleri. Hadi eski ICQ kullanıcıları seve seve geçerde internet hayatına ICQ ile değilde MSN'le başlamış milyon kullanıcı vardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 819078 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 222459971 (konuştuğum kişilerin tek pencerede gözükmesi çok hoşuma gitti:D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 o özellik msn'de de oluyor ama hiç pencere bile açmadan msj yazılabiliyor bu icq6'da, bir de tüm gruba mesaj atmaya kalkınca veya tüm gruba değilde rastgele gruplardan birden fazla kişiye (kişileri işaretleyerek seçiyorsunuz icq'da) mesajı tek tek iletmek yerine herkesi toplu konuşmaya alıp tek bir mesaj atan msn deli ediyordu. yanlışlıkla yapcam diye korkuyordum msn'de. icq güzel güzel herkese ayrı ayrı yolluyor. gayet büyük bir +'sı msn'e göre bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 valla icq 2002 a ftw diyorum ben yükleyeyim dedim yeni versiyonları olmamış, alışamadım :) edit: 73972971 icq uin'im heyt be ^^ [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 12:24 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 58570571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6674036.asp?m=1 İşte msn'i sevmemek için neden! Abi msn'de iletide şehit mi anılır ya? Ben ülkem uğrunda ölsem msnde beni sanal (w) harfleri ile ansalar kemiklerim sizlar... Şehit anılırken törenle, binlerce insanla anılır. Oturduğun yerden Msn'e gül koymakla anılmaz... [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 15:47 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 AKPnin reklamı vardı bir ara msn pencresinin dibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ahahahahah : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 767000 (Sanırım son iki yıldır konuştuğum satırlar toplamda 30'u geçmez, tanımadığım insanlardan gelen neredeyse hiçbir mesaja yanıt vermem ama hala açık tutarım). 928000 :) [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 00:31 tarihinde, DeadSouL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Birini bana satsana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 5620000 7740000 9690000 33900000 92900000 İşimiz, gücümüz yok; nelerle uğraşıyormuşuz geçmişte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar