Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICQ 6

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

126402148
teey teey bu icq ile ne günlerim olmuştu ya ultratv sunucusunda uo oynarken nickim dubar falandı nası nostalji oldum ühühühü ben ortaokula dönmek istiyorum anneee ıngaa

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 01:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

msn cok daha iyidir icqdan, icq 6 bende kullaniyorum uzun zamandir ama biktim görüntüsünden sacma sapan gülümsemeler felan, sagda solda reklamlari rengarenk yapisi sarmiyor hic, gtalk gibi birsey yapamadilar hala, msn yine daha cok özellestirilebilir konusma ekrani beyaz rengi ile kullanilirsa pek sade bir görüntü elde edilebiliyor bu yönü ile yine tercih ederim icqya, gerci msn kullanan esim dostum daha cok
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir tasarım ile küçük bir başlangıç yaptım bugün. Sayfalar aşağı yukarı tamam, birtek içerikleri doldurması kaldı. Üstteki sekmelerin de içerikleri tamam sayılır, yandaki msn skype gtalk'un Icq'nun yanında kaldığı zavallı özellikleri ile dolcak :). Yalnız değilsin kısmında Icq'larımızı yazıp küçük bir pano şeklinde Icq'da yalnız olmamak için chatleşecek penfriend bulabilecez.

Yalnız malum öss :(, bugün dayanamadım 3 saat kadar vaktimi aldı böyle birşey çıktı hemen ortaya. Össden önce böyle birşeyi hayata sokmayacam, ama össden sonra gerekli şekillerde reklamı da yaparak Icq'yu tekrar yaymak için çabalamak istiyorum. Bugün kendimi tutamayarak altyapıyı attım.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fikir proje güzel midir arkadaşlar? Yapalım istiyorum Icq tekrar meşhur olsun istiyorum. Siteye Icq'nun kullanımından bütün ayrıntılarına kadar dökümanlarla doldurabiliriz. (siteyi yapması küçük pano sistemi ve içeriğin doldurulması ile benim max 2 günümü daha alır. Ama tek başıma olmaz, böyle birşeyin destekleneceğini bilmek isterim. Ne dersiniz?)
Sosyal ağlarda paylaş

icq6'da geçmiş özelliğini çok beğendim. özellikle tüm geçmiş içinde arama yapılıyor olması gayet iyi bence. msn'de bazen bir şeyi bulmak için 4-5 farklı kişinin geçmişini kurcalamam gerekiyor. icq'da kimle konuşmuştum diye düşünme derdi yok, keyword yazıp tüm geçmiş içinde bulabiliyorsunuz. güzel olmuş. ah bir de msn'deki insanlar orda olsa....
Sosyal ağlarda paylaş

o özellik msn'de de oluyor ama hiç pencere bile açmadan msj yazılabiliyor bu icq6'da, bir de tüm gruba mesaj atmaya kalkınca veya tüm gruba değilde rastgele gruplardan birden fazla kişiye (kişileri işaretleyerek seçiyorsunuz icq'da) mesajı tek tek iletmek yerine herkesi toplu konuşmaya alıp tek bir mesaj atan msn deli ediyordu. yanlışlıkla yapcam diye korkuyordum msn'de. icq güzel güzel herkese ayrı ayrı yolluyor. gayet büyük bir +'sı msn'e göre bence.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6674036.asp?m=1

İşte msn'i sevmemek için neden! Abi msn'de iletide şehit mi anılır ya? Ben ülkem uğrunda ölsem msnde beni sanal (w) harfleri ile ansalar kemiklerim sizlar... Şehit anılırken törenle, binlerce insanla anılır. Oturduğun yerden Msn'e gül koymakla anılmaz...

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 15:47 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...